- Konu Sahibi Belkisduru
Selam kızlar benimde 24 martta transferim oldu, heyecanla bekliorum hiçbi belirtim yok şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 23 oldum ben de de belirtti yok test günümü bekliyorumSelam kızlar benimde 24 martta transferim oldu, heyecanla bekliorum hiçbi belirtim yok şuan
Benim test günüm 5 nisan ama zaman geçmiyor sizdede öylemiBende 23 oldum ben de de belirtti yok test günümü bekliyorum
Ben de 23 martta transfer oldum herhangi bi belirtim yokBende 23 oldum ben de de belirtti yok test günümü bekliyorum
Benimki 3 Nisan 6.gun emniyet ondan aynen öyle ama kendi ailem gildeyim kardeşim var 10 yaş öyle böle zaman geçiyor pek aklıma bile gelmiyor bagzen hamileyim diyorum o rahatlık varBenim test günüm 5 nisan ama zaman geçmiyor sizdede öylemi![]()
Aaa aynı gün olmuşuzBen de 23 martta transfer oldum herhangi bi belirtim yok
Benim 6.gun dondurulmuş 4aa kalite embriyo transferi oldum dün kahverengi lekelenme yaşadım o kadar sonrası adet sancısı arttıEvet aynı gün olmuşuz inşallah güzel sonuçlar alırızBen de göğüs hassasiyeti ve dolgunluk var ama o ilaçlardan başka herhangi bir ağrım yok.Size ne zaman test dedi doktorunuz ve kaçıncı gün embriyosuydu ?
Hayırlı olsun var gibi görünüyor Şuanda. 2 gün sonra aynı merkezde yapılan kontrole göre net birşey söylenir büyük ihtimalle.Kızlar değerim 36,67 8.gün sizce var mı gebelik doktorum daha dönmedi?
Çok teşekkür ederim inanın şoktayım hiç bir belirtim yoktu inşallah sonrası da güzel ilerler rabbim isteyen herkese versinHayırlı olsun var gibi görünüyor Şuanda. 2 gün sonra aynı merkezde yapılan kontrole göre net birşey söylenir büyük ihtimalle.
Belirti aramayın gerçekten. İnşallah sonu güzel olur hepimiz içinÇok teşekkür ederim inanın şoktayım hiç bir belirtim yoktu inşallah sonrası da güzel ilerler rabbim isteyen herkese versin
Amin inşallah rabbim şu güzel günler hürmetine dileyen herkese nasip etsin inşallahBelirti aramayın gerçekten. İnşallah sonu güzel olur hepimiz için![]()
Merhaba hiç lekelenmeniz oldumu benim 6. Günde lekelenmem oldu 2 gün aralıklı sürdü pazar test günüm ama hiçbirşey hissetmiyorumAmin inşallah rabbim şu güzel günler hürmetine dileyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Benim lekelenmem de olmadı.Vardır inşallah inanın ben de hiç belirti yoktu herkesim bünyesi farklı kişiye göre değişiyor dua edin bol bol.Kaçıncı gün embriyosuydu bugün kaçıncı gününüz ?Merhaba hiç lekelenmeniz oldumu benim 6. Günde lekelenmem oldu 2 gün aralıklı sürdü pazar test günüm ama hiçbirşey hissetmiyorum
Benimki 5. Gün embriyosu pazar günü test günüm. İnşallah olur ya normalde çalışıyorum acaba dinlenemedim mi diyorum ama ilk 6 gün rapor alıp evde istirahat etmiştim birşey olmaz heralde bu ikinci deneme olunca korkuyor insanBenim lekelenmem de olmadı.Vardır inşallah inanın ben de hiç belirti yoktu herkesim bünyesi farklı kişiye göre değişiyor dua edin bol bol.Kaçıncı gün embriyosuydu bugün kaçıncı gününüz ?
Aminn etmezmiyim hep ettim kuran okudum rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bizedeben de çalışıyorum rapor aldım pazartesi başlayacağım bana doktor gerek bile yok normal hayatına devam et dedi ama içim rahat olsun diye aldım ben de evdeydim ama sürekli yatmadım dışarı çıktım dolaştım falan evde ufak tefek iş yaptım.olacağı varsa her türlü oluyor galiba sen bol bol dua et Allah ın izniyle güzel haberler alacağız![]()
Amin canım inşallahAminn etmezmiyim hep ettim kuran okudum rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bizede![]()