Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

nazancım cumartesi işe gelmedim evdede internet yok içim içimi yedi deli gibi merak ettim sonucunu bi hevesle gelir gelmez açtım ama bi kez daha yıkıldım. seni çok iyi anlıyorum neler yaşadığını üzülmemek elde değil biliyorum ama çok yıpratma kendini allah büyüktür bize bebeklerimizi vermediyse eğer bu sefer vardır muhakkak hayırlı bi sebebi

asmincim test yaptırıcaktın bugün.merakla bekliyorum canım.
inş.katlanmıştır :) bizi habersiz bırakma :)

nazancım cumartesi işe gelmedim evdede internet yok içim içimi yedi deli gibi merak ettim sonucunu bi hevesle gelir gelmez açtım ama bi kez daha yıkıldım. seni çok iyi anlıyorum neler yaşadığını üzülmemek elde değil biliyorum ama çok yıpratma kendini allah büyüktür bize bebeklerimizi vermediyse eğer bu sefer vardır muhakkak hayırlı bi sebebi

Evet canım vardır bir hayır diyorum,artık 2 ay sonra yeniden başlayacağız iğneler falan yeniden toplanacak yumurtalar umarım ozaman olur :(

Evet canım vardır bir hayır diyorum,artık 2 ay sonra yeniden başlayacağız iğneler falan yeniden toplanacak yumurtalar umarım ozaman olur :(

canım geçmiş olsun inşallah hakkında hayırlısı olur canım:teselli: bir daha ki sefere inşallah

Rabbim inşallah cümlemize bebeklerimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsinisteyen dileyen herkeze versin :Saruboceq::Saruboceq:

söyleyecek söz çok az ama inşallah 2 ay sonra muradına ericeksin. şimdi dinlen at vücudundan tüm ilaçları belki fırsatın olursa mini bir tatil sonra herşey çok güzel olucak umut olmadan yaşanmaz inan buna lütfen:))sakın kendini cezalandırma...

söyleyecek söz çok az ama inşallah 2 ay sonra muradına ericeksin. şimdi dinlen at vücudundan tüm ilaçları belki fırsatın olursa mini bir tatil sonra herşey çok güzel olucak umut olmadan yaşanmaz inan buna lütfen:))sakın kendini cezalandırma...

Sağol canım ama insan ister istemez umutlanıyor çok kötü birşey rabbim bu durumda olan herkese sabır versin ve hakkımızda hayırlısı

kizlar selam
degerim dusmus maalesef , sifira inmesi tek dilegim simdi , allah daha beterinden korusun , ben de hemen rapor islemlerine baslicam, 2.denemede gorusuruz artik hepinizi opuyorum, allaha emanet olun, ben yine genart a gidicem , hayirlisi olur insallah

kizlar selam
degerim dusmus maalesef , sifira inmesi tek dilegim simdi , allah daha beterinden korusun , ben de hemen rapor islemlerine baslicam, 2.denemede gorusuruz artik hepinizi opuyorum, allaha emanet olun, ben yine genart a gidicem , hayirlisi olur insallah

asmin değerin kaç çıkmış? üzülme ama lütfen olur mu? inşallah 2. denemende kavuşacaksın bebeğine..yine bunda da bi umut var sonuçta gebelik oluşmuş..hayırlısı inşl hepimiz için

kizlar selam

Canım hiç üzülme hayırlısı 3 ümüz içinde böyleymiş dua etmekten başka şansımız yok üzme kendini grş.canım

kizlar selam

canım geçmiş olsun üzüldüm gerçekten.inşallah 2.denemende başarırsın.Allah yardımcın olsun..

selam
degerim en son 36 cikti cuma tekrar kan vercem , adet olmak istiyorum biran once , ama hicbisii yok yaaa ;(

Back
X