cek at bakalim)))Canım ben yeni yaptım testi çok az bir silik çizgi çıktı acaba pozitif sayılır mı
Neden böyle oldu kiicek at bakalim)))
Aaa canim acmiyorki X kres var ustunde yeniden at bi baksanaNeden böyle oldu kii
Olmuyo ya yüklenmiyor hep yukarda gönderdiğim gibi oluyırAaa canim acmiyorki X kres var ustunde yeniden at bi baksana
Belki cok buyukdur tek tek yukle
Aaaa canim varrrrrrrYaptım bak
Tamamm tamam sakinol agir filan kaldirma yemeyine icmeyine fikir ver))))))))kan testine git))))doktora git)))Yaptım bak
Ayy çok mutluyum ya ellerim titriyor yazamıyorum Rabbim inşllah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder İnşllah sizlere de bu sevinci nasip ederAaaa canim varrrrrrrcaannn olurum kizzzz cok sevindim canim benim
Adetimin geçmesini beklicem daha 4 gün var ve normal testte çıktı inanamadım yaTamamm tamam sakinol agir filan kaldirma yemeyine icmeyine fikir ver))))))))kan testine git))))doktora git)))
O birilerinide at vAllahi cok sevindim❤❤❤❤
InshAllah canim dualarimiz seninle merak etme bilmiyormuydun?)))))Ayy çok mutluyum ya ellerim titriyor yazamıyorum Rabbim inşllah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder İnşllah sizlere de bu sevinci nasip eder
Bekleme boyle bishey vse )))))kotu dushunceleri at kafandan her shey guzel olacak ben seni anliyorum))))))))))oncun kotu hicbirshey dushunme)))Adetimin geçmesini beklicem daha 4 gün var ve normal testte çıktı inanamadım ya
Benim de aynı şekilInshAllah canim dualarimiz seninle merak etme bilmiyormuydun?)))))
Bi su filan ic))))Benim de aynı şekil
Ya istiyordum çok ama belirtiler de vardı ama diğer kimyasal olan gebeliğimdeki gibi değildi ve bende pek ümitli değildim ama demekki her hamilelik aynı olmuyor onu gördüm
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim :)Bekleme boyle bishey vse )))))kotu dushunceleri at kafandan her shey guzel olacak ben seni anliyorum))))))))))oncun kotu hicbirshey dushunme)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?