guzelim ugurladin mi sen misafirlerini.. demistim ya senin icin kagilanirken pat die bana misafir cikti iki gunluk.. neyseki cok guzel gecti bu aksam ugurladim hemen yaniniza kostum..
kimler gelmiş,kimler gelmiş. hoşgeldin canım,özledik valla seni
Ben de ozledim ciddi ciddi...Bagimlilik olmus burasi bana... Yazdiklarinizi okuyup rahatliyorum resmen... Aklim burdaydi... Dinlenirken bir bakimmmm dedim...
Sen nasilsin tatlim?
valla ne olsun canım,gün saymaya başladım,hiç umudum yok ama yinede acaba demekten alamıyorum kendimi.
listede güncelleme yok sadece melek_84 düşük yapmış canım.
ayrıca isim işinde gerçekten birşeyler yapalım diyorum ben. mesela martta başlayıp hamile kalmaya çalışanlar olabilir,yada bebek bekleyenler ve bulanlar falan
Evet bence de, isim konusunda birseyler yapalim canim.. En azindan daha fazla yogun tutariz burayi.. Aramiza daha fazla katilanlar olur.. Guzel olur....
2011de hamile kalmaya calisanlar nasil? Daha uzun bir zamani kapsar hem....:97::97::97:
Kizlar, benim ovulasyon herhalde bu haftasonu filan olur... Bilemiyorum... Insallah daha gec olur...
Azracimmm, ben ates olcumunu biraktim...Tahmin etmistim zaten... Ben tembelim bu konularda, her sabah olcemem diye... Bir de uzerine tatil geldi, iyice zorlasti..:26: 2 gun olctum en fazla... Sonra 2-3 gundur olcemedim... Bu 2-3 gunu kacirinca, artik daha fazla devam etmenin de manasi yok herhalde...
Feryalcimmm, ovulasyon mikroskobunu kullaniyorumm, henuz egrelti otu filan yok... Aslinda gosterecek mi ondan da supheliyim... Ama gorcez bakalim....:97::97:
Evet bence de, isim konusunda birseyler yapalim canim.. En azindan daha fazla yogun tutariz burayi.. Aramiza daha fazla katilanlar olur.. Guzel olur....
2011de hamile kalmaya calisanlar nasil? Daha uzun bir zamani kapsar hem....:97::97::97:
ama hamile kalanları dışarıda bırakmayalım bence. yani ben mesela hamileyim diyelim,girmiyeyimmi bu topic'e daha .. ayıp olmazmı bana
bence ölçebildiğin hergün ölç canım. öyle bugün ölçmedim bitti mevzu diye birşey yok. sen normal ateşini görmüş olursun bu şekilde. bu ay olmasada(inşallah gerek kalmaz ama) bir sonraki ay işine yarar
slm cnm hoşgeldin...
2011 mantıklı bncde.
burada elele hamile kalıyoruz ve sonrada birlikte kutluyoruz
olmazmı:26: yada bunu gibi bişey olabilir
yani tarih belirtmezsek zaten elden ele bu topic giderde gider. doğum yapıp ayrılması gereken kalanlardan birine liste devreder falan:44:
olur gülüm ikiside müsait bence. yani ben sadece ismin biraz sempatik olması taraftarıyım o kadar. aslında çokta önemli değil sonuçta sizler sempatiksiniz bana yeterde artar bile
kızlar isiim arıyoruz ama farkındaysanz yne belli saatlerde bzbze kalıoz...millet calısıo bzm gbi tembelmi
walla zor yatırıom kocişi snd yat diyo 40 takla atıom buraya gelmk icin...
kızlar isiim arıyoruz ama farkındaysanz yne belli saatlerde bzbze kalıoz...millet calısıo bzm gbi tembelmi
walla zor yatırıom kocişi snd yat diyo 40 takla atıom buraya gelmk icin...
benimkide koltukta sızdı kaldızavallıcım benim... gidip yatırayım ben onu kendimde yatayım canlarım. sabah 7:30 kalkıyorum,malum ateş ölçüyorum..
bence screamaway sen seç bir nevi yöneticimiz sensin canım. herkeze burda duyur bir iki gün sonrada yönetivilere başvur yada ben başvurayım nasıl dersen ama sen seç yani bence
Kızlar.. Bende mart ayında hamile kalanlardandım ama bebeğim 8 haftalıkken karnımda öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldımm. Buraya hamileyim diye hayykırışım aklıma geldi .. 4 senelik bekleyşin sonunda aşılamayla hamile kaldım ama oda böyle sonuçlandı(( çok üzgünüm ama elden gelen bişey yok ..rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.. Hamile kalmaklada bitmiyomuş ollayy o 9 ay boyunca neler çekildiğini hastanede yattıktan sonra daha iyi anladım .rabbim kimseye yaşatmasın gerçeekten çok zor ..
aaaaa bugün evleneli 2,5 yıl olmuş... hahahaa cetvel de olmasa görmicem
azracım
benim ateşim hergün 0,1 yükseliyor ama umutlanimmi anlamadım:26: şuan 35,3den 35,7ye çıktı yine, daha bata 3 gün var (zamanında olursam eğer) üff çok karışık ya:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?