- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi loveispink
Kizlar gunaydin bende dun aksam ictim klomen.. Adetin 12.gunu yani haftaya carsamba kontrolum var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bir gelişme varmı 14. gün olmuş daha test yapmadın mıinşallah hamilesindir canım .bende pko luyum 3 yumurtam vardı hepsi çatlamış.bugün 14.günüm bekliyorum inşallah iyi haberler alırız
şimdi gördüm mesajını kusura bakma olumsuzmuş sonuç inşallah bidahaki aya olurCanım ben 18 martta iğne vurulmuştum 20 martta kontrele gittiğimde çatlamıştı.Yani adetin 14 günü gibi çatlamış sanırım.Bu arada dün .ğneden sonraki 14.gündü test yaptım ama negetif.Yine olmadı![]()
şimdi gördüm mesajını kusura bakma olumsuzmuş sonuç inşallah bidahaki aya olur
inşallah canım satlar senınkılerde hayırlısıyla :)inşallah hamilesindir canım .bende pko luyum 3 yumurtam vardı hepsi çatlamış.bugün 14.günüm bekliyorum inşallah iyi haberler alırız
tatlm skma canini bnde gecen ay kullandm klomen bu ara sık sık gidip gelebilrsn doktora normal bu tip durumlarAdetimin 10.günüydü bugün doktor cuma günü gel tekrar dedi daha gelişmemiş tam dedi. Cuma günü adetimin 13.günü inş Cuma günü yumurtalarım büyümüş ve çatlamış olur![]()
Buarada Ceren senin yumurtaların adetin kaçıncı günü çatladı????
tatlmmmm olmadi miİnşallah canım Rabbim szilere nasip etsin inşallah bu ay
tatlm skma canini bnde gecen ay kullandm klomen bu ara sık sık gidip gelebilrsn doktora normal bu tip durumlar
tatlmmmm olmadi miidrarda mi baktn belki gec döllenecektr ya
Bende bu ay ikinci kez klomene baslicam gecen ay kullandm ama büyüme gerceklesmedibu defa günde 3 kez icicm hala büyüme olmazsa igneyle devam etcz
olmadı canım kan testi yaptırdım salı günü negatif.
hayrlisi olsn tatlm ne diyelm ya birbirimizi cok iyi anladigimz icin bunun cok da iyi bir tesellisi olmadigindan bsyde diyemiyorum
aminnnnnamin canım hayırlısı değilmiş diyorum napalım başka diyecek birşey yok Rabbim yardımcımız olsun hepimizin sabır versin
Kızlar olumsuz sonuç mu aldınız???![]()
Rabbim yardımcımız olsun
![]()
Ceren canını sıkma çünkü nasip işi bu iş. Allah hayırlı zamanda nasip eder inş. Senin problemin ne tam olarak???? bide değerlerin nasıl????
Kızlar olumsuz sonuç mu aldınız???![]()
Rabbim yardımcımız olsun
![]()