Mart ayında tup bebek ve transfer işlemi olanlar

Ay şu an yolculuk yapan birini görünce rahatladım biraz ben de iki buçuk saat yol yapıp eve geldim. Embriyo kaliteniz neydi kaçıncı gun test yaptınız söylediklerimizi bende yapıyorum bu arada yarından itibaren sahilde yürüyüşe baslicam ne zaman ogrendiniz zaman durdu sanki benim üçüncü gün 5aa embriyo transfer edildi hiç belirtim yok sizde olmuş muyud
Transfer günü yarım saat yatırdılar, sonrasında 2 saat araba kullanmak zorunda kaldım eşim online toplantıdaydı. İzmir den İstanbul a geçtik, cumartesi sabah sınavım vardı ve stresten uyuyamadım. Cumartesi sınava girdim pazar 4 saat araba ile tek döndüm. Eşim ağır hasta oldu bulaştırmamak için gelmedi.Pazartesi işe başladım ve akşamında çömelip çok sıcak duş aldım.Dün gece de hastam kötüleşti uyuyamadım üstüne bugün çok kötü geçti hastane. Bugün erken gebelik testinde silik çizgi gelince kan verdim 6.14 geldi 🙏🏻Umarım sağlıkla yükselir.

Transfer günü yarım saat yatırdılar, sonrasında 2 saat araba kullanmak zorunda kaldım eşim online toplantıdaydı. İzmir den İstanbul a geçtik, cumartesi sabah sınavım vardı ve stresten uyuyamadım. Cumartesi sınava girdim pazar 4 saat araba ile tek döndüm. Eşim ağır hasta oldu bulaştırmamak için gelmedi.Pazartesi işe başladım ve akşamında çömelip çok sıcak duş aldım.Dün gece de hastam kötüleşti uyuyamadım üstüne bugün çok kötü geçti hastane. Bugün erken gebelik testinde silik çizgi gelince kan verdim 6.14 geldi 🙏🏻Umarım sağlıkla yüksel
Ayyy çok şükür demekki geleceği varsa her türlü geliyor. Çok sevindim darısı bana belirtiniz oldu mu bende yok korkuyorum

Ben 13 martta 3. Gün empriyosu transferi oldum bugün transferden sonra 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatif sonuç doğru mudur sizce değişir mi

Ben 13 martta 3. Gün empriyosu transferi oldum bugün transferden sonra 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatif sonuç doğru mudur sizce değişir mi

Ben 10 Mart ta 5.gün embriyo transferi oldum, transfer sonrası 3 ve 4.günde erken gebelik testi yaptım negatif; 5.günde silik çizgiyi görüp kan verdim 6.14 geldi. Sizinki 2 gün geriden öyle düşünün. Daha erken ☺️

Merhaba arkadaşlar 15 martta transfer oldum bu gün 4 günüm sol kaşıkta ara ara batma var sizdede böyle belirtiler yaşıyor musunuz yada bu belirti mi

Ben 10 Mart ta 5.gün embriyo transferi oldum, transfer sonrası 3 ve 4.günde erken gebelik testi yaptım negatif; 5.günde silik çizgiyi görüp kan verdim 6.14 geldi. Sizinki 2 gün geriden öyle düşünün. Daha erken ☺️
Belirtileriniz nelerdi hayırlısıyla inşallah gönlünüze göre olur

Canim ben 4 mart transfer oldum hastanede 1 saat yattım çıktım ve ben başka şehirden gidiyordum yolculuk yaptım hemen eve gelince 2 gün iş felan yapmadım sadece ama hep yatmadimda eve içinde baya yürüdüm çünkü kan akışına önemli bence 2 günden sonra temizlik harici yavaş yavaş dolaşmaya çıktım yani tamamen yatağa bağlamamak lazım ama tabiki ağır iş yapmak yok. Beslenmeye gelince bol bol kabak çekirdeği ve çiğ kuruyemiş yedim kabız olmamak için kayısi yedim günlük. İlk denemem bu arada şuan çok şükür pozitif
Gözünüz aydın olsun. Belirtileriniz nelerdi peki

Belirtileriniz nelerdi hayırlısıyla inşallah gönlünüze göre olur
Aslında önceki iki denemeden çok farkı yok çünkü hormon ilaçlarından anlaşılmıyor, ilaçların etkisi çünkü. Ama bu sefer hafif bulantım oluyor ve alt bölgede karın ağrım daha da fazla oluyor bu sefer.

Teşekkür ederim cevabınız için yani sizin transfer öncesini sayarsak 10.günde sonucu öğrendiniz benim de öncesiyle birlikte bugun 9. Gün oluyor yani değişme umudu var 2 gün sonra tekrar deneyeceğim heyecanla bekleyip birden kesin olumsuzu görmek daha zordu en azından şimdiden kendimi hazırlıyorum

Teşekkür ederim cevabınız için yani sizin transfer öncesini sayarsak 10.günde sonucu öğrendiniz benim de öncesiyle birlikte bugun 9. Gün oluyor yani değişme umudu var 2 gün sonra tekrar deneyeceğim heyecanla bekleyip birden kesin olumsuzu görmek daha zordu en azından şimdiden kendimi hazırlıyorum
Aynen 5+5 te öğrendim, ben de kendimi önceden hazırlamak için baktım

Gözünüz aydın olsun. Belirtileriniz nelerdi peki
Benim belirtim transfer günü hicbiseyim yoktu ama ertesi günden itibaren kasık ağrısı bel ağrısı bel ağrısı bacaklarıma kadar vuruyordu ve sonra 5,6 günden sonra göğüs hassasiyetim baslamisti

Selam kızlar benimde geçen ay kimyasal oldu bu ay 2. Transferimi olucam yarın saat 13.30 da bayrama güzel haberlerle başlamak istiyorum yaa

Kızlar benim de 3. Deneme 14 Martta transfer oldum 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı bugün 5. Günüm 27 Mart test günüm duanızı eksik etmeyin 🤲💙💙

Öyle tabii aceleci davranmamak lazım ama öncesinde sonuç alanları okuyunca şansımı deneyeyim de

Kızlar benim de 3. Deneme 14 Martta transfer oldum 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı bugün 5. Günüm 27 Mart test günüm duanızı eksik etmeyin 🤲💙💙
Merhaba canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuç alırsın sonucu alınca yazarsın...

Back
X