Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bir alternatif de benden kızlar ymeğe yarım saat kala tarçın çayı yapın tatlandırıcı olarak da bal kullanın iştahı kesiyo daha doğrusu yettiği kadar yiyosun fazlasını canın çekmiyo

Ben tarçın iştah açıyor diye biliyordum ama yanlış biliyormuşum demekki.
Aslında ben glukophene kullandığımda iştahım kesiliyo ama onu bıraktım şimdi deli gibi yiyorum

aramiza hosgeldin canim...
sen yine bir senedir deniyormussun.. bizden biraz daha iyi durumda sayilirsin...
insallah allah hepimize nasip eder...

Yahu kızlar beni niye sallamıyosunuz
Kendim çalıp kendim oyunuyorum işten geldiğimden beri

hadi hayırlısı canım benim inşaallah bebişin göbüşündedir bende çok meraklandım valla yapsanda hepimizi sevindirsennnnnnnnnnnn.

mmrb arkadaşım soğan ve incir kürünü hiç duymuşmuydun bi bak istersen ondan şifa bulan çok kişi var

aklına gelecek tüm kürleri yaptım kendimde eşimede yaptırdım yalnız soğan kürünü tam uygulamadım çünkü herhangi bi kis iltihap promlemim yok çok şükür aktarlardan çıkmaz oldum artık eşimde bende bıktık koca karı ilaçlarından bu ay süt buharını deneyecektim internette çok zaralı olduğunu duydum vazgeçtim yani bi o kaldı yakında onuda denerim bu arada yumurta takibi ,hsg, spermiogram,klomen ,kimyasal gebelik vs ile ilgili merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz:44:

ewet fakat ( Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.) bunu yazıyo

Hatırladığım kadarıyla birkaç link oluyordu orada ve uygun olanı yapıştırıyorduk resimli anlatımı vfardı aslında sitede dur bi bakayım.
Tatlım niye öyle düşündünki anlamadım

Bi sürü şey yazdım kimse görmedi heralde ondan canım.
KEndi kendime konuşuyomuşum gibi geldi de biraz

öyle bitanem yaaaa bende öyle valla ama bugün uykulu uykulu geziyorum valla.ne yapalım bebiş için katlanacağız.senin işin daha zor be gülüm enazından kayınvaliden anlayışlı olsa.amaaaan anlamazlarki sıkma canını allahın en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin.stres yok.(ben diyorumda yapabiliyormuşum gibi)

hayırlısı olsun o zaman rabbim bi an önce sevindirir inş

ya kizlar

bende bugün yine lekelenme oldu kahve rengi simdi olmus.

en son pazertesi oldu

bu normal mi nedir ya

Ba 12 MART

canım belki yerleşme kanamasıdır bilemiyorumki döllenmeden 1 hafta sonra bazı kişilerde yerleşme kanaması olumuş.hadi hakkında hayırlısı.

bu arada arkadaşlar çizelgeye uğraşıyorum dünden beri fakat olmuyo yaa yardımmmm........

hangi siteden yapıyorsun?lilypie ise orada resmin üzerine sağ tıkla resim konumunu kopyala veya resim URLsini kopyala tıkla, ve profiline yapıştır, ticketfactoryde yaptıysan, orada da İmage URL sözcüğünü bul, aşağıda resmin linki çıkacak, onu kopyala, profiline yapıştır. Yapamazsan söyle.

aramiza hosgeldin canim...
sen yine bir senedir deniyormussun.. bizden biraz daha iyi durumda sayilirsin...
insallah allah hepimize nasip eder...

siz ne kadardır deniyorsunuz?aslında ben bu kadar problem yapmazdım ama çevremde herkesin olupta bana senin niye yok? sizin olmuyomu?doktora gittinizmi?g gibi sorular ve en son hamile olan bi arkadaşımın herkesin içinde seninde olsaydı görürdük dedi. bu lafı mide bulantıları 3 aydan sonra geçiyormuş dedim diye söyledi. çok üzüldüm saplantı yapmaya başladım artık:2:

wifeofdemon, ben hamile kalmaya calisanlara dair ozel vitamin var burda.. onu iciyorum... icinde folik asit de var, birkac vitamin de var.. simdi hangileri oldugunu hatirlmaiyorum..
ama benim istihami filan acmadi sanki... tabi kilomu kontrol etmem gerek, belki ben farkedemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…