Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Cokk gecmis olsun canim... Sen bu ay denemeyeceksin o zaman sanirim?

Biz ilk denememizi gecen ay yaptik.. Aslinda onun da olmayacagi belliydi, gununu ayarlayamadik.. Bu ay ikinci denememizi yapacagiz bakalim...

InsAllah en kisa surede allah nasip eder canim.

slm kızlar uzun zamandır bu siteye girmiyordum çünkü ne zaman bu siteye girsem aklımdan bebek hiç çıkmıyor
ben şubatta rahim filmi çektirdim son adet tarihim 30 ocaktı normalde dün veya bugün hasta olmam gerekiyor bekliyorum hala gelen giden yok ama pek ümidim de yok ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor ama insan yine de umutlanıyor

merhaba
bende 28 yaşında 2. çocuk isteyenlerdenin 7 ayı aşkın süredir gebe kalamadım inş burası uğurlu gelir benide listeye yazarmısınız beklenmeyen adetim 20.03
gebe kalan arkadaşlar sizin kadar bende sevindim artık kucağınıza aldığınız günün fotosunuda gönderirsiniz :)

Yok, maalesef, bu ay deneyemeyeceğim, ovulasyonuma da az kaldı, 1 hafta, ama üzülerek söylüyorum, bu ay denememem lazım.

İnşallah bu ay gününü tutturmuşsundur. Güzel haberlerini duyarız inşallah yakında!
Bu arada ben Nihal, senin ismin nedir?kaç yaşındasın, ben 29.

Rahim filmi için çok iyi diyorlar benim arkadaşımda çektirmiştim ve tüpler açılıyormuş hatta o ay dr ona bu ay yumurtlama yok çocuk bekleme demiş oda onun rahatlığı ile kasılmadan eşiyle birlikte olmuş ve o ay hamiş kaldı şimdi dünyalar tatlısı bir prensesi var drun bunu söylemesinin nedeni psikolojik olarak kendisine baskı yapmasını engellemekmiş :)umarım sende şu an bebeğinlesindir:)

inşallah gerçekten çok istiyorum artık altı aydır bekliyoruz sorun yok dedi doktor ama bu ay olmazsa yumurta takibine gideceğim artık ama Allah tan ümit kesilmez inş. gerek kalmaz onaa

inşallah gerçekten çok istiyorum artık altı aydır bekliyoruz sorun yok dedi doktor ama bu ay olmazsa yumurta takibine gideceğim artık ama Allah tan ümit kesilmez inş. gerek kalmaz onaa

inşşş eğer günün geçti ise evde bir idrar testini denesene ama negatif çıkarsada üzülme adet tarihinden sonra 3 gün bekle ve kan testine git bu şekilde dahada rahatlayacaksın eminimki

Kızlar ben cumaya kadar bekleyeceğim tekrar hayal kırıklığı olmasın diye....

aynen canım benim de adetim 1 mart gelen giden olmazsa cuma kan testine gideceğim.. h.içi hiç vaktim yok.. en uygun cuma.. inşşallah hepmz hayırlı haberler alırız...

ayyy inş en kısa zmanda bebeğine kavurşurusn....artık okdar çok varki hiç bir sorun bulunmadığı halde hamile kalamayan...... sanırım yediğimiz içtiğimiz radyasyon çok etkiliyor hayatımızı.....

aynen canım benim de adetim 1 mart gelen giden olmazsa cuma kan testine gideceğim.. h.içi hiç vaktim yok.. en uygun cuma.. inşşallah hepmz hayırlı haberler alırız...

benimki de 1 marttı bakalım idrar testi ile beklemek istemiyorum kan testi yaptırayım ben de gelen olmazsa hafta sonu

Wifeofdemon ve Screamaway,

Erken evlenmenin rehavetine kapılmışsınız nasılsa daha vaktimiz var diye. Walla aslında siz de bendensiniz 20-22 arası evlensem ben de unuturdum sanırsam 25'te evlenince 3 yılda dank ediyo

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz... inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bebişler göbüşlernizi doldurur, çok bekletmeden...

ayyy inş en kısa zmanda bebeğine kavurşurusn....artık okdar çok varki hiç bir sorun bulunmadığı halde hamile kalamayan...... sanırım yediğimiz içtiğimiz radyasyon çok etkiliyor hayatımızı.....

