Senin yumurtlamadan 19 gun sonra cikan sonucun biliyormuydun????:))))))1061 sendeyse 1050:))))ama haftaligini bilemedim yaaa 4 haftalikmi 6 haftalikmi anlamadim buysa yumurtlama gunuynen alakasizAmin inşaallah:)
canim ben 3 gün sonra direk kan test yaptırdım başka test yaptırmadım doktora yarın gidicem inşallah :) sonra dana yazarimSenin yumurtlamadan 19 gun sonra cikan sonucun biliyormuydun????:))))))1061 sendeyse 1050:))))ama haftaligini bilemedim yaaa 4 haftalikmi 6 haftalikmi anlamadim buysa yumurtlama gunuynen alakasizaklim karishti doktora gitdiyinde banada ozele yazarmisin merak ettim:)))
Evet kan testi vermemishden 19gun once yumurtlamisincanim ben 3 gün sonra direk kan test yaptırdım başka test yaptırmadım doktora yarın gidicem inşallah :) sonra dana yazarim
Kasıklarda ağrı yokmu iğneyi ne zaman ve saat kaçta oldunHanımlar yeni yumurta takibim yapıldı büyüyen 1 'tane yumurtam vardı çatlayamiyordu çatlama iğnesi vuruldu. Alttan ultrasona girdiğimde hiç akıntım olmadi. Bugün yumurtan çatlamak üzere dedi aşırı bel ağrım var ve yumurta akı kıvamında akıntım oldu yoğun bi şekilde . Ultrasonda jel suruyolarya acaba ondan mı sizce yumurtam çatlıyor olabilirmi ?
Kasıklarda ağrı yokmu iğneyi ne zaman ve saat kaçta oldun
Hımm bilmiyorum ki ya tekrar kontrole çağırması gerekiyo çatlamış mı diye sen günlerini değerlendir yine de gerisi allaha kalmış inşallah tutarYok kasıklarım ara ara sizliyor . Pazartesi 12 de vuruldum . 48 saati gecdi iste
.Normalde perşembe cuma girdim ultrasona doktor çatlamak üzere dedi cumartesi pazarı degerlendir dedi aynı yumurta akı kıvamında akıntım oldu kesin çatladı dedim çatlamamış. Pazartesi tekrar girdim ultrasona catlamadigi için iğne vurdu . Bugünde girdim ama 36 saat dün 12 de doldu bugün 48 saat olmuştu ultrasona girdiğimde çatlamak üzere dedi 24-17 mm 19-10 mm düşmüş. Ama belim 2 güne çok agriyor 1 haftayı degerlendir dedi . Yine akıntı gelince çatlamadimi acaba dedim.
Hımm bilmiyorum ki ya tekrar kontrole çağırması gerekiyo çatlamış mı diye sen günlerini değerlendir yine de gerisi allaha kalmış inşallah tutar
İnşallah duaların kabul olur cnm haberlerini bekliyorumProgestan yazdı iste 10 gün sonra yine gidicem
İnşallah duaların kabul olur cnm haberlerini bekliyorum
Bugün doktora gittim ve keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını dinlemek için gidicez inşallahEvet kan testi vermemishden 19gun once yumurtlamisin))))))) yaz mutlaka:))
Ay inshAllah kuzum vAllah cok sevindimBugün doktora gittim ve keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını dinlemek için gidicez inşallah
Ay ShukurEvet canim 5 haftalık dedisende durumlar nasil
Adetim 2 gün geçmişti öğrendiğimde :)Ay Shukurdemekki ben duzgun ohesaplamishim 4-6 arasinda kalmishyim bende bat 9 nisan hamilelik olsa ve ya bashka bir sebebten gecikme olmazsa 9i sende adete ne kadar zaman kalali oyrendin ya adetin gecmishtimi???
Durumun nedir canımbat ım 5 marttı yani dündü bugün sabahta birşey yoktu merakla bekliyorum.. Geçen ay erken test yapmıştım o yüzden yarını bekliyorum.. dua edelim
Durumun nedir canım
İnşallah hayırlısı olurtatlim kirmizi karti gördüm.. simdi yeni bat i bekliyorum hayirlisi artik nisan 24 25 26 gibi bakalim yeni bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?