Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnm ya zorlamiorm zaten..incir yedim su ictm bakalm..ise basladm bidevaliente lütfen lütfen dikkat et en önemli olan şey kabız olmamak. Suya kayisi bölüp birak beklet suyuda ic kayisiyida ye. Kuru incir ye. Cok su iç. En son çare zeytinyaği bi kasik aç karnina ye kesin çözüm. Sakin uapmak icin kendini zorlama bunlari yersen Allahin izniyle sorun çözülür. Sevgili anne adayi
Ay canım cok sevindim test günümüz aynıCnm mrb ayni gun transfermz olms bizim:)hadi hayrlisi:))
Saol cnm ya zorlamiorm zaten..incir yedim su ictm bakalm..ise basladm bidevaliente lütfen lütfen dikkat et en önemli olan şey kabız olmamak. Suya kayisi bölüp birak beklet suyuda ic kayisiyida ye. Kuru incir ye. Cok su iç. En son çare zeytinyaği bi kasik aç karnina ye kesin çözüm. Sakin uapmak icin kendini zorlama bunlari yersen Allahin izniyle sorun çözülür. Sevgili anne adayi
Insallah cnm ya:)senn test gunu erkenmis.5.gun embriyosuydu galiba..bana 12 gun sonra test yaptr dediler ama ben 10.gun yaptrcam:) cuma gunu:)Ay canım cok sevindim test günümüz aynıperşembe günü kan vericem inşallah ikimizfe iyi haber alırz
Hadi cnm gozun aydin hayrli olsn ve gecmis olsun:)))hersey gonlunce olsun insallah beraber sevinicezkizlar transferim gerceklesti suan klinikge yatiorum. 3 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi ikisi 8 biri 7 hucreli. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Elimde bide embriyolarin resimleri var bakip bakip duruyorum :))
Hadi cnm gozun aydin hayrli olsn ve gecmis olsun:)))hersey gonlunce olsun insallah beraber sevinicez
Sürgu iste cnm yattgn yerde yapInsallahhh guzel haberleride burda paylasicaz. Suan cok tuvalet ihtiyacim var daha yarim saat daha yatmaliyim dayanabilirmiyim bilmiyorum![]()
Ay kıyamam canim ya artik sende küçücük embriyolari içinde taşiyan bi anne adayisin ve umarim 12.gün geldiginde bebeklerin sana sımsıkı tutunmuş olur artik ben kaldim heralde darisi bana ctesi benim için büyük günkizlar transferim gerceklesti suan klinikge yatiorum. 3 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi ikisi 8 biri 7 hucreli. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Elimde bide embriyolarin resimleri var bakip bakip duruyorum :))
Ay kıyamam canim ya artik sende küçücük embriyolari içinde taşiyan bi anne adayisin ve umarim 12.gün geldiginde bebeklerin sana sımsıkı tutunmuş olur artik ben kaldim heralde darisi bana ctesi benim için büyük gün
Sana katiliorm cnm bizi bizden baskasida anlayamaz zaten...anlamiyorlarda..en guzeli burda insann icin dokmesi rahat rahat..Saol canim darisi sana artik. Bu transferimi hic kimseye soylemedim. Iyiki siz varsiniz herseyimi size anlatirim artik bide birbirimziin halindende anlariz
canım dondurulmuş benim ki taze tedavi değil ya iğne yok sanırım.canim en onemlisi ilaclarini duzenli ve saatinde almalisin .ignelerinide ayni saatlerde yaptirman gerekir.bol su ic .maydanoz , aci sirke yememelsin.ben cok sevdigim halde yemedim. :)
evet 5.gün embiriyosu senin sat hangi gündü?Insallah cnm ya:)senn test gunu erkenmis.5.gun embriyosuydu galiba..bana 12 gun sonra test yaptr dediler ama ben 10.gun yaptrcam:) cuma gunu:)
23 nisan cnm...dondurlmslr 13.gunmde transfer edildievet 5.gün embiriyosu senin sat hangi gündü?
Benimde 18 nisan canım.belkı aynıdır dedim23 nisan cnm...dondurlmslr 13.gunmde transfer edildi
Olmazmi canim .bende yok biliyodum yanilmiyorsam transferfen 2 once ilaclarima basladim 14 nisanda transferim oldu simdiye kadar ,gunde 2tane biri kalca digeri ise gobekten ,ayrica jel ve 3 ayri hap kullaniyorumcanım dondurulmuş benim ki taze tedavi değil ya iğne yok sanırım.
hadi ya o iğneler beni maf etmişti çok üzüldüm bu ay adetimi bekliyorum bende bakalım dr ne diyecek sağol allahım koılaylık versin sanada inşallah göbeğin bebişlenir tatlımOlmazmi canim .bende yok biliyodum yanilmiyorsam transferfen 2 once ilaclarima basladim 14 nisanda transferim oldu simdiye kadar ,gunde 2tane biri kalca digeri ise gobekten ,ayrica jel ve 3 ayri hap kullaniyorum