arkadaşlar çizelge yapmaya çalışıyorum fakat bi yerde hata yapıyorum sanırımbana yardımcı olabilirmisiniz :44::44:
kızlar bugün beklenmeyen adet günüm :) ve hala tık yok hiç belirtim de yok acaba hamilemiyim? çok istiyorum 1 seneden beri deniyoruz ve bende uterus unicornius var yani hamiş kalmam normalden daha zor ama belki de olmuştur :) bu ay hsg çektirdim çekimden sonra çalışmalara devam ettik test alıp da yapmaya korkuyorum ümitlenmek de istemiyorum hsg sonrası adet gecikmeleri de olabiliyomuş o yüzden zor da olsa beklemeye devam edicem bikaç gün daha eğer cuma ya kadar olmazsam gidip kanda baktırıcam kızlar bana dua edin... geçen gece ikiz bebek gördüm rüyamda yüzleri hala aklımda Allahım bana da nasip etsin inşallah sağlıklı ve bebiş ve isteyen herrrkese...
slm kızlar 2 gündür mesajlar okuyamadım direk yazıyorum adetim 3gün geçti hala adet olmadım ama ,idrar testi de negatif çıktı kasıklarımdada ağrı var hamile değilim ama galiba yine kist var bende.offff bıktım kistten falan tam ümitleniyorum oldu diyorum yine kist 2 yıldır bunla uğraşıyorum.benimki olmadı ama Allahım isteyen herkeze versin dualarım hep sizinle kızlar
aranizda en kotu benim o zaman... nerdeyse 6 senelik evliyim.. yeni aklimiza geldi cocuk yapmak... simdide ya olmazsa diye korkuyorum...
ya kızlar bir şey soracağım.. bu şubat ayında ilk defa korunmadık..9 şubatta adet gördüm ama korunmadan ilk kez 24 şubatta başladık ve gün aşırı devam ediyoruz..30-31 günde bir adet görüyorum..sizce bu ay şansım var mı?
Benim de ilk deneme ve benim de beklenmeyen adet tarihim 11 mart.İnşallah hayırlı haberler alırız ama kimsede bir belirti yok mu yaww benm kasık ağrım çok fenaa hayatımda ilk kez bu ağrıyı yaşıyorum sanki orda bişey var ve batıyo gbi yaaa acaba başka bişey mi bu ağrı
:18:
Benim de gecen ay ilk denememdi... Bu ay biraz daha stresli hissediyorum kendimi...
Aborjinos, sen kac senelik evliydin bu arada?
canim benim, bizim dedigim gibi bir hayatim oldu ve diledigim gibide yasadim cok sükür. Ki ben sadece esimle evlendim ailesiyle degil. Ve de hala daha cok büyük pismanliklar yasiyorum keske die ama zaman geri alinmiyor iste. Kazala olurdu diyosun o cok farkli bir mevzu kazala olmasi icin arada bir korunmayi unutman lazim olurdu ama biz masallah hic korunmayi birakmadikki eslerden birinin dahi cocuk istemeden olmasi üzerdi beni. Cocuk eslerin ikisininde ortak karari olmali Ama suan esimde cok pisman bende bakalim Allah in taktiri artik ama bebek gelirken yaninda bereketinide ugurunuda getirir derler insallah
tatlım, hangi siteden yaptın ve nerede takıldın?
Canım, neden gidip kan testi yaptırmıyorsun?
Hayatım, ben idrar testi negatif çıkan 5 aylık hamile kadın bile gördüm. İdrar testi pozitif çıktıysa, güveneceksin, pozitifte yanılma şansı çok az, ama negatif çıktığı zaman güvenmeyeceksin, bunu doktorlar hepsi söylüyor, tamammı tatlım? Bence git bi kan testi yaptır, hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
ben de ben de... neredeyse 6 yıllık evliyiz, ve çocuğu yeni düşünmeye başladık)))Ama kendini strese sokma, olmaz diye bişey yok, ALLAH nasip ettimi, olur! Hiç olma diye endişelenme, her şeyin hayırlısı de, günaşırı yaramazlıklara devam edin. Ah sonunda kendim gibi birini buldum ben de kendi kendime çok geç kaldık falan deyip duruyorum.))) benim gibi birinin daha olmasına sevindim.
bence şansın çok yüksek, tam zamanında başlamışsınız aktiviteye. İnşallah hamiş kalırsın bu ay.
