Kizlar, benim ovulasyon herhalde bu haftasonu filan olur... Bilemiyorum... Insallah daha gec olur...
Azracimmm, ben ates olcumunu biraktim...Tahmin etmistim zaten... Ben tembelim bu konularda, her sabah olcemem diye... Bir de uzerine tatil geldi, iyice zorlasti..:26: 2 gun olctum en fazla... Sonra 2-3 gundur olcemedim... Bu 2-3 gunu kacirinca, artik daha fazla devam etmenin de manasi yok herhalde...
Feryalcimmm, ovulasyon mikroskobunu kullaniyorumm, henuz egrelti otu filan yok... Aslinda gosterecek mi ondan da supheliyim... Ama gorcez bakalim....:97::97:
günaydın günaydın günaydııınnn :)
çalışkan anne adayları günaydın
başta tirilaylom u tebrik ediyorum darısı başımıza inş.
isim konusunda karar kılınan isim olur inş hep beraber başarırız bu işi (görende gurup yapıyoruz sanıcak çalışırken)
nasıl bende iyiyim dimi bugün?performansım tam zırvalık.hala keyfi bozukları oynuyorum.adetim geçeli 10 gün oldu .tamamen hamilelik belirtileri akıntıya kadar.ama dün dr a gittim ultrasonla baktı hem sağda hem solda biri 11 diğeri 17 cm lik kist var dedikan test sonucunuda bugun öğleden sonra alıcam.daha önce 2 defa dış gebelik geçirdiğim için sonuç önemli.halbuki bu ay tatile bile gittim sıcak suya bile girdim hemde hiç gebelik aklımda yoktu.
akşam 8 de vurdum kafayı yattım.6 dan 8e kadar ağladım ağlaya ağlaya uyudum gece her kalkışımdada ağladım.hatta geçen haftada ağlamıştım.aslında ağlayınca hemen ertesi gün adet olurum ama olmamıştım ve bugunde olmadım.hatta ertesi güne kalmam yani bi 4 5 saat içinde olurdum.ne olcek şimdi?
gözler kan çanağı kermes var beni bekliyolar
hayat herşeye rağmen ne güzel dimi
ee sizler nasılsınız bakalım güzel anne adayları
ne güzel ya tebrik ederim seni canım devam et hep kal pozitif
darısı başıma
ben evliliğimin ilk yılı medikalcılardan toptan bi yüz tane test almıştım canım.tanesi çok ço çoook uyguna geliyor ozaman tavsiye ederim.toptan almanı bi 25 tane bile alsan çok karlı oluyor.ben ozmanlar günde 2 3 defa test yapardım
bakalım inş bebiş olsa.inan okadar hasretim okadar yorgunum ki anlatamam.alıp başımı gidesim var buralardan çok bunaldım bu mevzudan.psikolojiyi bozdum iyice.
günaydın günaydın günaydııınnn :)
çalışkan anne adayları günaydın
başta tirilaylom u tebrik ediyorum darısı başımıza inş.
isim konusunda karar kılınan isim olur inş hep beraber başarırız bu işi (görende gurup yapıyoruz sanıcak çalışırken)
nasıl bende iyiyim dimi bugün?performansım tam zırvalık.hala keyfi bozukları oynuyorum.adetim geçeli 10 gün oldu .tamamen hamilelik belirtileri akıntıya kadar.ama dün dr a gittim ultrasonla baktı hem sağda hem solda biri 11 diğeri 17 cm lik kist var dedikan test sonucunuda bugun öğleden sonra alıcam.daha önce 2 defa dış gebelik geçirdiğim için sonuç önemli.halbuki bu ay tatile bile gittim sıcak suya bile girdim hemde hiç gebelik aklımda yoktu.
akşam 8 de vurdum kafayı yattım.6 dan 8e kadar ağladım ağlaya ağlaya uyudum gece her kalkışımdada ağladım.hatta geçen haftada ağlamıştım.aslında ağlayınca hemen ertesi gün adet olurum ama olmamıştım ve bugunde olmadım.hatta ertesi güne kalmam yani bi 4 5 saat içinde olurdum.ne olcek şimdi?
