Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canim sen pozitif sonucun bana gore ama ben kizim ecrinde 3 ay cok dikkatli oldum simdi cok sukur kizim ikiz dondurulmusu var cok sukur rahat ol canim

Canim unutlandirmiyim ama silik kolay kolay cikmaz benimde basima geldi birinde cikti digerinde cikmadi fahat ol sakin ol pozitif olacaksin

İdrara testine güvenerek bebeğini tehlikeye atıyorsun bende hiç pozitif çıkmadı israr testi ama BCG değerim oldukça da yüksekti...Allahtan ümidini kesme belki de tutmuş olan bebklerine eziyet ediyosun...
Canim galiba yaziyi baska yere yaacaktin ben bu yaziyi baska bir arkadasa yazdim :))

Canim unutlandirmiyim ama silik kolay kolay cikmaz benimde basima geldi birinde cikti digerinde cikmadi fahat ol sakin ol pozitif olacaksin

canim banami yazdin seninde birinde cikti digerinde cikmadi o cikmayani positif viktiktan sonrami yaptin ve onudami ilk idrarlan yaptin cikmayani yoksa öğlen idrariylanmi yaptin

kizlar cevap alamadim karisti hep

gitti canım, ikisi de gitti bugün... ben kendi vücudunu tanıyan kadınlardan biriyim... Dün regl başladığında anlamıştım zaten... çok üzülmüyorum... dün biraz kötüydüm o kadar... bugün daha iyiyim... benim doğurmadığım , eşimin önceki evliliğinden , 2 kızçem var ... bu süreçte ben onların bana olan sevgilerini bir kez daha gördüm... bu bile bana yeter...

kuzummmm ,miacım mayacım,bidenem...tatlı dilli kuzum benimmm... Rabbimden gelen herşey , dermanıyla beraber geliyor... kızçelerim var ya , bana öyle güzel şeyler söylediler ki , ben kendi derdimi unuttum...sonra düşündüm ki benim 2 kızım var,bir torunum var...bir de gelecek... bu kadar varlığın içinde , ben kendi kayıplarıma çok üzülürsem, Rabbim bana ne der sonra... Ama bu minnaklarla ilgili sen haklıymışsın kuzum evet, onların totalarını ısırmayan ne olsun...

biz bu bebişlerin sayesinde paylaştık bir sürü şeyi... bu kadar kısa sürede , kaç kişiye , bu kadar yüreğini açar ki insan...

insanoğlu nankördür kuzum her zaman... iyiyi kendinde kötüyü elde arar...O doktorların , benim doktorumun da ne suçu var... Olsaydı bir kuru teşekkürden başka ne alacaktı ki , o ilmini erdiği , aklının söylediği tedaviyi uyguladı... Rabbim olsun deseydi , o işini doğru düzgün yapmasa bile olurdu...

ben de seni çok seviyorum tatlı dilli kuzum,ne olur habersiz bırakma beni...

Canim arkadasim guzel yurekli insan rabbim tez zamanda minnaklarini gondersin inşallah bana ne zaman ihtiyacin okursa bir sokuk kadara yakininfayim bunu bil emi.

Canımmm Mirandam ,

bizim bu minnaklar , bizi beğenmediler yahuuu... Ama seniz ve diğer canlarımı kazandırdılar bana...o yüzden kızmıyorum da çok üzülmüyorum da... seni çok seviyorum, lütfen bunu unutma ve beni habersiz bırakma...

şunuda unutmaki sen üzülürsen bizlerde üzülürüz heee onagöre tamammı ablacım...

minnak tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubamm,

iyiyim , inan iyiyim... bu sürecin benden götürdükleri ve bana getirdiklerini düşününce hatta çok iyiyim... sen kendine ve minnaklarına iyi bak... dilerim ağrılarından sana şifana kavulursun... bugün evi bir kırkladım , kendime geldim merak etme... dinleneceğim ve sonrasında Rabbimin bana çizdiği yolda devam edeceğim... kimbilir bu sefer kendiliğinden olur...

seni çok seviyorum , lütfen kendine dikkat et ve beni habersiz bırakma kuzum..

gozlerim dolu dolu okudum msjini kardesim. Sen herseyin en guzeline en iyisine layiksin. kalbinin guzelligine sana hayran kaldim inanki. dualarim seninle arkadasim. kendine cok ama cok cici bak olurmu.

