- 15 Kasım 2014
- 178
- 161
- 303
- 33
Belki erken gebelik testinde cikar ama oda garanti değil yaniKızlar merhaba. Bat 15 Mart bekliyorum . Bu aralar spora da yazılmayı düşünüyordum . Eğer gebelik bir ihtimal varsa sporun sakıncası olur belki diye düşünüyorum.Sizce adet tarihimi bekleyip öyle mi spora başlamalıyım? Yoksa yarın test alsam belli olur mu ?
Nasip cnm herşeyin hayırlısını versin Allahımİnsallah umdugumuz gibidir.
Teşekkür ederimBelki erken gebelik testinde cikar ama oda garanti değil yani
Daha olmamıştı ama inş da olmazsa ağrı başka sebeptendir.merakla bekliyor olucamGünaydın kızlar, iki gün günüm geçti sadece belim ağrıyor göğsüm ağrıyor ve dün ishal mide bulantısı vardı, bugün göğüs ağrım azaldı, belim hala ağrıyor adet olmadan önce olan sancım başladı gibi az önce sanırım adet olacağım bugün, bu serüvende ilk kez böyle geciktim heveslendik ama yine olmadı galiba
İnşallah canım bu defa günüm geçince eşimde heveslendi o hep bekle derdi bana bu kez onunda heyecanını gördüm, böyle olunca insan üzülüyor, inşallah adet sancısı değildir ama öyle gibi görünüyorDaha olmamıştı ama inş da olmazsa ağrı başka sebeptendir.merakla bekliyor olucam
inşaallah canım...benim de adetime 4 gün kaldı kızlar bat 13 mart inşaallah olmamİnşallah canım bu defa günüm geçince eşimde heveslendi o hep bekle derdi bana bu kez onunda heyecanını gördüm, böyle olunca insan üzülüyor, inşallah adet sancısı değildir ama öyle gibi görünüyor
İnşallah canım gönlüne göre olsuninşaallah canım...benim de adetime 4 gün kaldı kızlar bat 13 mart inşaallah olmam
Benimde 13 mart canım hiç belirtin varmı :)inşaallah canım...benim de adetime 4 gün kaldı kızlar bat 13 mart inşaallah olmam
valla canım dünden beri sadece belim ağrıyor...göğüslerim şiş..birde sigara kullanmıyorum ama kokusuna dahi tahammülüm yok ve çok sevdiğim olmazsa olmazlarımdan olan kahveden tiksinmiş durumdayım..kendime şaşırıyorum wallaBenimde 13 mart canım hiç belirtin varmı :)
Ay inşallah vardır gebelik canım. Erken gebelik testi yapmayı düşünüyormusunvalla canım dünden beri sadece belim ağrıyor...göğüslerim şiş..birde sigara kullanmıyorum ama kokusuna dahi tahammülüm yok ve çok sevdiğim olmazsa olmazlarımdan olan kahveden tiksinmiş durumdayım..kendime şaşırıyorum walla
sende belirtiler war mı?Ay inşallah vardır gebelik canım. Erken gebelik testi yapmayı düşünüyormusun
Ya bende vardı ama kayboldu sankisende belirtiler war mı?
aynen canım seni çok iyi anlıyorum ne kadarlık evlisin?Ya bende vardı ama kayboldu sankiyada psikolojikti. Şuan sadce hafif bi bel ağrım var arada çok az bi kasık ağrım oluyor. Ama pek sanmıyorum çünkü psikoljik diye düşünüyorum göğüslerim sis ve ağrıyor ama o adete yakın zaten hep böyle olur. Her ay hüsran valla çok yoruldum artık.
1.5 yıllık evliyim. 5 6 aydır bebek istiyoruz ve 1 kimyasal gebeliğin oldu. Sen ?aynen canım seni çok iyi anlıyorum ne kadarlık evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?