Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlarrr herkes burda sizinde mi kocişleriniz yok yoksa evde..offf şu bilgisayarda olmasa napcakmışım ben bilmem yine uçuşa yolladım kocamı..öyleee takılıyorum pc başında...zaten şu aralar ovulasyon dönemleri ve biz hiiç çalışamıyoruzzz ne ümitli bir ay benim için değil mi..ümitlet etmesi bile güzel onu bile yaşayamıyorum yavv:26:

o kür nasıl canım. inşallah gerek kalmazda belki gerekir diye öğreneyim ben. onun tadıda güzeldir heralde..?

inşallah gerek kalmaz canım.12 tatlı kaşığı ezilmiş çörek otu 1o çay kaşığı tarçın ve 10 yemek kaşığı balı karıştırıp sabah ve gece yatmadan bir çay kaşığı yiyosun .adetin 2. günü başlanıyo 12. gün bırakılıyo.bende bugün ilk defa yaptım

slm kızlar 3 gndr giremiorum nete gecmişe söle bi baktm 1 tanemi hamiş var:18:
arkadşm doum yaptı onun yanndaydm kac gnd.KIZLAR COKK AĞLADIM BENN:2::2:

O KUCAĞINA ALDIĞI İLK AN BEBEĞİM DEDİ ALLAHIM BİZLEREDE YAŞATSIN O DUYGUYU YALVARIYORUM HEPİMİZ İCİN...

Kızlar.. Bende mart ayında hamile kalanlardandım ama bebeğim 8 haftalıkken karnımda öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldımm. Buraya hamileyim diye hayykırışım aklıma geldi .. 4 senelik bekleyşin sonunda aşılamayla hamile kaldım ama oda böyle sonuçlandı (( çok üzgünüm ama elden gelen bişey yok ..rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.. Hamile kalmaklada bitmiyomuş ollayy o 9 ay boyunca neler çekildiğini hastanede yattıktan sonra daha iyi anladım .rabbim kimseye yaşatmasın gerçeekten çok zor ..

amin canım inşallah..............

geçmiş olsun canım. üzüldüm valla. çok zor çocuk sahibi olmak çok. hamile kal,kaldın onu 9 ay sağlıkla taşı,sonra bide doğumu var. üzülme sakın,Allah bir daha yaşatır sana o duyguyu,rabbim seni böyle sınamış,elden ne gelir

canım benim üzülme dicem ama ne kadar etkili olur bilemem..ynede dediğin gbi rabbim zamanı gelnce kucaına almayı nasip etsn..hayırlı sağlıklı evlatlarn olsun inşallah..ÜZÜLME

Mrb kızlar,
Ben dün kan testine gittim: Hamileymişim:) darısı hepinize inş.
cok tebrikler guzelim.. Allah kcagin almai nasip etsin...
bizim topic iflass etti..
tatlim misafirrrrr trafigi asandi burdai insallah...

test yapasım geldi birden :26:

ama çook erken :85:
seni meraklanmaya basladim kiz .. hairlisi insallah canim guzel haberlerinni paylasirsin bizlerle

ahh be guzelim zaten sen kendin rabbin imtihani ve takdiri oldugunun farkina varmissin bunun icin uzuntunu minimuma indirgemissin insallah.. RABBIM en kisa amanda hayirlisila kucagina bi bebek versin insallah canim.. cok gecmis olsun guzelim sevinclerimizi de uzuntulerimizi de paylasiyor birbirimize merhem olmaya calisiyoruzzzzz.........

topic çok sessiz artık
şu başlığı bir değiştirsek o zaman yeni hamile kalmak isteyenler de katılır aramıza ama

Evet kızlar ya topic çok sessiz oldu,galiba başlık yüzünden,acaba başlık nasıl değiştiriliyorki???

Kizlar, ne dersiniz, gercekten degistirelim mi basligi? Ne yapalim? Bir basliga karar verelim, sonra ben yoneticilere filan yazarim bunu yapabiliyormuyuz diye....:97::97::97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…