- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
bir alternatif de benden kızlar ymeğe yarım saat kala tarçın çayı yapın tatlandırıcı olarak da bal kullanın iştahı kesiyo daha doğrusu yettiği kadar yiyosun fazlasını canın çekmiyo
kızlar bende siz gibi aklı başına geç gelenlerdenim 5 yıllık evliyim ve son bir yıldır çocuk için uğraşıyorum.Herkes vaktinde yapsaydın bu kadar zor olmazdı diyor ayrıca yapılmsı gereken tüm tetkikler yapıldı doktor bekle ,beklemek istemiyorsan aşılama ile devam edelim dedi şimdi çok korkuyorum ya olmazsa diye Allah hepimize nasip etsin inşallah.
bir alternatif de benden kızlar ymeğe yarım saat kala tarçın çayı yapın tatlandırıcı olarak da bal kullanın iştahı kesiyo daha doğrusu yettiği kadar yiyosun fazlasını canın çekmiyo
Önerileriniz için sağolun kızlar.Her iki öneriyi de denemeye çalışacağım.
bu arada arkadaşlar çizelgeye uğraşıyorum dünden beri fakat olmuyo yaa yardımmmm........
Nerede takılıyosun yaparken
Oradaki linki profiline yapıştırıyor musun?
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar akşam oldu hala tık yok gelmedikçe de ümitleniyorum gerçi biraz kasıklarımda sancı var ama daha çok gaz sancısı gibi sanki gaz problemim var bu ay normalinden farklı olarak sık sık idrara çıkıyorum hiç su içmediğim halde ve de koyu renkli bunlar kendime göre erken gebelik belirtilerim olabilir bi de her ay yüzüm sivilce tarlası gibi olurdu bu ay bitane bile çıkmadı taş gibiyim maşallah
Yahu kızlar beni niye sallamıyosunuz
Kendim çalıp kendim oyunuyorum işten geldiğimden beri
mmrb arkadaşım soğan ve incir kürünü hiç duymuşmuydun bi bak istersen ondan şifa bulan çok kişi var
ewet fakat ( Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.) bunu yazıyo
Tatlım niye öyle düşündünki anlamadım
Selam kızlar nasılsınız?
Ay oku oku bitmedi dayanamadım yazayım mesaj sonra okurum artık.
Tatlım inan gerilmemek için çok çabalıyorum ama sanki her şey karşı bana.Ben onlardan sadece 8-9 gün istedim.
Şu süre zarfında beni sıkmasınlar, azıcık yardımcı olsunlar ki gerilmeyeyim.
Zaten stresli bi işim var.
Ama sağolsunlar eşim de kayınvalidem de sanki beni germek için özel bi çaba harcıyorlar.
E gergin, sinirli olunca da olacağı varsa da olmuyor.
Eşim öyle önemli gün falan dediğimde sorun yapmaz.Hatta öyle bir şey ki tedaviye başladığımızdan beri gün aşırı olması gereken dönemlerde her gün sürekli peşimde ama yemezler
Ay cumaya bir şey kalmadı hadi inş güzel haberlerini alırız.
Ya çalışınca çok zor oluyor sabah kalkmayacak olsam gece 3 e 4 e kadar da beklerim sorun değil.
Ama dün gece 12de geldi.Sinir oldum bir sürü ağladım. Yani azıcık zorlasın ayarlasın işlerini.Şu günleri boş geçmek istemiyorum zaten topu topu kaç günümüz var ki.
Hoş o erken gelse kayınvalidem bizde oluyor 11 den önce de gitmiyor
KAfayı sıyırdım artık herkese sinir oluyorum.Her yaptıkları batıyor artık.
Canım hiç üzülme Nihal'in dediği gibi belki test yanlıştır kan testi yaptırmadan emin olma bence.Hayırlısı
hayırlısı olsun o zaman rabbim bi an önce sevindirir inşaklına gelecek tüm kürleri yaptım kendimde eşimede yaptırdım yalnız soğan kürünü tam uygulamadım çünkü herhangi bi kis iltihap promlemim yok çok şükür aktarlardan çıkmaz oldum artık eşimde bende bıktık koca karı ilaçlarından bu ay süt buharını deneyecektim internette çok zaralı olduğunu duydum vazgeçtim yani bi o kaldı yakında onuda denerim bu arada yumurta takibi ,hsg, spermiogram,klomen ,kimyasal gebelik vs ile ilgili merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz:44:
ya kizlar
bende bugün yine lekelenme oldu kahve rengi simdi olmus.
en son pazertesi oldu
bu normal mi nedir ya
Ba 12 MART
bu arada arkadaşlar çizelgeye uğraşıyorum dünden beri fakat olmuyo yaa yardımmmm........
aramiza hosgeldin canim...
sen yine bir senedir deniyormussun.. bizden biraz daha iyi durumda sayilirsin...
insallah allah hepimize nasip eder...
Tatlım, neden kullanıyorsun o vitaminleri? doktorunmu yazdı? ama 1-2 yıl önce en son muayene oldum demiştim, demek ki kendin başlamışsın. Eğer öyleyse bırak, normal beslenmiyor musun da ek vitaminler içiyorsun?Şimdi bebek düşündüğün için sadece folik asit içsen yeter, diğer vitaminlere gerek yok. Hamilelere, ancak iyi beslenemeyen (mide bulantısı, kusma sayesinde yemek yiyemeyen veya normal yaşantısında yemek yemeyi sevmeyen, doğru beslenmeyen) hamilelere ek multivitamin tabletler verir doktorlar, ama hamile kalmadan önce hiç gerek yok, kilo aldırır sana, başka bir işe yaramaz, hatta bazı vitaminleri hem yemekten hem ilaçla almış olduğun için de vücutta gereğinden fazla vitamin birikmiş olabilir, bunun faydası yok, ancak zararı olur. Tamammı hayatım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?