mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Kızlar günaydın yarın test günüm ve ben birazdan işe gitmek üzere yola çıkacağım bakalım bugün nasıl bitecek sabırsızlıkla akşam olmasını bekleyeceğim 1 Haziran'dan beri de izinliydim artık çalışma zamanı geldi maalesef Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizi meleklerimize kavuştursun inşallah
Tatlım ne Güzel haber böyle iyi haberlerini alıcaz :) hiç bi belirtin oldum 10 gün içinde şimdi biz yeni olduğumuz için merakla soruyırum:)

Kızlar bisey sorucam gece uyurken bi yandan üşüyorum :) bi yandan pişiyorum dün oldu bu 2inci günüm bugün Allah'ın izniyle 3 oluyor sizinle böyle oldumu ?

Kızlar günaydın yarın test günüm ve ben birazdan işe gitmek üzere yola çıkacağım bakalım bugün nasıl bitecek sabırsızlıkla akşam olmasını bekleyeceğim 1 Haziran'dan beri de izinliydim artık çalışma zamanı geldi maalesef Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizi meleklerimize kavuştursun inşallah
inşallah bende heyacanlıyım valla yarın sabah erkenden teste gitcem baka

[QUO"Avrenim, post: 41364291, member: 684047"]Ya ben dayanamayıp şimdi acile gitsem diyorum kan vermeye[/QUOTE]
Yok artık sen bugune kadar bekledin sabret sabah gidersin :)

.ben bugun yürüyüşümü Yaptım Aradım doktor dedıkı kalp çarpıntını duymuycak şekilde Yürü :) sadece ağır kaldırma dedi günlük hayata dönün kızlar eğer doktor yatın demediyse yürüyün gerçekten kan gitsin bağırsaklar çalışsın :)

TE="DELAM, post: 41364563, member: 597963"]Canım artık senin Yerleşme oluyor :) normal bunlar olsun dayan Tatlım[/QUOTE]
İnşallah canım. . Ben zaten yürüyüş yapıyorum hatta bu hafta çalıştım bile

TE="DELAM, post: 41364563, member: 597963"]Canım artık senin Yerleşme oluyor :) normal bunlar olsun dayan Tatlım
İnşallah canım. . Ben zaten yürüyüş yapıyorum hatta bu hafta çalıştım bile[/QUOTE]
Iyi yaptın tatlım bende valla Öğlen sitede gezdim sonra oturdum yanı yürüyüş minik minikte olsa yapıyorum ben transferden sonra baya atraksiyon yaşamıştım :))))) merdiven indim çıktım bile :) gece uyurken ben yan yatmazsan:)) yorganı bacağımda sarmazsam uyuyamam :) put gibi :)))) daralırım:)) bugun konuşunca doktorla dediki tutunmuştum eğer kötü bisey olursa kanama olurmuş belim ağrısa karnım ağrısa normalmiş bunlar Detaylı yazıyorum ki başkalarında okursa :)) yardımcı olım ;) seks yapabilirsiniz duşta (ben şahsen ne seksin s :) aklıma getirmiyorum ) :)

="DELAM, post: 41364917, member: 597963"]İnşallah canım. . Ben zaten yürüyüş yapıyorum hatta bu hafta çalıştım bile[/QUOTE]
Iyi yaptın tatlım bende valla Öğlen sitede gezdim sonra oturdum yanı yürüyüş minik minikte olsa yapıyorum ben transferden sonra baya atraksiyon yaşamıştım :))))) merdiven indim çıktım bile :) gece uyurken ben yan yatmazsan:)) yorganı bacağımda sarmazsam uyuyamam :) put gibi :)))) daralırım:)) bugun konuşunca doktorla dediki tutunmuştum eğer kötü bisey olursa kanama olurmuş belim ağrısa karnım ağrısa normalmiş bunlar Detaylı yazıyorum ki başkalarında okursa :)) yardımcı olım :KK66: seks yapabilirsiniz duşta (ben şahsen ne seksin s :) aklıma getirmiyorum ) :)[/QUOTE]
Duş tamam da ilişki yasak dedi doktor

Seks 2inci gün geçtikten sonra bugun 3uncu günüm yarın 4 :) anam günler gecıyor :))) gezip normal yaşantıma dönüyorum ama otururken pat diye oturmuyorum kalkıncada WC'ye de aynı şekilde birden oturmuyorum :) elimde değil normal olamıyorum açıkcası dıkkat edıyorum elimden geldiğincede bu arada bisey Sorucam hiçbir 3500 kan pıhtılaşması önlüyormuş kullanıyormusunuz???

TE="DELAM, post: 41365047, member: 597963"]Seks 2inci gün geçtikten sonra bugun 3uncu günüm yarın 4 :) anam günler gecıyor :))) gezip normal yaşantıma dönüyorum ama otururken pat diye oturmuyorum kalkıncada WC'ye de aynı şekilde birden oturmuyorum :) elimde değil normal olamıyorum açıkcası dıkkat edıyorum elimden geldiğincede bu arada bisey Sorucam hiçbir 3500 kan pıhtılaşması önlüyormuş kullanıyormusunuz???[/QUOTE]
Anlamadım ben koraspirin kullanıyorum kanı sulandırıyo

[QUO="Avrenim, post: 41365332, member: 684047"]Kızlaaaar sonuç 73.69[/QUOTE]
Tek galiba. ... ayyyy bende şu yarını bi atlatsam. Kaç oldu acaba

TE="DELAM, post: 41365047, member: 597963"]Seks 2inci gün geçtikten sonra bugun 3uncu günüm yarın 4 :) anam günler gecıyor :))) gezip normal yaşantıma dönüyorum ama otururken pat diye oturmuyorum kalkıncada WC'ye de aynı şekilde birden oturmuyorum :) elimde değil normal olamıyorum açıkcası dıkkat edıyorum elimden geldiğincede bu arada bisey Sorucam hiçbir 3500 kan pıhtılaşması önlüyormuş kullanıyormusunuz???
Anlamadım ben koraspirin kullanıyorum kanı sulandırıyo[/QUOTE]
Telin otomatik düzeltme yapmış :) yanlış Yazılmış Hibor 3500 göbeğimden iğne oluyorum Dediğin ilacıda kullanıyorum günde 1 tane iğnede hatta iğne çok canımı yakıyor

Back
X