Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla iki gündür kasik ve bel ağrılarım bir türlü geçmedi adet oldum olacak diye öyle bekliyorum ama onca ağrıya rağmen adet olmadım batima da 2 gün kaldi

Valla iki gündür kasik ve bel ağrılarım bir türlü geçmedi adet oldum olacak diye öyle bekliyorum ama onca ağrıya rağmen adet olmadım batima da 2 gün kaldi

Benimde bugunu saymaksak 2 gun kaldi ama bel agrisi cok fazla bide midem yaniyor göğüsler de dolgunlasti cok az da olsa agri var sabirsizlikla bu gunlerin gecmesini bekliyorum ama bi türlü zaman gecmiyor bidr cokk şişim yaa

3 gün gecikti benim de takvimde uyar olarak öyle gözüküyor. Bugünü de sayarsak 4 gün gecikti.bat 11 marttı. Bakalım.İnşallah hamileyimdir. Test yapmaya korkuyorum.Bir daha olmuştu yıl icinde böyle 2-3 gün gecikme. Regl olmazsam Cumaya idrar ,pazartesi de kan testi yapacağım.Allah im isteyen herkese nasip etsin anneliği babalığı tez zamanda hayırlısıyla..amin..

Benimde bugunu saymaksak 2 gun kaldi ama bel agrisi cok fazla bide midem yaniyor göğüsler de dolgunlasti cok az da olsa agri var sabirsizlikla bu gunlerin gecmesini bekliyorum ama bi türlü zaman gecmiyor bidr cokk şişim yaa
Ben dede normalde şişkinlik göğüslere hassasiyetli olur ama onlar yok sadece kaşık sancıları var

Kızlar birde bişey soracaktım bu ikinci kızdır yoğun bembeyaz kokusuz akıntı geliyor normal mi

Merhaba kizlar benimde 13 mart ti adetimin gunu ama olmadim o aksam ve 14 martta normal.idrar testi yaptim cikmadi.Ama bnde hamileik belirlitelri oldukca fazla var.Sirt ve kasik agrilari,sık idarar cikma siskinlik ve mide yanmalari ..Sizce yarinda olmazsam kan testi yada erken gebelik testi yapsam mi beklesemmi bi kac gun daha?

Selam canim senin soylediyin butun belirtiler +da bembeyaz kokusuz akintida hamilelik gostericisidir kendimden biliyorum bende ilk hamileliyimde 3-4gun kalmish kasik agrilarim karin agrilarim bashlamishdi erken adet olurum dushunmushdum ama hamishmisjim inshaAllah hamishsin hayirlisi)))

Benimde bugundu olmadi bekliyorum kasik bacak bel agrim var göğüsler sis ama agri yok acaba subat 28 cektigi icin olabilir mi gecikm
e

Benim 5 gün geçti dün test yaptım negatif sabah kan vereceğim olsa çıkardı demi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…