Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok sevındım cnm darısı basımıza ne gıbı belırtılerın vardı bıze solermısn benımde 4 gunum var test yapmaya

cnm belim ve kasıklarım ağırıyodu ki hala ağırıyor.bide aık idrara çıkıyorum koyu renk ve kokulubenneyaptımki.daha çok yeni olduğu için bir belirtim yok.darısı başınıza inşallah:CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek:

ŞÜkÜrler olsun hamİleyyyyyİİİİİİİİİİİİmm arkadaŞlar...2 haftalık..darısı baŞınızaa İnŞallah...

oh beeeeeeeeeeeeeee:lepi:nihayet güzel bi haber .hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sorununuz neydi canım yaz da bize umut olsun.tekrar tebrikler:nazar::nazar::nazar:

oh beeeeeeeeeeeeeee:lepi:nihayet güzel bi haber .hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sorununuz neydi canım yaz da bize umut olsun.tekrar tebrikler:nazar::nazar::nazar:

canım çok teşekkürler.ben pcoluyum malesef...ilk aşılamamdı..arkadaşlar yaradana sığının rahat olun....

ŞÜkÜrler olsun hamİleyyyyyİİİİİİİİİİİİmm arkadaŞlar...2 haftalık..darısı baŞınızaa İnŞallah...

ayyyy bebişim benim yaaaaaaaaa çoooooooooooookkk sevindim canıııımmm...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.Tebrik ederim allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin......:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

kıslaaarr bişi sorcammmmm aşılamadan sonra doktor herhangi bi ilaç verdimi bazı arkadaşlar jelden bahsetmiş bana hiçbişi vermedi doktor anlamadım ben yaaa

çok sevindik güzel bebiş haberleri almakta nasip oldu.. güle güle büyüt.........
allah nazardan saklasın... darısı başımızaa:nazar:

arkadaşlar listede bir sıkıntı var güncelleyemiyorum şu ana ama en kısa zamanda düzenlerim.............yeni hamişimizi ekleyelim...:CüvCüv:

:nazar:

:nazar::nazar::nazar::teytey::teytey::teytey: canım yaa çook sevindim,sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah,benimki malesef tutmadı sağlık olsun

kızlar teşekkürler hep benim için umut dolu mesajlar bırakmışsınız ama malesef adet oldum ve 1 ay tedavimize ara verdik hepimiz için hayırlısı olsun. geçenlerde okuduğum bir kitapta şöyle bir sözle karşılaştım ve bunu artık hayat felsefesi yaptım.' Saadet; hayatı olduğu gibi kabul etmektir' Hz. Muhammed

lacivertyaz tebrik ederim sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine. biraz geç haber verebiliyorum arkadaşlar kusura bakmayın internetimde sorun vardı ben de 2. aşılamayı yaptırmıştım malesef sonuç olumsuz ağustosta tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bi daha aşılama istemiyorum

boncukx;5852182]biricik mericik......:1no2:
ESRACAĞ..........:1no2:
sissem................:1no2:
07HS07...............:1no2:
bernareco............:1no2:
demet_yaren....... :1no2:
ALİN...................:1no2:
Balsurat
..............:1no2:
Pıtırcık................:1no2:
özlem3355...........:1no2:
sehrinaz..............:1no2:
Özlem1415..........:1no2:

naz1982..............:1no2:
gorken.................:1no2:
boncukx .............. :CüvCüv:
nevaa....................:1no2:
lacivertyaz............. :CüvCüv:
maviumutolsun.......:1no2:
armila85...............10 nisan
durualya...............:1no2:
mihri44................ :1no2:
Cuddlys................:1no2:
geve ...................hihoyyyt
reno...................... :1no2:
papatyaaaa..........hihoyyyt
gel_bebek_gel........ :1no2:
mavioje...................:1no2:
AYSEBIR..............hihoyyyt
Kuzummmmm......hihoyyyt
BTRKLC...............hihoyyyt

Lacivertyaz canım hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah....

inşallah liste bu sefer oldu............

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
öncelıkle lacıvert senın adına cok sevındım umarım bızde meleklerımıze kavusuruz ama ben bır ay beklıycem cunku 14 unde degıl ayın 7 sınde adet oldum ve bır ay ara verdık ama moralmen cok ıyıyım cunku bılıyorum elbet bırgun olucak :))))

ya ewet inşallah yarın doktora gidicem bhcg testi istedi ama adet tarihinden 2 yada üçgün sonra istemesi gerekmez mi halen adet olmadım inşallah da olmam 10 nisan da çağırdı tahlil sonucuyla birlikte senin ne zaman armila lacivertbeyaz için çok sevindim birde allah sağlık sıhhat versin

Back
X