evet kızlar aldırıyor, bütün vitaminler kilo aldırır bir miktar. özellikle çok iştah açıyor, akşamları karnım kazım kazınıyor. ben 11 aydır kullanıyorum düşünün halimi
Kızlar bu arada bir şey takıldı aklıma.Şimdi hepimiz bat tarihlerimizi yazıyoruz ya burada şubatın 28 çekmesini hesaba kattınız mı? Normal zamanndan 2 gün ileriye atacak o zaman bat tarihi.Ben ona göre yazmıştım.Biliyorsunuz 2 gün bile adet gecikmesi ümitlendiriyor bizi.
tabi canim benim eklerim hosgeldin aramizaInsallah güzel sonuclar alirsin ve bize mutlu haberini verirsin Ben her ihtimale karsi 15 mart yaziyorum ozaman bide yasini söylersen onuda eklerim
evet kızlar aldırıyor, bütün vitaminler kilo aldırır bir miktar. özellikle çok iştah açıyor, akşamları karnım kazım kazınıyor. ben 11 aydır kullanıyorum düşünün halimi
Kızlar bu arada bir şey takıldı aklıma.Şimdi hepimiz bat tarihlerimizi yazıyoruz ya burada şubatın 28 çekmesini hesaba kattınız mı? Normal zamanndan 2 gün ileriye atacak o zaman bat tarihi.Ben ona göre yazmıştım.Biliyorsunuz 2 gün bile adet gecikmesi ümitlendiriyor bizi.
Butun vitaminler kilo mu aldirir??? :18::18::18::18::18: Ben eve gider gitmez tartilayim....
ozaman senin beklenmeyen regl geçmiş durumda sen şubatı hesaplayarak yazdıysan
Uzun süre kullanırsan, maalesef aldırır, ama belirgin kilo artışı uzun süre vitamin kompleksi kullanan kişilerde rastlanır. Yani içeriğinde bir sürü vitamin olan ilaçlar.
Yok canım daha geçmedi sat 10 şubattı.Nornalde 8 martta olmam gerekiyor ama işte şubat 28 çektiği için şimdi 10 martta olucam.
ecrin bu güzel bilgi paylaşımın için çok teşekkürler..
aborjinos ben de lste için birşey rica edeceğim hani adet olanlar var ya karşısına o üzgün suratı yapmasak, çokkkk mutsuz görünüyor, hem Allahın gücüne gider hem de ne bileyim şaşırmış ifade olsa veya kırmızı kart falan yazsak...yada başka bir surat..
sen hesaplayıcı aracılığı ile yapsana canım netleşsin
tam da ondan kullaniyorum iste... :18::18::18::18:
ecrin bu güzel bilgi paylaşımın için çok teşekkürler..
aborjinos ben de lste için birşey rica edeceğim hani adet olanlar var ya karşısına o üzgün suratı yapmasak, çokkkk mutsuz görünüyor, hem Allahın gücüne gider hem de ne bileyim şaşırmış ifade olsa veya kırmızı kart falan yazsak...yada başka bir surat..
Merhaba canım, sen hangisinden kullanıyorsun? Folic plus'mı? folibol'mu?
Butun vitaminler kilo mu aldirir??? :18::18::18::18::18: Ben eve gider gitmez tartilayim....
folbiol kullanıyorum tatlım. sen? solgarınkini mi kullanıyordun? onlar biraz pahalıydı sanırım. ne kadar?
Tatlım, neden kullanıyorsun o vitaminleri? doktorunmu yazdı? ama 1-2 yıl önce en son muayene oldum demiştim, demek ki kendin başlamışsın. Eğer öyleyse bırak, normal beslenmiyor musun da ek vitaminler içiyorsun?Şimdi bebek düşündüğün için sadece folik asit içsen yeter, diğer vitaminlere gerek yok. Hamilelere, ancak iyi beslenemeyen (mide bulantısı, kusma sayesinde yemek yiyemeyen veya normal yaşantısında yemek yemeyi sevmeyen, doğru beslenmeyen) hamilelere ek multivitamin tabletler verir doktorlar, ama hamile kalmadan önce hiç gerek yok, kilo aldırır sana, başka bir işe yaramaz, hatta bazı vitaminleri hem yemekten hem ilaçla almış olduğun için de vücutta gereğinden fazla vitamin birikmiş olabilir, bunun faydası yok, ancak zararı olur. Tamammı hayatım?
Bence de...kırmızı kart hoşuma gitti, daha güzel görünür. Bir de bir fikrim daha var, kzılarımızın isimlerini de yazsak listeye nasıl olur?Tabi isteyenlerin.
ben folic asit kullanıyorum 3 tane içilenden dr verdi bana bunu....korunmayı bırakınca kullan dedi....kan idrar hormon testiyapmıştı acaba on göremi verdiki????
değiştirsemmiki yoksa.....
canım şimdi hemen baktım hesaplayıcıyla.11 mart gözüküyor orda da.Bakalım artık ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?