hadi bakalım hayırlısı ile inşallahhhhh güzel haber alırız
hoşgeldin aramıza canım çok geçmiş olsun.kırmızılar gelmez inşaallah dabebişin göbüşünde olur.
Canım, ilk önce en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum,Folic plus diğerlerinden farklı bir ilaç, içeriğinde 174 mkg folic asit, kalsiyum ve D3 vitamini bulunur, zaten içeriğinde folik asit miktarının az olmasından dolayı günde 3 defa içildiği zaman ancak folik aside olan günlük gerekli dozu kabul etmiş oluyorsunuz. ancak benim bir önceki doktorum onun beni şişireceğini söyledi, midede şişkinlik gibi yan etkisi varmış. o yüzden Solgar'ın folik asidini yazdı. Ben de hala onu içmeye devam ediyorum. 400 mkg folik asit içeriyor. Ama sende şişkinlik yapmıyorsa folic plusa devam etmende sakınca yoktur, tatlım. İyi haberlerini bekliyoruuuuuuuuz
Tatlım, gerilmek istemiyorum diyorsun, ama kendin kendini geriyorsun, takma, oluruna bırak, rahat ol, demesi kolay, yapması zor, biliyorum ama rahatlamazsan hamiş kalmanı zorlaştırırsın. stres bize yasak, hayatım, nasıl olsa günlerdir günaşırı yapıyorsunuzdur, spermler 4-5 gün yaşıyorlar kadın üreme organlarında. Bu yüzden rahat ol. bu kadar sıkma kendini de, eşini de. Hem bir şey söyliyicem, eşlerinize her detayı anlatmayın kızlar, erkekler detay sevmezler,ay bugün önemli gün falan demeyin, sadece "bugün seni çok özledim" deyip onu odanıza götürün yeter
Hayatım, nasılsın, Kadriyecim? Mart ayını güzel haberle açıtık, inşallah böyle de devam eder, hepinizin hamişlik haberini duyarım inşallah, sonra da nisan ayında siz benden haber beklersiniz artık
Ay cumaya bir şey kalmadı hadi inş güzel haberlerini alırız.günaydın kızlar.... güzel haberler alırız inşallah bugün...ben cumayı bekliyorum kan testi için...göğüslerim şiş karnımda şişkinlik var göğsümde mavi yeşil damarlar çok belirginve dokunulmuyor..belim ağrıyor kasıklarıma hafif hafif bir batma oluyor.. bunlar zaten gebelik ve adetin ortak belirtleri.. sivilcem çıkmadı ki mutlaka çıkar beyaz bir sivilce..by ay hamile kalırsam çok şaşırırım çünkü aşırı rahatım.. düne kadar hiç belirtilere bakmadım.. dün gece artık adetim gelmeyince başladım bakmaya..
Ya çalışınca çok zor oluyor sabah kalkmayacak olsam gece 3 e 4 e kadar da beklerim sorun değil.canım arkadaşım benim yaaaaaaa hayırlısı valla bende öyle 7de kalkıyorum eşim 9:30 da geliyor bazen erken bazen çok geç yorgunum diyor.bende yorgun oluyorum ama bebiş için herşey bekle 1 saat sonra banyo sabah uykulu uykulu okula.dün giremedim öğleden sonrada akşamda misafir vardı.baya yoruldum üstünede bebiş için uğraşınca benim uyku 12:30 u buldu.öyle uykum varki şuan.
o terleme mahvediyor yaaa durup dururken ateş basıyor.kasık ağrısı hala devam bende şaştım canım nedir acaba?
slm kızlar 2 gündür mesajlar okuyamadım direk yazıyorum adetim 3gün geçti hala adet olmadım ama ,idrar testi de negatif çıktı kasıklarımdada ağrı var hamile değilim ama galiba yine kist var bende.offff bıktım kistten falan tam ümitleniyorum oldu diyorum yine kist 2 yıldır bunla uğraşıyorum.benimki olmadı ama Allahım isteyen herkeze versin dualarım hep sizinle kızlar
ya kizlar
bende bugün yine lekelenme oldu kahve rengi simdi olmus.
en son pazertesi oldu
bu normal mi nedir ya
Ba 12 MART
Yerleşe yerleşe yerleşemedi küçücük yeğenimiz her halde, rahat ettir çocuğu. ayyy inşallah yerleşme lekelenmesidir.
ben de cok sevindimmm kendim gibi birini buldugum icin..
sen de yeni mi denemeye basladin wifeofdemon?
kızlar bende siz gibi aklı başına geç gelenlerdenim 5 yıllık evliyim ve son bir yıldır çocuk için uğraşıyorum.Herkes vaktinde yapsaydın bu kadar zor olmazdı diyor ayrıca yapılmsı gereken tüm tetkikler yapıldı doktor bekle ,beklemek istemiyorsan aşılama ile devam edelim dedi şimdi çok korkuyorum ya olmazsa diye Allah hepimize nasip etsin inşallah.
kızlar bende siz gibi aklı başına geç gelenlerdenim 5 yıllık evliyim ve son bir yıldır çocuk için uğraşıyorum.Herkes vaktinde yapsaydın bu kadar zor olmazdı diyor ayrıca yapılmsı gereken tüm tetkikler yapıldı doktor bekle ,beklemek istemiyorsan aşılama ile devam edelim dedi şimdi çok korkuyorum ya olmazsa diye Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Ayyy kızlar sormayın bende çok kilo almaya başladım folik asit kullanıyorum bide son bir haftadır dehşet bişeyler yiyorum gece kalkıp yemek yiyorum ya midem kazınıyo offfff yarım saatte bir yemek yermi bi insan
ya kizlar
bende bugün yine lekelenme oldu kahve rengi simdi olmus.
en son pazertesi oldu
bu normal mi nedir ya
Ba 12 MART
Bu gidişle biz kiloları daha hamiş olmadan alacağız.Bu ilaçlarla benim de aklım hep bir şeyler yemekte
Valla yaa benim hiç midem bu denli kazınmazdıı uyuyamıyorum resmen ya kıvranıyorum...
Kızlarr, açlığı gidermenin en güzel yolu su içmektir, midenin salgıladığı sıvıyı yıkayıp götürdüğü için mideniz kazınmaya devam etmeyecek. Ve sık sık az az yemek yemeniz gerekir. yani 1 ana öğün 1 ara öğün, 1 ana 1 ara 1 ana ve yatmadan 1 ara öğün yediyiniz zaman o mide kazınmasından da kurtulursunuz, hem hamilelik için doğru beslenme için adım atmış olursunuz, ve kilo almazsınız.
Neden aşılama? Bir problemmi gördü doktor?
hiç bir problem yok canım hsg bile çektirdim eşimdede problem yok ama bir yılın sonunda oluşmayan gebekliklerde yaş çok önemli bazı çiftlerde nedeni bilinmeyen infertilite olabiliyormuş o yüzde bi kaç ay daha deneyip aşılamaya geçeçez gibi gözüküyor .bu arada iki ayda yumurta takibi yaptık gene de bi şey olmadı sabırla bekliyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?