Sen şanslılardansın o zaman. Genelde aileyle de evlenilir çünkü...Germe kendini bu kadar bırak pişmanlıkları filan şunu düşün: Senin için en hayırlı zamanda gelicek bebek..Teslim ol biraz..Yok niye olmadı yok geç kaldım diyerek stres yaparsan kendi şansını kendin düşürürsün...İnş mart ayı uğurlu gelir hepimize
Haklisin canim hic üzmemek stres olmamak lazim aslinda bu durumda .sonucta Allah en hayirli zamanda hayirlisini verir. Bana, hamile olan arkadaslarim hep sunu diyor: bütün ay aklimda degildi rahattim adetim gecti anladimbiz burda gün gün takip ediyoruz
aynen canim benimde gecen ay ilk denememdi. bende senin gibi dedim ama cok degil biraz üzülüyor insan ilk denemem diyosun rahat oluyosun ondan sakin kafana takma hayirlisi hayirli zamanda olsun yeter.
Ama insallah ilk denemende tutar cünkü onunda inanilmaz bi rahatligi olur insanda heralde aylar gectikte insani korku kapliyor cünkü
inşallah canım..zaten ilk ayda hamile kalma yüzdesi %25, 3/4 ay sonra kalma yüzdesi %50-55,1 yıl sonunda kalma yüzdesi %85.. (tabii başka problemler yoksa) kısacası aylar geçtikçe hamile kalma şansımız artıyoo..bir de bu açıdan bakalım benceee...
tatlım, hangi siteden yaptın ve nerede takıldın?
ben de ben de... neredeyse 6 yıllık evliyiz, ve çocuğu yeni düşünmeye başladık)))Ama kendini strese sokma, olmaz diye bişey yok, ALLAH nasip ettimi, olur! Hiç olma diye endişelenme, her şeyin hayırlısı de, günaşırı yaramazlıklara devam edin. Ah sonunda kendim gibi birini buldum ben de kendi kendime çok geç kaldık falan deyip duruyorum.))) benim gibi birinin daha olmasına sevindim.
yaaa nasıl aklımızda olmasın :) günler geçmio wallaaa
inşallah canım..zaten ilk ayda hamile kalma yüzdesi %25, 3/4 ay sonra kalma yüzdesi %50-55,1 yıl sonunda kalma yüzdesi %85.. (tabii başka problemler yoksa) kısacası aylar geçtikçe hamile kalma şansımız artıyoo..bir de bu açıdan bakalım benceee...
Kızlar ben cumaya kadar bekleyeceğim tekrar hayal kırıklığı olmasın diye....
merhaba kızlarr..... bende aranıza katılmak istiyorum.....
1,5 yıllık evliyim 29 yaşındayım.....bu 2. denememiz... 5 martı bekliyorum........
ben de cok sevindimmm kendim gibi birini buldugum icin..
sen de yeni mi denemeye basladin wifeofdemon?
hemen ekliyorum canim listeye hosgeldin aramizabizimde bu ay 2. denememiz ay insallah güzel haberlerini duyariz seninde kendimizinde
aminnnn inş canımmm....sana bir tavsiyem olacak bu tabloyu excelde yapıp buraya kopyalasan kaymaları engelllemiş olursun daha rahat okunur.....
Benim de ilk deneme ve benim de beklenmeyen adet tarihim 11 mart.İnşallah hayırlı haberler alırız ama kimsede bir belirti yok mu yaww benm kasık ağrım çok fenaa hayatımda ilk kez bu ağrıyı yaşıyorum sanki orda bişey var ve batıyo gbi yaaa acaba başka bişey mi bu ağrı
:18:
tmam canim benim hemen deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?