Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ben internetten hesaplattım öyle bildirdim.....son bir kaç ayınkini sorarak hesaplıyor hem yumurtlama günlerini hemde olası regli tarihini....

tabi canim benim eklerim hosgeldin aramiza Insallah güzel sonuclar alirsin ve bize mutlu haberini verirsin Ben her ihtimale karsi 15 mart yaziyorum ozaman bide yasini söylersen onuda eklerim

çok sağol canım güzel dileklerin için ..yaşım 26

ozaman senin beklenmeyen regl geçmiş durumda sen şubatı hesaplayarak yazdıysan

ecrin bu güzel bilgi paylaşımın için çok teşekkürler..

aborjinos ben de lste için birşey rica edeceğim hani adet olanlar var ya karşısına o üzgün suratı yapmasak, çokkkk mutsuz görünüyor, hem Allahın gücüne gider hem de ne bileyim şaşırmış ifade olsa veya kırmızı kart falan yazsak...yada başka bir surat..

rica ederim artı sana katılıyorum bu simge üzüyor hepimizi

tam da ondan kullaniyorum iste... :18::18::18::18:

Tatlım, neden kullanıyorsun o vitaminleri? doktorunmu yazdı? ama 1-2 yıl önce en son muayene oldum demiştim, demek ki kendin başlamışsın. Eğer öyleyse bırak, normal beslenmiyor musun da ek vitaminler içiyorsun?Şimdi bebek düşündüğün için sadece folik asit içsen yeter, diğer vitaminlere gerek yok. Hamilelere, ancak iyi beslenemeyen (mide bulantısı, kusma sayesinde yemek yiyemeyen veya normal yaşantısında yemek yemeyi sevmeyen, doğru beslenmeyen) hamilelere ek multivitamin tabletler verir doktorlar, ama hamile kalmadan önce hiç gerek yok, kilo aldırır sana, başka bir işe yaramaz, hatta bazı vitaminleri hem yemekten hem ilaçla almış olduğun için de vücutta gereğinden fazla vitamin birikmiş olabilir, bunun faydası yok, ancak zararı olur. Tamammı hayatım?

Bence de...kırmızı kart hoşuma gitti, daha güzel görünür. Bir de bir fikrim daha var, kzılarımızın isimlerini de yazsak listeye nasıl olur?Tabi isteyenlerin.

Merhaba canım, sen hangisinden kullanıyorsun? Folic plus'mı? folibol'mu?

folbiol kullanıyorum tatlım. sen? solgarınkini mi kullanıyordun? onlar biraz pahalıydı sanırım. ne kadar?

Butun vitaminler kilo mu aldirir??? :18::18::18::18::18: Ben eve gider gitmez tartilayim....

iştah açıyor, uzun süre kullanınca da gram gram birikip kilo olabiliyor, dikkat etmek lazım. ama iştahı açılmayanlardansan hiç korkma bişey olmaz:)

bencede güzel fikir oku oku bitmedi valla kızlar hariikasınız yaaaaa listemiz daha bir güzel oldu buarada bende hesaplayıcıyı kullandım benimde 14 mart çıkıyor ama bence 15 mart çünkü o gün gittiğimde yumurtalarım çatlamamıştı daha bu aradaisim yazma benim çok hoşuma gitti benim ismim zerrin yazabilirsiniz hemen gerçi biliyorsunuz canlarım.sizleri çok seviyorum.listemize maaşallah

ben folic asit kullanıyorum 3 tane içilenden dr verdi bana bunu....korunmayı bırakınca kullan dedi....kan idrar hormon testiyapmıştı acaba on göremi verdiki????

değiştirsemmiki yoksa.....

ben folic asit kullanıyorum 3 tane içilenden dr verdi bana bunu....korunmayı bırakınca kullan dedi....kan idrar hormon testiyapmıştı acaba on göremi verdiki????

değiştirsemmiki yoksa.....

Kalsiyumuna bak, eğer normal sınırlar içindeyse, 1 tane içilenlerle değiştirebilirsin, canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…