ya kizlar,bu adacayi icince cok wc ye gidiyorum,sizdede böyle oldumu?
evet canım bende 2 aydır aynı şeyi yaşıyorum.1 senedir aynı ilaç ve iğneleri kullanıyorum ama son iki ayda karşılaştığım ağrı ve kanamayla hiç karşılaşmamıştım...2 aydır aynı şeyi yaşıyorum..bu ay doktorum açıkladı bana...2 çeşit düşük varmışşş...1) yumurta dölleniyo tüplerde ve rahime iniyo ama rahimde tutunamıyo ve bu adet kanamasıyla birlikte atılyo...bunun sebebini de doktorum anlattı bana..korkma bu tip düşük genetik bişey deiğil dedi bana..mesela bazen kromozom sayıları birbirini tutmuyomuşşşsağlıklı bi döllenme ve gebelik için vücudun okadar kusursuzca hazırlanması gerekiyomuş ki....biz bunun farkında deilmişiz....doktorum bana dediki "" BAZEN DOĞA GEBELİKLERİ MÜKEMMEL OLMADIĞI GEREKÇESİYLE KENDİLİĞİNDEN İPTAL EDERMİŞŞŞ...İŞTE SENİN YAŞADIĞIN BU """ dedi doktorum bana. 2) ikinci tip düşük ise adet gecikmesi yaşanıyo gebelik olduğu tahlillerde çıkıyo ama ondan sonra genetik veya genetik olmayan içsel veya dışsal faktörler yüzünden düşüyo...işte bu sebepten hem üzülüyorum hem de kendimi teslli ediyorum çünkü hamile kalabiliyorum ama neden bebeğime kavuşamıyorum diye soruyorum bazen de o zamanda belki gebeliğim devam etseydi sağlıksız olacaktı diye teselli ediyorum kendimi...
tabi canım yapıyım...ama yarım saate çıkıcam o yüzden acele cevap yazarsan...eşinin adı ve senin adı..evlilik tarihinizi yaz....
bu arada evlilik takvimi yapıyoz dimi çocuk yoktu..CADIARZU
EVET CANIM DAHA ÇOCUK YOK BU TAKVİM EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜMÜ TAKİP EDECEK
gözün aydın canım hayırlısı inşaallah nisan ayı hepimize uğurlu gelir hamiş oluruz böyle seviniriz bilgileri özel mesaj attım alabilirsin
Allahıma şükür dün adet gördüm....yarın hormon testleri yaptırıcam eşimde sperm testi yaptırcak....inanılmaz derecede heycanlıyım....arkadaşlar bana duanızı eksik etmeyin...umarım bir sorunla karşılaşmam....
LORAAAAAAAAAA tatlım beni 20 nisana yazabilirsin artık........[/
herkese mrb arkadaşlar ya ben hala hasta olmadım 25 marttı biraz evvel test yaptım ama tek çizgi:çok üzgünüm:yani neden olmuyo bilmiyorum belki iki gün içinde göstermez ama hiç belirtim falanda yok hafif kasık ağrısı dışında sanki bi şey var hissediyorum acaba hemen 1 ay içinde tekrar kist falan oluşmuşmudur acaba:1no2:daha geçen ay erimiştir
yaptım ama ilk mesajda yanlış yazmışım tarihini...düzeltip yeni mesaj attım...güle güle kullan...
merhaba canım bende kistten şikayetçiyim kist olduğu zaman ben kasıklarım da hafif sancı hissediyorum sen düzenlimi olursun genelde tedavi oluyomusun ben bu ay klomen kullandım ama yumurtalam olmadığını söyledi dr benim sorunum yumrtlama tebbelliği senin sorunun ne canım
merhaba canım bende kistten şikayetçiyim kist olduğu zaman ben kasıklarım da hafif sancı hissediyorum sen düzenlimi olursun genelde tedavi oluyomusun ben bu ay klomen kullandım ama yumurtalam olmadığını söyledi dr benim sorunum yumrtlama tebbelliği senin sorunun ne canım
BEYAZ MELEK
Bebisin insallah benim minigimi de hazirlanirken gormustur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?