yattım uyuyamadım kalktım bende süt içtim uyku yok nasıl kafama takılıor heyecanlıyım yarında kontrolüm var cuma inşallah yumurta toplancak bakalım ya hayırlarla şimdiden heyecan sardı beni..
tatlı heyecan bunlar, inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya paylaşırsın, bi de senin için halaylar çeker çığlıklar atarız
İyiyim hayatım, Yok, çalışmıyorum daha. Ders çalışıyorum. Sınava hazırlanıyorum. Sınav zımbırtısından sonra başarılı olursam inşallah o zaman çalışmayı düşünüyorum. Sen? Çalışıyormusun? Nerde oturuyorsun?
tatlım ben çalışıyodum işimde çok iyiydi muhasebiciyim ben bir halı firmasında hem finansmana hemde muhasebeye bakıyodum iyi yerlere gelmiştim ama hamile kalınca birde doktor düşük tehliken var dediği için bırakmak zorunda kaldım hayatım gerçekten annelik bu kadar yüce bir duygu düşünsene herşeyden vazgeçebiliyosun zaten şimdi düşünmüyorum çalışmayı hayırlısıyla bi bebeğimi dünyaya getireyim inşallahİnşallah tatlım sende ilk denemende hamile kalırsın burda bebişlerimizin yaramazlıklarını konuşuruz
Evet, öyle, annelik içgüdüsü, annelik duygusu başka bişey, ben normalde ilaç içeceksem, antibiyotik falan, muhakkak içmeyi unuturum, atlatırım 1-2 defa. Ama folik aside başladığım günden beri daha hiç unutmadım onu içmeyi, çünkü o benim için değil, bebeğim içindir, bilinçaltım izin vermiyor onu unutmaya. annelik içgüdüsü işte. Biz kadınlar bu içgüdüyle doğarız. İnşallah bebişleri dünyaya getirelim, onların yaramazlıklarını uzun uzun konuşuruz inşallah, sonra da kreşe ana okuluna gönderdikten sonra da okul maceraları başlar, oh oh, ben çok ileriyi düşündüm galiba.
Birkac gun icinde ovulasyonum basliyor...
Uzerine bir de bu gece esime küstüm... pufff... :106::106::106:
Birkac gun icinde ovulasyonum basliyor...
Uzerine bir de bu gece esime küstüm... pufff... :106::106::106:
alırsın gönlünü canım napalım bebek için değer dimi
Canım, zamanmı buldun eşine küsmeye, hadi koş çabuk barış, ailede küs olmaz, hele bir de bebiş düşünüyorsanız, yasak! :92::92::92:
olsun canım ne demişler geçmişe değil geleceğe bak inşallah tatlım ya düşüncesi bile çok güzel
slm arkadaslar foruma bakarken dıkkatımı cektı bende bu ay hamıs olurum ınslah
Kızlar ben yatmaya gidiyorum, iyi geceler herkese!
slm arkadaslar foruma bakarken dıkkatımı cektı bende bu ay hamıs olurum ınslah
7 gün kaldı değilmi? bir haftacık, çok az kaldı, az daha sabrettikmi, tamamdır,heyecanlanıyorum, ama fazla ümitlenmeye ve ümitlendirmeye de korkuyorum, inşallah hamişsindir tatlım, bunu çok istiyorum. ALLAHIM en kısa zamanda kavuştursun seni ve burda bebiş isteyen tüm kızlarımızı bebişlerine!
7 gün kaldı değilmi? bir haftacık, çok az kaldı, az daha sabrettikmi, tamamdır,heyecanlanıyorum, ama fazla ümitlenmeye ve ümitlendirmeye de korkuyorum, inşallah hamişsindir tatlım, bunu çok istiyorum. ALLAHIM en kısa zamanda kavuştursun seni ve burda bebiş isteyen tüm kızlarımızı bebişlerine!
evet hayatım 1 hafta kaldı bakalım Allahtan hayırlısı saol herşey için tatlım iyi geceler inşallah Allahım çok bekltmez bizi
Hamilelik testi yapmaya mi 1 hafta kaldi... ? Insallah hamilesinizdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?