Mart ayında tedaviye başlıcak olan arkadaşlar sıra bize geldi inşallah...:)

minnnik

rabbim sen bizi koru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
256
4
66
Muğla
slm akadaşlarrrr
ocak ayı şubat ayı derken martta bi aksilik olmazsa başlıcaz allahın izniyle,bu dönemde başlıcak olan kader arkadaşlarım birbirimize destek olalımmm

slm akadaşlarrrr
ocak ayı şubat ayı derken martta bi aksilik olmazsa başlıcaz allahın izniyle,bu dönemde başlıcak olan kader arkadaşlarım birbirimize destek olalımmm

cnm hayırlısı olur ınş bende mart ayında dondurulmus denıcem 2 denenmem ılki tutu ama dustu nasıp....hayırlısı..

cnm hayırlısı olur ınş bende mart ayında dondurulmus denıcem 2 denenmem ılki tutu ama dustu nasıp....hayırlısı..

Hoşgeldin cnm inşallah mart ayı uğur getirir bize,
benimde 2. denemem de 8. haftada düşük yaşadım dondurulmuşlarımda yok şimsi sil baştan yeniden,inşallah bu ay güzel sonuç alıp devamınıda getiricezz hamile kalmakla bitmiyo dimi hiç bişi bende onu çok iyi anladım asıl ozman başlıyo diye düşünüyorum hayırlısı arkadaşım martın kaçı gibi başlıyosun?

Son düzenleme:
valla vardır elbette canım da biz 2012 tüp bebek günlüğümüz die bi topikte yazıyoruz orda birçok arkadaş var mesela martta başlayacakk...şimdiden ALLAH herkesin yardımcısı olsun..

merhaba kızlar benimde 3. denemem mart ayında allahın izni ile gerçekleşecek reglimi bekliyorum 11 gibi olmam gerekli hepizmiz için hayırlısı olsun

merhaba kızlar benimde 3. denemem mart ayında allahın izni ile gerçekleşecek reglimi bekliyorum 11 gibi olmam gerekli hepizmiz için hayırlısı olsun

merhaba zübeyde hoşgeldin sende
hayırlı olur tedavin inşallahhhhh güzel sonuçlar alırız nerde yaşıyosun ? sizin problem neydi ?

Son düzenleme:
merhabalar,

benimde martta 2. denemem olacak. tedavim mart 11 veya 12 gibi başlayacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

selam arkadaşlar ben de bu ay tüp bebek tedavisine ilk kez başlayacağım
ben de pcos var, hiç aşılama yaptırmadan hemen tüp bebeğe başlıyoruz 4 kere yumurta takibi yapıldı.reglimi bekliyoruz. allah yardımcımız olsun inşallah.bu arada beylikdüzü medicana da başlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…