dün akşam kırmızılarıNe durumdasin canım
nejlaa 86 seninde günün geçti ama hala adet oldum da demedin son durumlar nasil
İnş gelmezHep 28 gunde bir regl olurum cok nadiren 29.gun olur.bakalim bugun 28.gun insallah gelmez
inşalllah allahtan ümit kesilmez...İnş bir sonraki aya
Sen nasilsin canim varmı bir belirti falanİnş gelmez
Valla iki gündür kasik ve bel ağrılarım bir türlü geçmedi adet oldum olacak diye öyle bekliyorum ama onca ağrıya rağmen adet olmadım batima da 2 gün kaldi
Ben dede normalde şişkinlik göğüslere hassasiyetli olur ama onlar yok sadece kaşık sancıları varBenimde bugunu saymaksak 2 gun kaldi ama bel agrisi cok fazla bide midem yaniyor göğüsler de dolgunlasti cok az da olsa agri var sabirsizlikla bu gunlerin gecmesini bekliyorum ama bi türlü zaman gecmiyor bidr cokk şişim yaa
Kızlar birde bişey soracaktım bu ikinci kızdır yoğun bembeyaz kokusuz akıntı geliyor normal mi
Ayy inşallah hamilesindirKızlar birde bişey soracaktım bu ikinci kızdır yoğun bembeyaz kokusuz akıntı geliyor normal mi
Selam canim senin soylediyin butun belirtiler +da bembeyaz kokusuz akintida hamilelik gostericisidir kendimden biliyorum bende ilk hamileliyimde 3-4gun kalmish kasik agrilarim karin agrilarim bashlamishdi erken adet olurum dushunmushdum ama hamishmisjim inshaAllah hamishsin hayirlisi)))İnş kızl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?