biz tüp bebeğe karar verdiğimizde çok büyük sorunlarla karşılaşcamızı düşünmemiştik.sebepsiz imfertil deniyodu çok araştırmadan tavsiye üzerine bursada bi merkezde yaptık 2 denememizi ikisindede gebelik elde edildi fakat düşüklerle sonuçlandı.daha sonra erol hocanın şifa hastanesinde oldunu duyunca randavu alıp gittik bi çok kanteski yaptırtı bize trombosit analiz kromozom analizi troyit vesaqire yani uzun bi liste tahlil yapıldı ve hiperoskopi yaptı erol bey hiperoskopide rahim ağzında açıklığım olduğu görüldü .kan analizlerimin sonuncundada kan pıhtılaşmasında sorunum olduğu ortaya çıktı.dün adet oldum ve yarın 3.tedavim başlıycak bakalım neye karar verecek erol hoca pazar günüde yeni evime taşınıcam rabbim bana yeni taşıncam evde bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin tabi bu yolda ben gibi uğraşan herkeze :Saruboceq:
canım hayırlısı olsun.umarım çok güzel haberler alırsın.bende kromozom testi sonucuna göre ege hanıma tüp yaptıracağım.galiba bana da şifada yapılacak.yeni evinde hayırlı olsun.bebekle dolsun inşallah.