Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

arkadaşlar çizelge yapmaya çalışıyorum fakat bi yerde hata yapıyorum sanırımbana yardımcı olabilirmisiniz :44::44:

tatlım, hangi siteden yaptın ve nerede takıldın?

Canım, neden gidip kan testi yaptırmıyorsun?

Hayatım, ben idrar testi negatif çıkan 5 aylık hamile kadın bile gördüm. İdrar testi pozitif çıktıysa, güveneceksin, pozitifte yanılma şansı çok az, ama negatif çıktığı zaman güvenmeyeceksin, bunu doktorlar hepsi söylüyor, tamammı tatlım? Bence git bi kan testi yaptır, hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.

aranizda en kotu benim o zaman... nerdeyse 6 senelik evliyim.. yeni aklimiza geldi cocuk yapmak... simdide ya olmazsa diye korkuyorum...

ben de ben de... neredeyse 6 yıllık evliyiz, ve çocuğu yeni düşünmeye başladık))) Ama kendini strese sokma, olmaz diye bişey yok, ALLAH nasip ettimi, olur! Hiç olma diye endişelenme, her şeyin hayırlısı de, günaşırı yaramazlıklara devam edin. Ah sonunda kendim gibi birini buldum ben de kendi kendime çok geç kaldık falan deyip duruyorum.))) benim gibi birinin daha olmasına sevindim.

bence şansın çok yüksek, tam zamanında başlamışsınız aktiviteye. İnşallah hamiş kalırsın bu ay.

Canim kasik agrisini cok söliyen oluyor hamilelik belirtisi die ama insallah hayirlisi olsun bakalim benimde bir haftam kaldi regl olcakmisim gibi karnim agriyo hafif ve gögüslerim sis ve aciyo degince ama bende bu heray olan bisey ondan bisey diyemiyorum

Sen şanslılardansın o zaman. Genelde aileyle de evlenilir çünkü...Germe kendini bu kadar bırak pişmanlıkları filan şunu düşün: Senin için en hayırlı zamanda gelicek bebek..Teslim ol biraz..Yok niye olmadı yok geç kaldım diyerek stres yaparsan kendi şansını kendin düşürürsün...İnş mart ayı uğurlu gelir hepimize

inşallah canım..hepimiz görelim çift çizgiyii..

Haklisin canim hic üzmemek stres olmamak lazim aslinda bu durumda .sonucta Allah en hayirli zamanda hayirlisini verir. Bana, hamile olan arkadaslarim hep sunu diyor: bütün ay aklimda degildi rahattim adetim gecti anladim biz burda gün gün takip ediyoruz

yaaa nasıl aklımızda olmasın :) günler geçmio wallaaa

inşallah canım..zaten ilk ayda hamile kalma yüzdesi %25, 3/4 ay sonra kalma yüzdesi %50-55,1 yıl sonunda kalma yüzdesi %85.. (tabii başka problemler yoksa) kısacası aylar geçtikçe hamile kalma şansımız artıyoo..bir de bu açıdan bakalım benceee...

Kızlar ben cumaya kadar bekleyeceğim tekrar hayal kırıklığı olmasın diye....

Ben buna katılmıyorum bence Allah ne zaman demiş o zaman olur.Allah ol dedikten sonra ilk ay denmesi olanlar % 100 dür.Allah istemedikten sonra yıllar geçsin % 0.

ben de cok sevindimmm kendim gibi birini buldugum icin..
sen de yeni mi denemeye basladin wifeofdemon?

yaaa nasıl aklımızda olmasın :) günler geçmio wallaaa

aynen canim ya aslinda tam yumurtalama günlerinde rahat olmak lazim düzgün yumurtalama acisindan ama dedigin gibi aklim sanki orda ve günler gecmiyo ama iyi düsünelim iyi olsun insallah

ay insallah hayirlisiylan olsunda cok bekletmesin bizleri insallah. ya sans ne kadar düsük ilk aylarda aslinda demi neden ki yaa :44: biz aslinda haplada korunmadik hep kondom aslinda oda sansi yükseltiyomus diolar ama insallah bakalim

Kızlar ben cumaya kadar bekleyeceğim tekrar hayal kırıklığı olmasın diye....

