Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Bat 15 Mart bekliyorum . Bu aralar spora da yazılmayı düşünüyordum . Eğer gebelik bir ihtimal varsa sporun sakıncası olur belki diye düşünüyorum.Sizce adet tarihimi bekleyip öyle mi spora başlamalıyım? Yoksa yarın test alsam belli olur mu ?

Belki erken gebelik testinde cikar ama oda garanti değil yani

Günaydın kızlar, iki gün günüm geçti sadece belim ağrıyor göğsüm ağrıyor ve dün ishal mide bulantısı vardı, bugün göğüs ağrım azaldı, belim hala ağrıyor adet olmadan önce olan sancım başladı gibi az önce sanırım adet olacağım bugün, bu serüvende ilk kez böyle geciktim heveslendik ama yine olmadı galiba

Daha olmamıştı ama inş da olmazsa ağrı başka sebeptendir.merakla bekliyor olucam

Benim iki gündür hiç bir belirtin falan yok 7 gün kaldı bat ima hiç umudum yok bu ayda

İki günden önce baya bi bel ve kasık ağrım vardi acaba diyip heveslenmistim ama gerisi gelmedi

Daha olmamıştı ama inş da olmazsa ağrı başka sebeptendir.merakla bekliyor olucam
İnşallah canım bu defa günüm geçince eşimde heveslendi o hep bekle derdi bana bu kez onunda heyecanını gördüm, böyle olunca insan üzülüyor, inşallah adet sancısı değildir ama öyle gibi görünüyor

inşaallah canım...benim de adetime 4 gün kaldı kızlar bat 13 mart inşaallah olmam

Benimde 13 mart canım hiç belirtin varmı :)
valla canım dünden beri sadece belim ağrıyor...göğüslerim şiş..birde sigara kullanmıyorum ama kokusuna dahi tahammülüm yok ve çok sevdiğim olmazsa olmazlarımdan olan kahveden tiksinmiş durumdayım..kendime şaşırıyorum walla

Ay inşallah vardır gebelik canım. Erken gebelik testi yapmayı düşünüyormusun

inşallah kuzum...aslında test sürekli yapıyorum ama sonucu görünce çok üzülüyorum stres daha çok yapıyorum o yüzden bu ay kendime söz verdim adet günüm geçmeden yapmayacam diye.

sende belirtiler war mı?
Ya bende vardı ama kayboldu sanki yada psikolojikti. Şuan sadce hafif bi bel ağrım var arada çok az bi kasık ağrım oluyor. Ama pek sanmıyorum çünkü psikoljik diye düşünüyorum göğüslerim sis ve ağrıyor ama o adete yakın zaten hep böyle olur. Her ay hüsran valla çok yoruldum artık.

aynen canım seni çok iyi anlıyorum ne kadarlık evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…