ilişki sonrası böyle sancılar olabiliyor hayatım. takma kafana, ama yok uzun sürerse, sık sık devam ederse, doktora görünmende fayda var. İyi haberlerini bekliyoruzzzz
slm canlar.. rica etsem çizelge için bana yardımcı olurmusunuz ??neyi nasıl yapam gerekiyo bilmiyorum :44::44::44:
google'da hamilelik çizelgesi yazıyorsun KK sitemizden linkler çıkacak onlardan birini tıkla, sanırım, biri www.ticketfactory.com, diğeri de Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.. bu sitelerden pregnancy bölümünü seç, sat'ını yaz, next diye diye gerekli bilgileri gir, sonra da sonuçta çıkan resmin URLsini kopyala, KK'daki profiline düzenle tıkla, orada çizelge denen yer var, oraya yapıştır, kaydet de çık, işte bu kadar :79:
neşelikız, kaç gün var adetine?
Adet tarihim 4 mart canım.
Canım yarın yaptırmıyım ya bekliyim ben,haftasonunu
Canım ben çıkıyorum,uykuya gidiyorum...
Çok sağol canım yardımların için...
Canım, ilk önce en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum,Folic plus diğerlerinden farklı bir ilaç, içeriğinde 174 mkg folic asit, kalsiyum ve D3 vitamini bulunur, zaten içeriğinde folik asit miktarının az olmasından dolayı günde 3 defa içildiği zaman ancak folik aside olan günlük gerekli dozu kabul etmiş oluyorsunuz. ancak benim bir önceki doktorum onun beni şişireceğini söyledi, midede şişkinlik gibi yan etkisi varmış. o yüzden Solgar'ın folik asidini yazdı. Ben de hala onu içmeye devam ediyorum. 400 mkg folik asit içeriyor. Ama sende şişkinlik yapmıyorsa folic plusa devam etmende sakınca yoktur, tatlım. İyi haberlerini bekliyoruuuuuuuuz
Tatlım, gerilmek istemiyorum diyorsun, ama kendin kendini geriyorsun, takma, oluruna bırak, rahat ol, demesi kolay, yapması zor, biliyorum ama rahatlamazsan hamiş kalmanı zorlaştırırsın. stres bize yasak, hayatım, nasıl olsa günlerdir günaşırı yapıyorsunuzdur, spermler 4-5 gün yaşıyorlar kadın üreme organlarında. Bu yüzden rahat ol. bu kadar sıkma kendini de, eşini de. Hem bir şey söyliyicem, eşlerinize her detayı anlatmayın kızlar, erkekler detay sevmezler,ay bugün önemli gün falan demeyin, sadece "bugün seni çok özledim" deyip onu odanıza götürün yeter
Hayatım, nasılsın, Kadriyecim? Mart ayını güzel haberle açıtık, inşallah böyle de devam eder, hepinizin hamişlik haberini duyarım inşallah, sonra da nisan ayında siz benden haber beklersiniz artık
Kızlar, neşelikız belirtilerini bana anlattı da, ben de kendisini korkutmamak için, bu geceyi uyuyabilsin diye onu panikletmek istemedim, ama diğer belirtleri değişmemiş ama göğüs uçlarındaki hassasiyet azalmış, bu ya adet öncesini gösteren detaydır, yada kimyasal gebeliktir,(inşallah yanılıyorum), ilk idrar testi pozitif, sonraki negatif çıkmıştı, ben aynısını yaşadığım için keşke daha önceden kan testi yaptırsaydım, belki düşmesine engel olabilirdik o zaman, diyorum kendi kendime, neşelimde de aynısı olacak diye korkuyorum, ama yarın test yaptır dedim, yok, haftasonunu bekleyeceğim dedi ve gitti. Böyle durumlarda gün saat önemli! BATına 2 gün var, hamileyse zaten testte çıkar. Ben yarın sabah geç girerim nete, sizler burda olursanız, ne olursunuz ikna edin onu gitsin kan testi yaptırsın.
İnşallah yanılıyorum, inşallah!!! Ama benim balıma gelen başka kimsenin başına gelmesin diye elimden geleni de yapmak istiyorum.
canım benim iyiyim çok şükür akşam misafirim vardı giremedim fazla sabırsızlıkla 9 martı bekliyorum hayatım inşallah rabbim nasip eder nisanda da inşallah senin güzel haberlerini alacaz canım arkadaşım Allahım çok bekletmesin bizi inşallah
Sen nasılsın Nihalcim neler yapıyosun sen çalışmıyodun dimi tatlım
Tamam tatlım ben görürüsm kendisine rica ederim inşallah iyi haberler alır oda kurabiyem gibi sırasıyla burda hamileyimmmmmmmmmm diye çığlıklar atarız
canım kimyasalda olsa normal hamilelikte olsa düşeceği varsa düşüyor. ben bir hafta hastanede yattım tedavi gördüm yinede düştü. Allahım hayırlısını versin. Sen kendinide neşelikızıda sıkma zaten kendinde söylemişsin adet belirtiside olabilir diye. İnş hamiledir ve listeye bir hamile daha eklenir. :81:
iyi geceler kızlar
banada tüp bebe yapılıor inş..tutarsa bende bu ay hamile olurum inşallaaaaaaaah
İnşallah canım, inşallah sen de hamiş kalırsın bu ay. Hayırlısı olsun, hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?