bal tarçın çörek otu canım
o kür nasıl canım. inşallah gerek kalmazda belki gerekir diye öğreneyim ben. onun tadıda güzeldir heralde..?
buarada tadı çokta güzel değil amagelecek bebeiş için değer
bende yay burcuyum arzum..eşimde başak..iyi anlaşıyoruz..ama kavga ettik mi bazen fena oluyor..
slm kızlar 3 gndr giremiorum nete gecmişe söle bi baktm 1 tanemi hamiş var:18:
arkadşm doum yaptı onun yanndaydm kac gnd.KIZLAR COKK AĞLADIM BENN:2::2:
O KUCAĞINA ALDIĞI İLK AN BEBEĞİM DEDİALLAHIM BİZLEREDE YAŞATSIN O DUYGUYU YALVARIYORUM HEPİMİZ İCİN...
Kızlar.. Bende mart ayında hamile kalanlardandım ama bebeğim 8 haftalıkken karnımda öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldımm. Buraya hamileyim diye hayykırışım aklıma geldi .. 4 senelik bekleyşin sonunda aşılamayla hamile kaldım ama oda böyle sonuçlandı(( çok üzgünüm ama elden gelen bişey yok ..rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.. Hamile kalmaklada bitmiyomuş ollayy o 9 ay boyunca neler çekildiğini hastanede yattıktan sonra daha iyi anladım .rabbim kimseye yaşatmasın gerçeekten çok zor ..
Kızlar.. Bende mart ayında hamile kalanlardandım ama bebeğim 8 haftalıkken karnımda öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldımm. Buraya hamileyim diye hayykırışım aklıma geldi .. 4 senelik bekleyşin sonunda aşılamayla hamile kaldım ama oda böyle sonuçlandı(( çok üzgünüm ama elden gelen bişey yok ..rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.. Hamile kalmaklada bitmiyomuş ollayy o 9 ay boyunca neler çekildiğini hastanede yattıktan sonra daha iyi anladım .rabbim kimseye yaşatmasın gerçeekten çok zor ..
cok tebrikler guzelim.. Allah kcagin almai nasip etsin...Mrb kızlar,
Ben dün kan testine gittim: Hamileymişim:) darısı hepinize inş.
tatlim misafirrrrr trafigi asandi burdai insallah...bizim topic iflass etti..
seni meraklanmaya basladim kiz .. hairlisi insallah canim guzel haberlerinni paylasirsin bizlerletest yapasım geldi birden :26:
ama çook erken :85:
oooooooo, burasi kalabalikmisssss... sevindimmm cokkkk....
biraz gecmise goz atimmmm....
topic çok sessiz artık
şu başlığı bir değiştirsek o zaman yeni hamile kalmak isteyenler de katılır aramıza ama
Evet kızlar ya topic çok sessiz oldu,galiba başlık yüzünden,acaba başlık nasıl değiştiriliyorki???
oooooooo, burasi kalabalikmisssss... sevindimmm cokkkk....
biraz gecmise goz atimmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?