Bencede bekle canim insallah gönlünden gecen olur

bu arada bu aydan pek ses cikmadi daha ayin 2 sindeyiz gerci ama insallah acilir listemizin sansi biran önce

merhaba kızlarr..... bende aranıza katılmak istiyorum.....

1,5 yıllık evliyim 29 yaşındayım.....bu 2. denememiz... 5 martı bekliyorum........

isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

tubaerkan ---------------------- 26 ----------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

kurabiyemm canim tebrikler Allah anali babali büyütsün insallah bu listeye ugur getirir bebeginde

cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

seme --------------------------- 26 -------------------- 3 Mart

ecrin_kayra ------------------------ 31------------------- 3 Mart

neşelikız ------------------------ 25------------------- 4 Mart

sulisim ------------------------ 29------------------- 5 Mart

hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart

nefsim ------------------------ ??? ------------------- 5 Mart

pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart

ravzanur ---------------------- 29 ------------------------ 7 Mart

atlanta ---------------------- 26 ------------------------ 7 Mart

gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart

kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart

aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart

gida_pinar ----------------------- 25 ---------------- 9 Mart

bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart

canbebekds ----------------- 26 -------------------- 10 Mart

mavibebek -------------------------- ???-------------10 Mart

sentez -------------------------- 26 ----------------- 11 Mart

happylife ------------------------ 27 ------------------ 12 Mart

derya78_40 --------------------- 29 ---------------- 12 Mart

62sinem ----------------------23 --------------------- 12 Mart

ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart

minikyaramaz ------------------- 24 ---------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart

elektra01 ------------------------ 31 ------------------- 12 Mart

sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart

Arzuum_79 ---------------------- ???------------------- 13 Mart

elaezel ------------------------ 24 ------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart

mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart

tuubaaoz --------------------- 25-------------------- 15 Mart

kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart

han0144 ----------------------- 28 -------------------15 Mart

sultang88 ------------------------ 23 ------------------ 16 Mart

kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart

birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart

mpb --------------------------- 27 -------------------- 18 Mart

screamaway ----------------------28 ------------------ 19 Mart

KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart

xtuqcex -------------------------24 ------------------ 20 Mart

wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart

kokohantes ---------------------- 25 ----------------22 Mart

aysegul21072008 -------------- 23 --------------- 25 Mart

tirilaylom --------------------- 28 ------------------- 26 Mart

ayyildizim --------------------- 27 ------------------ 26 Mart

xelifxx --------------------- 26 ----------------------- 30 Mart

Son düzenleme:
merhaba kızlarr..... bende aranıza katılmak istiyorum.....

1,5 yıllık evliyim 29 yaşındayım.....bu 2. denememiz... 5 martı bekliyorum........

hemen ekliyorum canim listeye hosgeldin aramiza bizimde bu ay 2. denememiz ay insallah güzel haberlerini duyariz seninde kendimizinde

ben de cok sevindimmm kendim gibi birini buldugum icin..
sen de yeni mi denemeye basladin wifeofdemon?

ilk denememizi aralık ayında yaptık, ocak başında hamiş kaldım, sonuna doğru bebişi düşürdüm, 2 regl beklemem gerektiğini söyledi doktor, 1 reglim geçti, ikincisini beklyiorum, o geçtikten sonra 2. denemelere başlayacağız inşallah. ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah en yakın zamanda!

hemen ekliyorum canim listeye hosgeldin aramiza bizimde bu ay 2. denememiz ay insallah güzel haberlerini duyariz seninde kendimizinde

aminnnn inş canımmm....sana bir tavsiyem olacak bu tabloyu excelde yapıp buraya kopyalasan kaymaları engelllemiş olursun daha rahat okunur.....

vallaha canım bende daha hiçbir belirti yok..ne göğüs ağrısı ne de kasık ağrısı..ben sadece adet öncesi özellikle geceleri 1-2 saat süren sıtma gibi üşümelerim olur..dün gece yine oldu..adet belirtisi gibi geldi ama bakalım ne olacak..

tmam canim benim hemen deniyorum

tabloyu excelde yap kopyala yapıştırla sayfaya yapıştır .....saayfanın en üstüne sola "[] içinde table"yaz en altada "[ ] içinde /table" yaz.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…