gözler kan çanağı kermes var beni bekliyolar
hayat herşeye rağmen ne güzel dimi
ee sizler nasılsınız bakalım güzel anne adayları
dipnot : bel ağrım artarak devam etmekte :97:
yok ya ağlama canım lütfen.kıyamam sana ben.ben tüm forumun yerine bu ayki ağlama limitini doldurdum tamammı?Yazdiklarini okuyunca boyle icime attigim gozyaslarim disari cikmak istedi ama tuttum malum şirketteyim
yok ya ağlama canım lütfen.kıyamam sana ben.ben tüm forumun yerine bu ayki ağlama limitini doldurdum tamammı?
bu arada bana musade canlarım.otobus gelicek birazdan .yetişmem lazım.öğleden sonra haber veririm inş.dualarınız eksik etmeyin ne olur.
İki günden birsey olmazdi screamawaycim eger devam etmek istersen 2 günun olmamasi cok bisey değistirmez bilgin olsunbenimde oldu arada olcemedigim
5 gune yakin geciktim ve bi suru belirtim vardi hamis olabilirsin diyen ama test olmadan emindim yani bu ates olcme yontemi sayesinde hamis olmadigima nitekimde dogru cikti.
screamaway cim ben kırmızıları ördüm ama hala bakıyorum ovulasyon mikroskobuna hala yoğun noktalar görüyorum buarada bende östrojen fazla mı salgılanıyor acaba onu düşünmeye başladım.
selam kızlar
azracım teşekkürler açıklama için.. inşallah düşmez.. bugün uyanamadım:26: 10da ölçtüm 35,8 çıktı. sayılırmı emin değilim o yüzden yarına kaldım
gelbebekgel canım stres yapma bu kadar. kistlerin için doktor ne dedi? over kistleri genelde zararsız oluyor ve tedaviyle iyileşebiliyor. soğan kürünü tavsiye ederim,işe yarıyormu bilmiyorum ama en azından umut sonuçta.. bendede pco olduğu için hissedebiliyorum duygularınıinşallah şifa bulursun canım
screamaway canım dün benimde aklıma geldi bu yeni topic olayı olmazsa açalım,burayada link atalım. devam ettiğimiz topic diye olmazmı. hem gelen giden olursa linkten bizi rahatlıkla bulabilir:26:
ismi değişirsek ben bile bulamam mesela,tek tek topic gezip bulmam gerekebilir diye düşünüyorum. :44:
selam kızlar
screamaway canım dün benimde aklıma geldi bu yeni topic olayı olmazsa açalım,burayada link atalım. devam ettiğimiz topic diye olmazmı. hem gelen giden olursa linkten bizi rahatlıkla bulabilir:26:
ismi değişirsek ben bile bulamam mesela,tek tek topic gezip bulmam gerekebilir diye düşünüyorum. :44:
Tamam canim, bugunde olctum.. Ama cok dakik takip edemiyorum +- 30dk oynuyor olctugum zamanlar...:97::97:
feryalcimmm, bende de bazi noktalar baya yogun... bilmiyorum nedenini... ama egrelti otu yok henuz...
Kizlar, yoneticiden cevap gelmismi diye bir bakimmm dedim isim konusunda... Aborjinos'un bunu istemesi gerekiyormus, simdi bir Aborjinos'a yazip ondan rica etcem... Bakalim ne dicek....:97::97:
ya kizlar yoksa yeni bir topic acip ordan mi devam etsek?
Canim cok dogru diyorsun, ben de boyle dusundum...
O dedigimiz topigi ben acayim simdi, ordan devam edelim...
Cunku bu topigi aborjnos actigi icin her durumda ona bagli kalacagiz ilerde... Ve o da ugramaz oldu zaten.. Iyice zorlasacak hersey...
Ben simdi topigi acmayi denimmm bakim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?