Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

Merhaba kızlar. Klomene adetin 5.günü başlamıştım ve bugün adetimin 13.günü kontrole gittim.1 tane yumurta olmuş ve 12 mm boyutunda. Sizce küçük mü ve 1 tane olması normal mi????
evet sanki küçük gibi.büyüdü mü yumurta? 19 mm olması lazım.ve klomenle birden fazla olmalı.olsa ihtimal daha fazla canım..

Adetin 16.gunu Pazartesi günü doktora gittim. 19mm olmuştu. Doktor iğneye gerek yok catlar dedi. Pazartesi itibari ile gun aşırı dedi. Bakalim bekliyorum. Ins catlamistir

Olur canım niye olmasın tek yumurtaya hamile kalan larda var.benim dr kaliteli yumurta olduktan sonra bir tane de yeter bize dedi ki iğne vermedyse seninki de kaliteli dir rahat ol

Canım icimi rahatlattin cok saol. Rabbim isteyen herkese evlad nasip etsin ins. Ayin 20 sini bekliyorum artik. Bakalim olacak mi. Senin durum ne ???

Sende saoL ttatlim;)yumurtlama dönemindeyim kuluckaya yattım valla :confused: 24 u benimde pazar bitiiyor donem.sen yumurtlama bitince ilskye gün asiri devam ediyor musun:KK31:

Aynen kuluckaya yattik resmen. Canim pazartesi itibariyle gun aşırı dedi doktor cumartesi gününe kadar artık. Ne zaman yumurtlama oldu tam bilemedim ki. :KK15: Ama ins tutmuştur. Geçen ay 21 ine olmustum. Ilk klomen kullanisim. Ins Rabbim gonlumuze göre verir canim. Senin ilk cocuk mu????

Ee ayni zamanlar benimde cmrtsi son.ben 27 sinde olmustum 24 unde olmam.gerek bu ay.evet olursa ilk cocuk olcak senin?

Desene ayni zamanlar. Birbirimize ins guzel haberler veririz.benimde ilk olacak canim. Ins hayırlısı ile olsunlar. Yaş önemli diyorlar ben 28 e giricem sen kac yaşındasin???

inş canım haberleşelim:)) hayırlı haberlerle gelin diye dua etti dr um da :)) allah dualarımızı kabul etsin. ben 30 olcam:( ama tüm tahlillerim süper.

Ins canim ins guzel haberler olsun. Yasin genc zaten. Bakalim ne zaman olucak bebisler :KK76: gelismeleri yaz mutlaka. Zaten anlasilir diyorum belirtiden

inşallahhhh:) ben bi kere yaşadığım için aynı belirtiler olsa anlarım canım :) evet yazalımmmm. ben klomen kullandım daha şimdiden kasıklarımda sancı var.ilaç mı yaptı acaba ki

Canim bende de yapti. Ins olumlu olur canim ya. Senin ilk neden olmadi:KK16: Rabbim ins bu ay mutluluk yasatir isteyen herkese :110:anlarsin tabi. Sen catlama ignesi yaptirdin mi ben yaptirmadim catlar diyince ama ya catlamadiysa :KK12:

merhaba arkadaşlar benimde klomenle 2. ayım ilk ay 19,7 mm yumurtam gelişti doktor çok güzel dedi ve ovitirelle iğne oldum dediği tarih ve satlerde birlikte olduk fakat iğne vurulduğumdan tam 15 gün sonra regl oldum:( malesef olmadı fakat allahtan kist oluşmadı yumurtalıklarımda bu ay tekrar kullandım bitirdim 2 gün sonra doktora gideceğim bakalım büyümüşler mi :)

merhaba arkadaşlar benimde klomenle 2. ayım ilk ay 19,7 mm yumurtam gelişti doktor çok güzel dedi ve ovitirelle iğne oldum dediği tarih ve satlerde birlikte olduk fakat iğne vurulduğumdan tam 15 gün sonra regl oldum:KK43: malesef olmadı fakat allahtan kist oluşmadı yumurtalıklarımda bu ay tekrar kullandım bitirdim 2 gün sonra doktora gideceğim bakalım büyümüşler mi :)
KASIKLARDA BATMA OLUYORMUUUU BENMDE 3 .AYIMMM

Iclal senin problemin ne tam olarak? ?? Ne kadar suredir bebek istiyorsunuz??? Ilk cocuk mu???

Canim bende de yapti. Ins olumlu olur canim ya. Senin ilk neden olmadi:KK16: Rabbim ins bu ay mutluluk yasatir isteyen herkese :110:anlarsin tabi. Sen catlama ignesi yaptirdin mi ben yaptirmadim catlar diyince ama ya catlamadiysa :KK12:
Ins pozitifi goruruz canim.kimyasal gebelik oldu.ogrendim. bikac gun hamilelik duygusu tattim tatlim ya..dr tutunamadi dedi once sonra tahlillerim iyi cikti seninle ilgili bi durum degil dedi.esimden de degilmis.illa problem olmak zorunda degil dedi.cok erken dusuk oldugu icin ne kan pihtilasmasi ne genetik. Bir kez dusuk olunca da arastirma yapmiyorlar.en yakin zamanda yine hamilesin takmicaksin die ekledi dr.ins bakalim isteyenlere versin rabbim.igne bana da gerek duymuyor canm saglikliymis yumurtalarim

Iclal senin problemin ne tam olarak? ?? Ne kadar suredir bebek istiyorsunuz??? Ilk cocuk mu???
18 aylık evliyim 13 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktım fakat yumurtalarım büyümedi 3 ay bekledik klomene geçtik klomenle büyüdü çatladı fakat döllenme olmadı. yani bu ikinci denememdi diyebilirim ondan önce büyümedi yumurtalıklarım doktorlar ne bende ne eşimde bir problem olmadığını söylüyorlar. ilk bebeğimiz olacak allah nasip ederse. sanırım telaşlanmak içinn çok erken ama yinede insan dayanamıyor bir an önce olsun istiyor. allah yardımcımız olsun

Back
X