Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ya kizlar

bende bugün yine lekelenme oldu kahve rengi simdi olmus.

en son pazertesi oldu

bu normal mi nedir ya

Ba 12 MART

hoşgeldin aramıza canım çok geçmiş olsun.kırmızılar gelmez inşaallah dabebişin göbüşünde olur.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar akşam oldu hala tık yok gelmedikçe de ümitleniyorum gerçi biraz kasıklarımda sancı var ama daha çok gaz sancısı gibi sanki gaz problemim var bu ay normalinden farklı olarak sık sık idrara çıkıyorum hiç su içmediğim halde ve de koyu renkli bunlar kendime göre erken gebelik belirtilerim olabilir bi de her ay yüzüm sivilce tarlası gibi olurdu bu ay bitane bile çıkmadı taş gibiyim maşallah

Selam kızlar nasılsınız?
Ay oku oku bitmedi dayanamadım yazayım mesaj sonra okurum artık.

Tatlım inan gerilmemek için çok çabalıyorum ama sanki her şey karşı bana.Ben onlardan sadece 8-9 gün istedim.
Şu süre zarfında beni sıkmasınlar, azıcık yardımcı olsunlar ki gerilmeyeyim.
Zaten stresli bi işim var.
Ama sağolsunlar eşim de kayınvalidem de sanki beni germek için özel bi çaba harcıyorlar.
E gergin, sinirli olunca da olacağı varsa da olmuyor.
Eşim öyle önemli gün falan dediğimde sorun yapmaz.Hatta öyle bir şey ki tedaviye başladığımızdan beri gün aşırı olması gereken dönemlerde her gün sürekli peşimde ama yemezler

Ay cumaya bir şey kalmadı hadi inş güzel haberlerini alırız.
Ya çalışınca çok zor oluyor sabah kalkmayacak olsam gece 3 e 4 e kadar da beklerim sorun değil.
Ama dün gece 12de geldi.Sinir oldum bir sürü ağladım. Yani azıcık zorlasın ayarlasın işlerini.Şu günleri boş geçmek istemiyorum zaten topu topu kaç günümüz var ki.
Hoş o erken gelse kayınvalidem bizde oluyor 11 den önce de gitmiyor
KAfayı sıyırdım artık herkese sinir oluyorum.Her yaptıkları batıyor artık.

Canım hiç üzülme Nihal'in dediği gibi belki test yanlıştır kan testi yaptırmadan emin olma bence.Hayırlısı

ya kizlar

en son pazertesi oldu

bu normal mi nedir ya

Ba 12 MART

ben de cok sevindimmm kendim gibi birini buldugum icin..
sen de yeni mi denemeye basladin wifeofdemon?

kızlar bende siz gibi aklı başına geç gelenlerdenim 5 yıllık evliyim ve son bir yıldır çocuk için uğraşıyorum.Herkes vaktinde yapsaydın bu kadar zor olmazdı diyor ayrıca yapılmsı gereken tüm tetkikler yapıldı doktor bekle ,beklemek istemiyorsan aşılama ile devam edelim dedi şimdi çok korkuyorum ya olmazsa diye Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Ayyy kızlar sormayın bende çok kilo almaya başladım folik asit kullanıyorum bide son bir haftadır dehşet bişeyler yiyorum gece kalkıp yemek yiyorum ya midem kazınıyo offfff yarım saatte bir yemek yermi bi insan

Neden aşılama? Bir problemmi gördü doktor?

mmrb arkadaşım soğan ve incir kürünü hiç duymuşmuydun bi bak istersen ondan şifa bulan çok kişi var

Ayyy kızlar sormayın bende çok kilo almaya başladım folik asit kullanıyorum bide son bir haftadır dehşet bişeyler yiyorum gece kalkıp yemek yiyorum ya midem kazınıyo offfff yarım saatte bir yemek yermi bi insan

Bu gidişle biz kiloları daha hamiş olmadan alacağız.Bu ilaçlarla benim de aklım hep bir şeyler yemekte

ya kizlar

en son pazertesi oldu

bu normal mi nedir ya

Ba 12 MART

canım adetine 5 gün kala git yaptır kan testi canım,en erken kanda o zaman çıkıyor..bu aralar fazla yorma kendini,,hareketlerine beslenmene dikkat et.. bir de ilaç falan alma..belli olmaz...

Valla yaa benim hiç midem bu denli kazınmazdıı uyuyamıyorum resmen ya kıvranıyorum...

Bu folik asit kilo mu aldırıyor.
Benim eşim farketmeye başladı kilo alıyorsun diyo.
Ama benim de aynı senin gibi doymak nedir bilmiyorum sürekli midem kazınıyo ve bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum puffff yandık desene

Kızlarr, açlığı gidermenin en güzel yolu su içmektir, midenin salgıladığı sıvıyı yıkayıp götürdüğü için mideniz kazınmaya devam etmeyecek. Ve sık sık az az yemek yemeniz gerekir. yani 1 ana öğün 1 ara öğün, 1 ana 1 ara 1 ana ve yatmadan 1 ara öğün yediyiniz zaman o mide kazınmasından da kurtulursunuz, hem hamilelik için doğru beslenme için adım atmış olursunuz, ve kilo almazsınız.

bir alternatif de benden kızlar ymeğe yarım saat kala tarçın çayı yapın tatlandırıcı olarak da bal kullanın iştahı kesiyo daha doğrusu yettiği kadar yiyosun fazlasını canın çekmiyo

Neden aşılama? Bir problemmi gördü doktor?

hiç bir problem yok canım hsg bile çektirdim eşimdede problem yok ama bir yılın sonunda oluşmayan gebekliklerde yaş çok önemli bazı çiftlerde nedeni bilinmeyen infertilite olabiliyormuş o yüzde bi kaç ay daha deneyip aşılamaya geçeçez gibi gözüküyor .bu arada iki ayda yumurta takibi yaptık gene de bi şey olmadı sabırla bekliyoruz artık

Yumurtaların büyüyüp çatlıyormu? Neyse, inşallah doğal yolla hamile kalırsın, inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir. Olmazsa da üzülme, aşılama ile bebek sahibi olan sayısızca insan var, bebekleri de gayet sağlıklı, hiç üzme kendini. ALLAH en yakın zamanda bebeğine kavuştursun seni inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…