İyi akşamlar kızlar bizde yakınlarda Kaan hocaya gidenlerdeniz, sayımız 200 bin 300 bin civarı iki kere tüp denedik ilkinde 8. Hafta da düşük yaptım ikincisinde kaliteleri daha iyiydi ama olmadı 3 tane dondurulmuş embriyomuz var, 3.denemeye başlamadan bi gidelim dedik çok araştırdım internetten kıymet hemşire ile görüştük ve çok umutlanmıştım çok olumlu konuştu çıkış varsa eylül gibi hamilesiniZ dedi, neyse Kaan hocaya sıramız geldi kendimi çok kaptırmışım sanırım Kaan hoca sperm testı DNA hasar falan hiç birşey istemedi fsh 18 di iki yıl önce 15. Di durumu anlattık tüp yaptırdığımız yerde sorduk nasıl spermler diye. Hızı ve kalitesi iyi dediler , menegon iğne ve klomen verdi nohut ısırgan çayı ve havuç bol bol ye dedi , cep telefonu uzak olsun dedi eşim sigara içiyor sıgarayı bırakmaya Çalışın dedi. 15 gün sonra test istedi sperm ve fsh totel testesteron 21 ınde göndercegıZ bakalım. NE diyecek, ne zöan tüp bebek düşünüyorsunuz dedi bizde yazın dedik güzel deid 3. 4 aylık tedavi öneriyorum dedi spermleri kalite olarak artırmalıyız ki tüp de başarı olsun dedi, çıkış olduğu İçin sıkıntı değil ameliyatla bulunur hasarsız olur onlar dedi Bakalım bekleyip görevegız.... en doğal yolla olur sayı artar gibi şeyeler bekliyordum moralim bozuldu biraz ama şimdi daha iyiyim . İşte böyle Kızlar biraz uzun oldu kusura bakmayın