ilk denememizi aralık ayında yaptık, ocak başında hamiş kaldım, sonuna doğru bebişi düşürdüm, 2 regl beklemem gerektiğini söyledi doktor, 1 reglim geçti, ikincisini beklyiorum, o geçtikten sonra 2. denemelere başlayacağız inşallah. ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah en yakın zamanda!
Cokk gecmis olsun canim... Sen bu ay denemeyeceksin o zaman sanirim?
Biz ilk denememizi gecen ay yaptik.. Aslinda onun da olmayacagi belliydi, gununu ayarlayamadik.. Bu ay ikinci denememizi yapacagiz bakalim...
InsAllah en kisa surede allah nasip eder canim.
slm kızlar uzun zamandır bu siteye girmiyordum çünkü ne zaman bu siteye girsem aklımdan bebek hiç çıkmıyor
ben şubatta rahim filmi çektirdim son adet tarihim 30 ocaktı normalde dün veya bugün hasta olmam gerekiyor bekliyorum hala gelen giden yok ama pek ümidim de yok ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor ama insan yine de umutlanıyor
Rahim filmi için çok iyi diyorlar benim arkadaşımda çektirmiştim ve tüpler açılıyormuş hatta o ay dr ona bu ay yumurtlama yok çocuk bekleme demiş oda onun rahatlığı ile kasılmadan eşiyle birlikte olmuş ve o ay hamiş kaldı şimdi dünyalar tatlısı bir prensesi var drun bunu söylemesinin nedeni psikolojik olarak kendisine baskı yapmasını engellemekmiş :)umarım sende şu an bebeğinlesindir:)
inşallah gerçekten çok istiyorum artık altı aydır bekliyoruz sorun yok dedi doktor ama bu ay olmazsa yumurta takibine gideceğim artık ama Allah tan ümit kesilmez inş. gerek kalmaz onaa
Kızlar ben cumaya kadar bekleyeceğim tekrar hayal kırıklığı olmasın diye....
inşallah gerçekten çok istiyorum artık altı aydır bekliyoruz sorun yok dedi doktor ama bu ay olmazsa yumurta takibine gideceğim artık ama Allah tan ümit kesilmez inş. gerek kalmaz onaa
aynen canım benim de adetim 1 mart gelen giden olmazsa cuma kan testine gideceğim.. h.içi hiç vaktim yok.. en uygun cuma.. inşşallah hepmz hayırlı haberler alırız...
ayyy inş en kısa zmanda bebeğine kavurşurusn....artık okdar çok varki hiç bir sorun bulunmadığı halde hamile kalamayan...... sanırım yediğimiz içtiğimiz radyasyon çok etkiliyor hayatımızı.....
günaydın kızlar.... güzel haberler alırız inşallah bugün...ben cumayı bekliyorum kan testi için...göğüslerim şiş karnımda şişkinlik var göğsümde mavi yeşil damarlar çok belirginve dokunulmuyor..belim ağrıyor kasıklarıma hafif hafif bir batma oluyor.. bunlar zaten gebelik ve adetin ortak belirtleri.. sivilcem çıkmadı ki mutlaka çıkar beyaz bir sivilce..by ay hamile kalırsam çok şaşırırım çünkü aşırı rahatım.. düne kadar hiç belirtilere bakmadım.. dün gece artık adetim gelmeyince başladım bakmaya..
12 Martt------------------------------ 12 Marrti bekleyenler bizimde son 10 günümüz kaldi.....
Ins. olumlu sonuclar aliriz hep beraber Kizlar yaaa
Wifeofdemon ve Screamaway,
Erken evlenmenin rehavetine kapılmışsınız nasılsa daha vaktimiz var diye. Walla aslında siz de bendensiniz20-22 arası evlensem ben de unuturdum sanırsam 25'te evlenince 3 yılda dank ediyo
Arkadaşlar herkese merhaba ben birşey öğrenmek istiyorum bebiş haberi gelen güzel annelerden beklenmeyen regl gününüzden 1 gün öncesinde yaşadığınız belirtileri paylaşabilirmisiniz...
senin 1 gun mu var?
bir gun oncesinde yapabilecegin testler var.. yarini beklemen zorunda diilsin..
tabloyu excelde yap kopyala yapıştırla sayfaya yapıştır .....saayfanın en üstüne sola "[] içinde table"yaz en altada "[ ] içinde /table" yaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?