Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

Ne oldu peki düştü mü :KK43: Rabbim bu defa yüzünü güldürsün canım[/QUOT canım benim 11. Gunum igne vurulali.ganol f kullandim ben sonrada prgln igne.benimde kasigim agriyor.birkac gun oncesine kadar goguslerim tas gibiydi cok agriyirdu.simdi daha az agriyor.bende merak icindeyim.

kızlarr cumartesi gün yumurtalarımı ölçtürdüm oda ne 11. günde 20mm güzel bi r yumurtam oluşmuş çok şükür yine çatlatma iğnesi oldum dediği tarhilerde beraber olucaz bakalım sonuç ne olacak:) allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş:))

arkadaşlar merhaba ben de bu ay ilk defa klomen kullandım 3 tane yumurtam var şuan 18 20 22 mm cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 4. günüm ben de merakla adet tarihimi bekliyorum inşallah olur sağ ve sol tarafımda çok ağrı oluyor arkadaşlar bu normal mi

kızlarr cumartesi gün yumurtalarımı ölçtürdüm oda ne 11. günde 20mm güzel bi r yumurtam oluşmuş çok şükür yine çatlatma iğnesi oldum dediği tarhilerde beraber olucaz bakalım sonuç ne olacak:) allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş:))
hadi hayirlisi canim:)

arkadaşlar merhaba ben de bu ay ilk defa klomen kullandım 3 tane yumurtam var şuan 18 20 22 mm cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 4. günüm ben de merakla adet tarihimi bekliyorum inşallah olur sağ ve sol tarafımda çok ağrı oluyor arkadaşlar bu normal mi
doktorum bana bu tür ağrılar yaşarsam endişelenmememi, yumurtadaki döllenme gibi değişiklikleri bazı bünyelerin hissedebileceğini söylemişti. sen sakin ol ve bekle, hepimiz beklemedeyiz zaten..

doktorum bana bu tür ağrılar yaşarsam endişelenmememi, yumurtadaki döllenme gibi değişiklikleri bazı bünyelerin hissedebileceğini söylemişti. sen sakin ol ve bekle, hepimiz beklemedeyiz zaten..
aynen canım beklemekten başka bir şey gelmiyor elden zaten bekliyorum şuan hayırlısı bakalım

Kızlar benim 7 gün kaldı bakalım artık 30 gün olarak hesapladım adetimi. Buara seffaf uzayan akıntılarım başladı bide kasık ağrısı acaba adet mi olucam :( :(

canım benim 6 yada 7 sine yumurtlamam oldu. Bugün itibari ile 8 gün geçti. Kaç günde evdeki testte çıkar acaba ???:110:

bence daha erken canım.adete bir hafta kala yapıp çıkanlarda var ama acele etme.bazılarının adeti geçse de çıkmıyor.bazıları bir hafta kala yapıyor çıkıyor.ama genelde adet günü çıkar.bekleyemem dersen iki gün kala yaparsın canım.benim adet günü akşam idrarıyla çıkmıştı.iki üç gün kala sabah idrarı ile dene bence

13. gün çıkanlar var yumurtlamadan haberin olsun.adet tarihini tam bilemiyorsan..

O zaman ben adet günümü bekleyecem desene :( offf nasıl bir stres bu çok sıkıldım valla.

O zaman ben adet günümü bekleyecem desene :KK43: offf nasıl bir stres bu çok sıkıldım valla.
geçer geçer ne günler geçmedi ki.. sal kendini bu kadar kasma lütfen..stres tüm hormonları olumsuz etkiliyor zaten..ne çıkarsa bahtımıza artık.elimizden gelen birşey değil ki.hayırlısı diye dua edelim hep..

Doğru diyorsun. Bu ay olmazsa zaten Mayısta Yurtdışı gezisi yapacağım stresten uzak durmak ve kafa dağıtmak için kaçmak istiyorum :( :( Ayrıca Zumbaya başlayacağım valla 8 aydır stres stres... istediğim şeyleri yaparım en azından :mad:

Valla !987 doğumluyum 28 yaşına gireceğim.Geç anne olmayayım dedim ama olacağım yok yani :(

Aslında 26 da evlendim de istemedim bi süre :( şimdide bekliyoruz işte. Dediğin gibi nasipse olur. Bazen çok rahat oluyorum bazen stres oluyorum. Çok değişik bir ruh haliymiş :(

Back
X