çok teşekkür ederim inş. isteyen herkese sorunsuz bir gebelik sağlıklı sıhatli bebekler verir rabbim

mrb cnm sana da günaydın,ne tatlı ne heyecanlı bekleyişler bunlar değil mi?belirtilerin hamilelik belirtisi gibi sanki inşallah da öyledir haberlerini bekliyoruz heyecanla

12 Martt------------------------------ 12 Marrti bekleyenler bizimde son 10 günümüz kaldi.....

Ins. olumlu sonuclar aliriz hep beraber Kizlar yaaa

inşallah cnm yaa ben de sabırsızlıkla beklıyorum hem bir an önce gelsin istiyorum hem de korkuyorum ya regl olursam da bu ayda olmazsa diyebeklemekten baska çaremiz yok sanırım allah hayırlısını versin cnm hepimiz için

Wifeofdemon ve Screamaway,

Erken evlenmenin rehavetine kapılmışsınız nasılsa daha vaktimiz var diye. Walla aslında siz de bendensiniz 20-22 arası evlensem ben de unuturdum sanırsam 25'te evlenince 3 yılda dank ediyo

Ben evlenirken esim israr ediyordu 3 seneden once cocuk olmasin diye... 3 seneden sonra olabilir diye dusunduk ama bu seferde surekli, sundan sonra dusunelim, bundan sonra dusunelim diye ileri attik...
simdi de eteklerimiz tutustu... o da cok istiyor.. ve acaip stres yapiyor bu konuyu..
hep burdaki yazilardan okudugum da, herkes rahat davraninca oluyor demis.. o zaman ben yandim..:18::18:

Arkadaşlar herkese merhaba ben birşey öğrenmek istiyorum bebiş haberi gelen güzel annelerden beklenmeyen regl gününüzden 1 gün öncesinde yaşadığınız belirtileri paylaşabilirmisiniz...

Arkadaşlar herkese merhaba ben birşey öğrenmek istiyorum bebiş haberi gelen güzel annelerden beklenmeyen regl gününüzden 1 gün öncesinde yaşadığınız belirtileri paylaşabilirmisiniz...

senin 1 gun mu var?
bir gun oncesinde yapabilecegin testler var.. yarini beklemek zorunda diilsin..

Son düzenleme:
senin 1 gun mu var?
bir gun oncesinde yapabilecegin testler var.. yarini beklemen zorunda diilsin..

evet yarın beklenmeyen reglim evde yaptığım idrar negatif çıktı ama ayın 20 sinde bebişimingelmiş olması gerekiyor erken gebelik belirtileri gösteriyor vücudum doktorumun söylediğine göre fakat bunlar başka sorunlarında habercisi olabilir dedi sadece yapmamız gerek üzerine 3 güm daha koyup net cevabı almak dedi o yüzden +3 gün daha bekleyeceğim

tabloyu excelde yap kopyala yapıştırla sayfaya yapıştır .....saayfanın en üstüne sola "[] içinde table"yaz en altada "[ ] içinde /table" yaz.....

canim benim ben denedim ama senin dedigin satirlari ayirmak icin hepsini tablo icine aliyorum ama sütün ekliyemiyorum yani yazilar gene kayiyor birde cok icon ve renk kodu kullandigimdan yine düzgün olmadi deniyorum birazdaha sütün kodu bulsam tamam sen biliyomusun sütün kodunu ?? Normalde [tr][td] olmasi lazim ama olmuyo burda sende deniyeblirsin aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…