Erkek İnfertilitesi Mart-Nisan - Mayıs KAAN AYDOS randevusu olanlar tedavi olacaklar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam canım ederim tabiki. Dün gece 1.30'a kadar bekledim ama cevap gelmedi. Şimdi açtım hala gelmemiş. Kaç gibi döner ki acaba? Okula gidicem orda nasıl bakıcam bilmiyorum, telefondan girmiyor uygulamaya. Artık bir şekilde bilgisayardan girmeye çalışıcam.
Canım bende sana dün onu söyleyecektim yanlış hatırlamıyorsam bize 1den itibaren bekleyin ekran başında demişti öğlen 1 bence öğleden sonra cevap verir sen gene de işin yoksa bekle nolur nolmaz

Bende öğretmenin :) okul zamanı zor oluyor diye yaza düşünüyoruz tüp bakalım nasip olursa, ilç sefer yaz ve sömestir istedim hep bi aksilik çıktı
Canım ya ben de yaza denk gelecek iyi olacak diye düşünüyordum inan. Rabbim gönlümüze göre versin, aynı şeyleri düşünmüşüz

Canım bende sana dün onu söyleyecektim yanlış hatırlamıyorsam bize 1den itibaren bekleyin ekran başında demişti öğlen 1 bence öğleden sonra cevap verir sen gene de işin yoksa bekle nolur nolmaz
Tamam canım ben saat 11'e doğru arkadaşın odasındaki bilgisayardan yine bi kontrol edicem bakalım hayırlısı.

Impryl mi demek istedn canim? Yok sa o baska bu baska ilacmiydi.bizede impryl sperra klomen verdi.bide ilac deyislden sonra 3ay sonra test yapmanizi hocami soyledi yoksa ondan önce bi kezdaha test yapmisniydnz
Evt o ilaç,biz hep hocanın dediği tarihte dna canlılık testi yaptırdık hee spermogramları istediğimizde yaptırdık o ayrı

Biraz önce baktım hale cevap yok. Dediğin gibi 1'den sonra gelecek herhalde canım.

Kuzummm son surum ne
Canım sekreter yarın da cevap verebilir, yarın 5'e kadar vermezse beni ararsın dedi. Ben de bugün dönüş yaparsa biz de cevap verebiliriz çünkü yarın sistem bize kapanacak dedim. O durum denk gelirse olur, saat 12'den önce cevap verirse ancak, falan filan dedi..

Canım sekreter yarın da cevap verebilir, yarın 5'e kadar vermezse beni ararsın dedi. Ben de bugün dönüş yaparsa biz de cevap verebiliriz çünkü yarın sistem bize kapanacak dedim. O durum denk gelirse olur, saat 12'den önce cevap verirse ancak, falan filan dedi..
Yaaa süreç böyle mi ilerliyormuş Canım ya eee biz birşey soramadıktan sonra nAsıl olacakmış kafamızdaki soruları kim cevaplayacak bende soyacaklarımı düşünmüştüm şunu şunu sorayım diye

Yaaa süreç böyle mi ilerliyormuş Canım ya eee biz birşey soramadıktan sonra nAsıl olacakmış kafamızdaki soruları kim cevaplayacak bende soyacaklarımı düşünmüştüm şunu şunu sorayım diye
Sorma canım. Benim için de hayal kırıklığı oldu bu süreç. Ben istediğim kadar gece 00.00'dan sonraki saniyelerde yazmış olayım, adam dönmüyor ki ne yazacaksın başka. Güya sistem 24 saat bize ait ama 3 saat kaldı şurda günün bitmesine ve hala cevap yok.
İnşallah beklediğimize değecek bir cevap gelir ♥️

Sorma canım. Benim için de hayal kırıklığı oldu bu süreç. Ben istediğim kadar gece 00.00'dan sonraki saniyelerde yazmış olayım, adam dönmüyor ki ne yazacaksın başka. Güya sistem 24 saat bize ait ama 3 saat kaldı şurda günün bitmesine ve hala cevap yok.
İnşallah beklediğimize değecek bir cevap gelir ♥️
Evet inş güzel haberler gelir , şimdi ne yaptın Canım dün mü sisteme üye oldun nasıl yaptın

Evet inş güzel haberler gelir , şimdi ne yaptın Canım dün mü sisteme üye oldun nasıl yaptın
Yok canım doktor bize şifre ve kullanıcı adı verdi, bir de gün verdi. O gün bana yazabilirsiniz dedi. En son mailinde. 28 mart'ta yani. O günden beri 8 Mayıs tarihini bekliyorduk.

Yok canım doktor bize şifre ve kullanıcı adı verdi, bir de gün verdi. O gün bana yazabilirsiniz dedi. En son mailinde. 28 mart'ta yani. O günden beri 8 Mayıs tarihini bekliyorduk.
8 mayıs gelmeden giriş yapmadın demi Canım bizim de tarih 21 mayıs daha hiç girmedim giriş de yapmadım ondan sordun Canım

Back
X