slm kızlar 2 gündür mesajlar okuyamadım direk yazıyorum adetim 3gün geçti hala adet olmadım ama ,idrar testi de negatif çıktı kasıklarımdada ağrı var hamile değilim ama galiba yine kist var bende.offff bıktım kistten falan tam ümitleniyorum oldu diyorum yine kist 2 yıldır bunla uğraşıyorum.benimki olmadı ama Allahım isteyen herkeze versin dualarım hep sizinle kızlar
Sorma canim ya keske danismasaydim zaten simdi üzülüyorum iste iyi yapmisin sen baslamissin hemen cocuga vall keske bende baslasaydim erkenden belki simdi ikinci cocuk icin ugrasiyo olurduk
Ya kızlar niye öle diyosunuz? Anneler sizden daha tecrübeli bişiler biliyolar ki bekleyin diyolar:)
2 yıl çok normal bi süre. Biraz evliliğin tadını çıkarmadan ne bu çocuk acelesi? Muhakkak ki çocuk evliliğin bereketi, neşesi, muhakkak ki yeri ayrıdır. Ama şu var ki, evliliğe alışmadan, başbaşa zaman geçirmeden, kolunuza çantanızı takıp dışarı çıkma özgürlüğünü yaşamadan, kendinizi hemen sorumluluk altına sokmak niye?Çocuk çok büyük sorumluluk çookk.Keşke sadece sevmekle geçse..
2yıl 10aylık evliyim. 28 yaşındayım. Evlenirken eşimle pazarlık yaptım 3 yıl çocuk yok diye:) Gerçi benim kariyerimle alakalı sınavlarım da vardı onun da etkisi var bunda. Hala da ders çalışmam gerekiyo ama daha fazla erteliyemiyorum çünkü hem yaşım geldi hem de eşimi durduramıyorum artık:))
Şaka bi yana ben de evliliğimi ve işimi oturtmuş olarak, şimdi artık bebişime bol bol vakit ayırabilirim diyorum. Şubat ayı ilk denememizdi ama daha önce bahsettiğim sorunlardan dolayı pek deneyemedik. İnş mart ayında bebek de gelir.
Ama sınavlarım olmasa bile 2 yıl, hadi sabredemiyosanız 1 yıl mutlaka beklemelisiniz. Eşler
birbirlerine bol bol vakit ayırmalı, aşklarını yaşamalılar..Çocuk gelince mutlak suretle ön plana o geçicek çünkü.
Ne diyim hepimizn hakkında hayırlısı olsun:
canım hala çatlamamışta olabilir yada çatlamak üzeredir. çünkü tam günündesin.. klomenin geciktirdiğini değilde öne alabilceni duymuştum..hayırlısıyla olur inşh canım
aranizda en kotu benim o zaman... nerdeyse 6 senelik evliyim.. yeni aklimiza geldi cocuk yapmak... simdide ya olmazsa diye korkuyorum...
Canim benim üzülme hemen bi doktora görün. Bide kist icin sogan kürü cok iyi diyolar bi arastir internetten belki ise yarar sende de bide ayitotu cayi arastir bakalim.ki belki kist degildir stresten olmustur. Insallah bi dahaki aya yüzün güler
Canim benim neden olmasin bence tam yasindasin ama inan bende korkuyorumAllah yardimcimiz olsun ama cok sükür saglikliyiz Allah tez zamanda kovusturur insallah bizleri yavrularimiza
ya kızlar bir şey soracağım.. bu şubat ayında ilk defa korunmadık..9 şubatta adet gördüm ama korunmadan ilk kez 24 şubatta başladık ve gün aşırı devam ediyoruz..30-31 günde bir adet görüyorum..sizce bu ay şansım var mı?
Canim biz hayatimizi cok yasadik esimle evlenmeden öncede sonrada ondan bence 2 yil cok gec bana göre o sorumlulugu tasima dünyanin en güzel yükü benimde kariyer tutkum var ama ne demisler cocukta yaparim kariyer dekariyer benim icin engel degil olamazda zaten her zorlugun altindan da bebesimle birlikte kalkarim cünkü o benim ayak bagim degil umudum, sansim, hayatimin düzeni olucaktir. Ondan cok pismanim hala keske annemi dinlemeseydim eminim ki suanda oldugumdan daha da mutlu olabilirdim. Allah en kisa zamanda en hayirlisini versin bize insallah
slm kızlar 2 gündür mesajlar okuyamadım direk yazıyorum adetim 3gün geçti hala adet olmadım ama ,idrar testi de negatif çıktı kasıklarımdada ağrı var hamile değilim ama galiba yine kist var bende.offff bıktım kistten falan tam ümitleniyorum oldu diyorum yine kist 2 yıldır bunla uğraşıyorum.benimki olmadı ama Allahım isteyen herkeze versin dualarım hep sizinle kızlar
ya kızlar bir şey soracağım.. bu şubat ayında ilk defa korunmadık..9 şubatta adet gördüm ama korunmadan ilk kez 24 şubatta başladık ve gün aşırı devam ediyoruz..30-31 günde bir adet görüyorum..sizce bu ay şansım var mı?
Canim hersey yumurtalama zamanina bagli ama 9 subatta gördüysen bi dahaki adet tarihin 10-11 mart olur ve cikar 14, 25 subat yapar. yani hersey normalse sansin var bencehadi bakalim insallah istedigin olur
sansin varmis gibi gorundu bana...
Cnm evlilikten önceki dönemle evlilik dönemi farklı bana göre.Evlilik öncesi 3 yılımız var bizim de. Evlenince hem sorumluluk altına giriyosun hem de artık hayatın iki kişilik değil, ailelerde de evleniyosun:) Çocuk da yaparım kariyer de derken çocuğun vaktinden çalmadan kariyer yapabileceğine inanıyosan olur tabi. Ben kendime güvenemedim doğrusu. Bi işi dört dörtlük yapacağıma inanmıyosam yapmamayı tercih ediyorum.
Ama pişman olma geç kalmış değilsin. Ztn o bebeğin doğması gerekseydi kaza olur yine olurdu. Allah her şeyin hayırlısını veriyor. Dualarına karşılık en doğru zamanda gelicektir merak etme.
sağol canımm..daha ilk denememiz ama nedense olmazsa çok üzüleceğim.. ama pes etmekte yokk
sağol canımm..daha ilk denememiz ama nedense olmazsa çok üzüleceğim.. ama pes etmekte yokk
aynen canim benimde gecen ay ilk denememdi. bende senin gibi dedim ama cok degil biraz üzülüyor insan ilk denemem diyosun rahat oluyosun ondan sakin kafana takma hayirlisi hayirli zamanda olsun yeter.
Ama insallah ilk denemende tutar cünkü onunda inanilmaz bi rahatligi olur insanda heralde aylar gectikte insani korku kapliyor cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?