mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

valiente valiente lütfen lütfen dikkat et en önemli olan şey kabız olmamak. Suya kayisi bölüp birak beklet suyuda ic kayisiyida ye. Kuru incir ye. Cok su iç. En son çare zeytinyaği bi kasik aç karnina ye kesin çözüm. Sakin uapmak icin kendini zorlama bunlari yersen Allahin izniyle sorun çözülür. Sevgili anne adayi

@bu arada sarisini da yiyebilirsin beyaz olan kismi asil proteini bulunduran kisin oldugu icin daha yararli . Zaten dt bu dönemdr protein agirlikli beslenin diyorlar.

valiente valiente lütfen lütfen dikkat et en önemli olan şey kabız olmamak. Suya kayisi bölüp birak beklet suyuda ic kayisiyida ye. Kuru incir ye. Cok su iç. En son çare zeytinyaği bi kasik aç karnina ye kesin çözüm. Sakin uapmak icin kendini zorlama bunlari yersen Allahin izniyle sorun çözülür. Sevgili anne adayi
Saol cnm ya zorlamiorm zaten..incir yedim su ictm bakalm..ise basladm bide:(ama oturuorm surekli..

Saol cnm ya zorlamiorm zaten..incir yedim su ictm bakalm..ise basladm bide:KK43:ama oturuorm surekli

kizlar transferim gerceklesti suan klinikge yatiorum. 3 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi ikisi 8 biri 7 hucreli. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Elimde bide embriyolarin resimleri var bakip bakip duruyorum :))

kizlar transferim gerceklesti suan klinikge yatiorum. 3 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi ikisi 8 biri 7 hucreli. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Elimde bide embriyolarin resimleri var bakip bakip duruyorum :))
Hadi cnm gozun aydin hayrli olsn ve gecmis olsun:)))hersey gonlunce olsun insallah beraber sevinicez

Hadi cnm gozun aydin hayrli olsn ve gecmis olsun:)))hersey gonlunce olsun insallah beraber sevinicez

Insallahhh guzel haberleride burda paylasicaz. Suan cok tuvalet ihtiyacim var daha yarim saat daha yatmaliyim dayanabilirmiyim bilmiyorum :(

Ay kıyamam canim ya artik sende küçücük embriyolari içinde taşiyan bi anne adayisin ve umarim 12.gün geldiginde bebeklerin sana sımsıkı tutunmuş olur artik ben kaldim heralde darisi bana ctesi benim için büyük gün

Ay kıyamam canim ya artik sende küçücük embriyolari içinde taşiyan bi anne adayisin ve umarim 12.gün geldiginde bebeklerin sana sımsıkı tutunmuş olur artik ben kaldim heralde darisi bana ctesi benim için büyük gün

Saol canim darisi sana artik. Bu transferimi hic kimseye soylemedim. Iyiki siz varsiniz herseyimi size anlatirim artik bide birbirimziin halindende anlariz

canim en onemlisi ilaclarini duzenli ve saatinde almalisin .ignelerinide ayni saatlerde yaptirman gerekir.bol su ic .maydanoz , aci sirke yememelsin.ben cok sevdigim halde yemedim. :)
canım dondurulmuş benim ki taze tedavi değil ya iğne yok sanırım.

canım dondurulmuş benim ki taze tedavi değil ya iğne yok sanırım.
Olmazmi canim .bende yok biliyodum yanilmiyorsam transferfen 2 once ilaclarima basladim 14 nisanda transferim oldu simdiye kadar ,gunde 2tane biri kalca digeri ise gobekten ,ayrica jel ve 3 ayri hap kullaniyorum

Olmazmi canim .bende yok biliyodum yanilmiyorsam transferfen 2 once ilaclarima basladim 14 nisanda transferim oldu simdiye kadar ,gunde 2tane biri kalca digeri ise gobekten ,ayrica jel ve 3 ayri hap kullaniyorum
hadi ya o iğneler beni maf etmişti çok üzüldüm bu ay adetimi bekliyorum bende bakalım dr ne diyecek sağol allahım koılaylık versin sanada inşallah göbeğin bebişlenir tatlım

Back
X