Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

bakalım.. çok ümitli değilim çünkü adet öncesi belirtilerim başladı. gerginlik, canımın tatlı çekmesi ve kasık ağrısı gibi.
inşallah senin değerin hızla yükselir de bebişini sağlıkla taşırsın canım

hımm anladım canım.belirtiler çok kendini ele veriyor.inan ilk belirtim adet gecikmesiydi başka hiçbişey hissetmedim dyenlere hayret ediyorum.umarım canım değer yükselir.bizlerin çilesi bitmiyor.daha dün test alsammı yapsam mı diyordum şimdi de değeri düşünüp kafayı yerim herhalde:)

Ben hala beklemedeyim kızlar. Yarın kan testi yaptırcam belirtim yok. Muhtemelen bebekte yok :( :cry:her gün hamile görmekten usandım moralim çoooook bozuk ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıraaa:KK42:

Ben hala beklemedeyim kızlar. Yarın kan testi yaptırcam belirtim yok. Muhtemelen bebekte yok :KK43: :cry:her gün hamile görmekten usandım moralim çoooook bozuk ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıraaa:KK42:
belki sende de çıkar canım hala adet olmamışsın

Ama canım adetim düzensiz zaten moralim sıfır. Çok yoruldum usandımmm.Çevremdeki herkes hamile ve bana niye yapmıyosun diyenler var yani istemiyomuş gibi davranyorum :KK42::KK42:

Aynen oyle davranyorum. Olmuyor işte olmuyor :( bu arada sen naptın canım var mı gelişme???

Aynen oyle davranyorum. Olmuyor işte olmuyor :KK43: bu arada sen naptın canım var mı gelişme???
olur olur allah yazdıysa olucak canımmm. tekrar test yaptım pembeleşti çizgi.dr a gittim diye yazdım ya demin sana.pozitif şu an için.kese görünmüyor erken diye..bekliciiiğizzz

Ayyy çok sevindimmm. Kan değerin nasıl peki??? İnş ben dedim bu ay olmuştur senin diye :)

Tabi canim gayet iyi. Rabbim gonlune gore versin. Ins saglikla kucagina alirsin. inan cok mutlu oldum. Peki belirtinde neler vardi tam olarak :)

Amin canm allah hepimize nasip etsin ins.belirti olarak mide yanmasi gogus buyumesi uclari acimasi uclarnda beyaz noktalar cikmasi ayrica uclari da cok buyudu aksamlari erken uyku yorgunluk mide bulantisi da var canm.

Saol cnm evet demistinnnnn.degerim 40 uc gun kala normal mi
Canım tebrik ederim inş keseyi de görürsün. Dr ne zaman tekrar gel dedi? Kan değerinin 2 günde bir ikiye katlaması gerekiyor inş hersey yolunda gider. Bu arada benim de sat 27 mart. 3 gün önce dayanamayıp kanda baktırdım <1.2 negatif çıktı. Belki yükselir diye umutluyum yine de. Sen idrarda hangi gün baktın? Bir defa mı idrarda baktın? Erken gebelik testlerini mi kullandın normal olanı mı? Bir de markası neydi canım? Çok soru sordum kusura bakma. Tekrardan tebriklerrrrrr :)

teşekkürler canım amin.henüz hamileyim diyemiyorum o kadar erkenki... umarım keseyi görürüm rabbim yardımcım olur meleğimi bana bağışlar.salı günü gel dedi dr.evet iki günde bir iki kat olması gerekiyormuş.cuma da sağlık ocağına uğrıcam.ebe hamile kalırsan gel demişti.kan testi yaptırcam salıya kadar meraktan ölürüm.insan acaba orda neler oluıyor diye çok merak ediyor..herşey yolunda mı acaba..midem bulanınca seviniyorum.evet ben on günden beri belirtileri hissettim.göğüslerde hassaslık,akşamları uyku ve akıntı..ben geçen hafta cuma laboquick strip testle yapmıştım.bata bir hafta kala.gölge gibi çıkmıştı.sonra pzrt ve salı mikrotech marka ile yaptım.erken test değildi.rengi daha pembe çıktı bu sefer.eczacı en iyisi bu diye verdi.dünde yani 3 gün kala dra gideyim dedim.erkendi biliyorum ama dr a soracaklarım vardı.işyerinde ayakta kaldığım oluyor.ne demek canım rica ederim.rahatsızlık olur mu.burda herkes birbirinin neler hissettiğini o kadar iyi anlıyor ki..umarım seninde değerin artar.en hayırlı zamanda meleklerimizi kucağımıza almamız dileği ile..

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :) içini ferah tut bence hamilesin. Çünkü belirtin çok :) zorlu bir dönem bende farkındayım ama sen rahat olmaya bak. Allah gönlüne göre versin inş. biraz daha sabret bakalım :)

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :) içini ferah tut bence hamilesin. Çünkü belirtin çok :) zorlu bir dönem bende farkındayım ama sen rahat olmaya bak. Allah gönlüne göre versin inş. biraz daha sabret bakalım :)
canım amin inş bana dua edin nolur..insanın stresi bitmiyor yemin ederim.. önce test yapsam mı yapmasam mı ay negatif mi pozitif mi.şimdi değer iyi mi kötü mü..neyse rahat olmaya çalışıyorum.rabbimin istediği can elbet bana ulaşır herhalde.allah seninde gönlüne göre versin canım.sabır... o_O sen ne yaptın pekiiiii :KK74:

canım ben adet günümde test yaptım evde çıkmadı.Ancak umudum da yok yani. Bugün 2 gün geçti doktora gidicem. Şimdi geçti ama düzensizlik var diye ne yapcağımı da bilemiyorum ki :( ara ara kasık ağrısı giriyor o kadar :( ne adet ne gebelik belirtisi var bende bildiğin çıkmazdayım yani :(

Sen içini ferah tut. Bak dua ediyoruz biz :) dediğin gibi zaten Allah verirse her türlü olur bebişimiz ama inanyorum sen hamilesin canımmm :) bizim vaktimiz ne zamansa o zaman zaten. Hepimizin gönlüne göre olsun. Kimse bizi anlamıyor ama burda bizler birbirimize desteğiz dediğin gibi :) yani dularla olur inş tatlımmm. Bize güzel haberler vereceksin ;-)

Sen içini ferah tut. Bak dua ediyoruz biz :) dediğin gibi zaten Allah verirse her türlü olur bebişimiz ama inanyorum sen hamilesin canımmm :) bizim vaktimiz ne zamansa o zaman zaten. Hepimizin gönlüne göre olsun. Kimse bizi anlamıyor ama burda bizler birbirimize desteğiz dediğin gibi :) yani dularla olur inş tatlımmm. Bize güzel haberler vereceksin ;-)
sizde benim dualarımdanız canım :KK37: allah ne yazdıysa yaşayacağız..rabbim iyiliklerle karşılaştırsın hepimizi mutlu haberler verelim :KK73:

arkadaşlar ben dün idrar testi yaptım negatif çıktı canım sıkıldı:( yarın iğneni 14. günü ben de cuma günü kan verecem inşallah hayırlısı olur

Back
X