Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşaallah:)
Senin yumurtlamadan 19 gun sonra cikan sonucun biliyormuydun????:))))))1061 sendeyse 1050:))))ama haftaligini bilemedim yaaa 4 haftalikmi 6 haftalikmi anlamadim buysa yumurtlama gunuynen alakasizaklim karishti doktora gitdiyinde banada ozele yazarmisin merak ettim:)))

canim ben 3 gün sonra direk kan test yaptırdım başka test yaptırmadım doktora yarın gidicem inşallah :) sonra dana yazarim

Hanımlar yeni yumurta takibim yapıldı büyüyen 1 'tane yumurtam vardı çatlayamiyordu çatlama iğnesi vuruldu. Alttan ultrasona girdiğimde hiç akıntım olmadi. Bugün yumurtan çatlamak üzere dedi aşırı bel ağrım var ve yumurta akı kıvamında akıntım oldu yoğun bi şekilde . Ultrasonda jel suruyolarya acaba ondan mı sizce yumurtam çatlıyor olabilirmi ?

Kasıklarda ağrı yokmu iğneyi ne zaman ve saat kaçta oldun

Kasıklarda ağrı yokmu iğneyi ne zaman ve saat kaçta oldun

Yok kasıklarım ara ara sizliyor . Pazartesi 12 de vuruldum . 48 saati gecdi iste

.Normalde perşembe cuma girdim ultrasona doktor çatlamak üzere dedi cumartesi pazarı degerlendir dedi aynı yumurta akı kıvamında akıntım oldu kesin çatladı dedim çatlamamış. Pazartesi tekrar girdim ultrasona catlamadigi için iğne vurdu . Bugünde girdim ama 36 saat dün 12 de doldu bugün 48 saat olmuştu ultrasona girdiğimde çatlamak üzere dedi 24-17 mm 19-10 mm düşmüş. Ama belim 2 güne çok agriyor 1 haftayı degerlendir dedi . Yine akıntı gelince çatlamadimi acaba dedim.

Hımm bilmiyorum ki ya tekrar kontrole çağırması gerekiyo çatlamış mı diye sen günlerini değerlendir yine de gerisi allaha kalmış inşallah tutar

Evet canim 5 haftalık dedi sende durumlar nasil
Ay Shukurdemekki ben duzgun hesaplamishim 4-6 arasinda kalmishyimbende bat 9 nisan hamilelik olsa ve ya bashka bir sebebten gecikme olmazsa 9isende adete ne kadar zaman kalali oyrendin ya adetin gecmishtimi???

az once ovulasyon testi yaptim ve ayni koyulugu yakaladim.. cok heecanlandim.. simdi bugunu ve yarini degerlendirmem gerek degil mi..
foto yukleyemedim beceremedim onu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…