Canımmm Selcanımm , Rabbim önce senin yardımcın olsun, bebişine kavuştursun seni.. benimle ilgli söylediklerin için teşekkür ederim... ben kendimi bildiğimden beri , sıkıntılar karşısında Rabbime sığındım ve o bana dermanını da verdi,yolumu da gösterdi... bu süreçte kazandığım şeylerden biri de kızlarım oldu bir kere daha... test günün heyecanla beklerken , sizlerle paylaştıklarımın güzelliğini ve bana kattıklarını ise anlatamam sizlere...
Lütfen beni habersiz bırakma, güzel haberlerini bekliyorum canım...

neterem canımm, çok üzülme lütfen... Rabbim vermedi , vardır bir sebebi...belki daya iyi olacak bundan sonrası , kimbilir belki doğal yoldan hamile kalacağım... çünkü bizim derdimiz sebepsiz... ama bu süreci de yaşattı ki bana , sizlerden haberdar olayım... Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim...haberlerini bekliyorum...

bebiş sahibi olma düşüncesiyle çıktığım bu yolda bir sürü güzel yürekli insan tanıdım, kimi sanal..kimi sesiyle...

canım celfn , her üzüntünün sevinilecek bir yanı vardır...yada her şerrin bir hayrı vardır. hayatım boyunca buna inandım ben,ki bu inancım yaşadığım zorluklara rağmen ayakta kalmama, dik durmama yardım etti... bebiş sahibi olma düşüncesiyle çıktığım bu yolda bir sürü güzel yürekli insan tanıdım, kimi sanal..kimi sesiyle...bu bile çok şey...güzel haberlerinizi bekliyorum.

benim son aylarda hiç şaşmayan reglim , kullandığım jele rağmen şaşmadı ve 5 nisanda saat 5 te başladı... moralini bozma canım...istediğimiz olmuyorsa bir sebebi vardır...Neyin iyi olduğunu yaradandan daha iyi bilemeyiz...hayırlısı de ve başına ne gelirse metanet ve sabırla karşıla... Rabbim verecek bana bebişlerimi biliyorum, sadece biraz daha zamanı var ... sen de buna inan...

bu kadar umutsuzluğu senin kadar güzel yürekli ve genç bir anne adayına inan yakıştıramadım canım... lütfen inanmaya devam et... Elbette Rabbim neyi hayırlı kıldıysa onu yaşayacağız ama biz de isteyeceğiz baı şeyleri... benim için çocuk mevzuusu bitti de ne demek... Hayat biz duruşumuzu güçlendirelim diye önümüze zorluklar çıkarır... yenilmekse en kolayıdır... lütfen sabrını ve metanetini koru... Sabırla ve dua ile Rabbimden istemeye devam et...

Canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş benim test günüm 8 nisan inş bizim yüzümüzde güler.:))

katlanarak pozitif haberini almanı dilerim canım... dilerim güzel haberlerini paylaşırsın...

kızlar ya uf kafam karıştı bi bakıyorum transfer gununu sayıyolar bı bakıyorum saymıyolar...ne yapıyım ben şimdi sayıyımmı saymıyımmı?şaştım bu işe:)))))))))))

evet canim sabah yaptim ilk idrarlan dunde öyle yapmistim hatta dunki testim bugun baktim tam belirgin gorunuyor ama bugun yaptigimda hic birsey cikmadi anlamadim vallahi

allah allah bende anlamadım dünkü kaç dakikada çıkmıştı canım hemen mi çıkmıştı....bide markası aynı değilse testten testte fark oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…