Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

Kizlar gunaydin bende dun aksam ictim klomen.. Adetin 12.gunu yani haftaya carsamba kontrolum var..

inşallah hamilesindir canım .bende pko luyum 3 yumurtam vardı hepsi çatlamış.bugün 14.günüm bekliyorum inşallah iyi haberler alırız
canım bir gelişme varmı 14. gün olmuş daha test yapmadın mı

Canım ben 18 martta iğne vurulmuştum 20 martta kontrele gittiğimde çatlamıştı.Yani adetin 14 günü gibi çatlamış sanırım.Bu arada dün .ğneden sonraki 14.gündü test yaptım ama negetif.Yine olmadı :KK43:
şimdi gördüm mesajını kusura bakma olumsuzmuş sonuç inşallah bidahaki aya olur

Kızlar kaç yaşındasınız???? Ben şuan stresliyim ilk defa klomen kullandım adetimin 12.günü ve 2 gün sonra doktor bakacak yumurtalıklarıma inş büyümüştür :(

Adetimin 10.günüydü bugün doktor cuma günü gel tekrar dedi daha gelişmemiş tam dedi. Cuma günü adetimin 13.günü inş Cuma günü yumurtalarım büyümüş ve çatlamış olur :KK43: :KK43:
Buarada Ceren senin yumurtaların adetin kaçıncı günü çatladı????
tatlm skma canini bnde gecen ay kullandm klomen bu ara sık sık gidip gelebilrsn doktora normal bu tip durumlar

İnşallah canım Rabbim szilere nasip etsin inşallah bu ay
tatlmmmm olmadi mi :( idrarda mi baktn belki gec döllenecektr ya

Bende bu ay ikinci kez klomene baslicam gecen ay kullandm ama büyüme gerceklesmedi :( bu defa günde 3 kez icicm hala büyüme olmazsa igneyle devam etcz

:KK43: hayrlisi olsn tatlm ne diyelm ya birbirimizi cok iyi anladigimz icin bunun cok da iyi bir tesellisi olmadigindan bsyde diyemiyorum

amin canım hayırlısı değilmiş diyorum napalım başka diyecek birşey yok Rabbim yardımcımız olsun hepimizin sabır versin

Kızlar olumsuz sonuç mu aldınız??? :( :( Rabbim yardımcımız olsun :(

Ceren canını sıkma çünkü nasip işi bu iş. Allah hayırlı zamanda nasip eder inş. Senin problemin ne tam olarak???? bide değerlerin nasıl????

Ceren canını sıkma çünkü nasip işi bu iş. Allah hayırlı zamanda nasip eder inş. Senin problemin ne tam olarak???? bide değerlerin nasıl????

Amin canım İnşallah birgün Rabbim bizlerede nasip eder anneliği.Bende pko var canım yumurtalarım çatlamıyor.Bu ay çatlamıştı ama nasip olmadı.Değerimde 0,69 çıktı:KK43::KK61:

Ceren adetin 3.günü hormon değerlerin nasıldı???Yaşın kaç ???

Canım ben testi çok önceden yaptırmıştım.Herşey normaldi o zaman.5 aydır tedavi görüyorum ben ilk defa bu ay klomen kullandım sonrasında iğne 29 yaşındayım.Senin sorun neydi

Back
X