Erkek İnfertilitesi Mart-Nisan - Mayıs KAAN AYDOS randevusu olanlar tedavi olacaklar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hanımlar Kaan hocadan haziranın ilk haftasına randevu almıştık ama net tarıh söylememişti ve aramadılar bir daha da tarihi netleştirmek için biz mi arıyoruz? Bir de Kaan hoca elle mi muayene ediyor doppler ile mi?
benim eşim de hem elle muayene etti dedi, hem de ultrason ile baktı dedi. kıymet hemşireyi yine de arayın bizde nisan sonunda arayacağım randevu vermek için dedi. bekledim 29una kadar aramadı sonra ben aradım. bazen unutuyor çünkü

Hanimlar meraba benim de esim kaan hocada tedavi goruyor.1aylik tedavi sonucu dna testini yeniledik daha cevab cikmadi ama .normal spermiyogram cikti sayida cok fena azalma var cok korkuyorm

Hacim 3.5den 1.7e dusmus
Toplam sayi 245mln dan 14e dusmus
Sayi 70mlndan 8e düşmüş.kafayi yiycem
Öncelikle geçmiş olsun canım, sizde durum neydi nasıl başladınız, bu sonuçları yazışma tarihinde yollayacaksınız ya canım o Zaman kafana yakılan herşeyi sor olmadı kıymet hemşireyi ara ondan Bilgi almaya Çalış, demekki uyguladığı tedavi sizde ters etki yaptı ona göre değişiklik yapacaktır Canım

Canim bizde dna problemi var di 60 hasarli onu dyzeltmeue calisyodk sayi falan guzeldi hepde hemen hamile kaldm 1aylk tedavi sonucu bu.daha dnanin cevbni almadk bilmiyotm duzelme varmi yokmu ama sayiyi fena etkiledi cok uzuldm dna duzelse bile boyle nasil hamile kalirmki

Canim bizde dna problemi var di 60 hasarli onu dyzeltmeue calisyodk sayi falan guzeldi hepde hemen hamile kaldm 1aylk tedavi sonucu bu.daha dnanin cevbni almadk bilmiyotm duzelme varmi yokmu ama sayiyi fena etkiledi cok uzuldm dna duzelse bile boyle nasil hamile kalirmki
Canım belki sayı düşmüştür ama kalite artmıştır kötü düşünme inşallah dna sonucu güzel çıkar hamilemisin suan

Bilmiyorum ama sayıya çok takılma derim çok örnek var kalite hız daha önemli açıkcası ama anladığım kadarı ile hamilesin

Bide bisey var kecen sefer 7gunluk iliski olmadi test verdi bu sefer ise 3gun idi ve testi vereceyi gun afedersinz testden 1saat once yarim bosalma yasadi acaba etki etmis ola bilirmi

Yok canim hamile deyilm tedaviden onceyi kast etdm hep denedym ay hamilr kaldm diye oda zaten hep dusuk oldu zaten onun icin basladk tedaviye.ama bu sayiyla nasil dogal olurku ((

Hizda da dusus olmus ama 1 2 rakam o kadar onemli deyil o hemen hemen ayni eskisiyle toplam hareket 47ken 44 olmus bu normal deyerin ustunde ama sayi normal deyerin cok altinda(

Hizda da dusus olmus ama 1 2 rakam o kadar onemli deyil o hemen hemen ayni eskisiyle toplam hareket 47ken 44 olmus bu normal deyerin ustunde ama sayi normal deyerin cok altinda(
Canım bence sayıya çok takılma hasar sonucuda güzel çıkar inşallah kendin doktora gittinmi peki düşük sebebi için

Canim gitdm pihti sorunm var benimde iyne kullanmam lazm.bizm sorun bebeyn kromzom sprunlu bebek olmasiydi kaan bey dnaya bagladu bu nu

Arkadaşlar bizler AZOSPERMİ hastaları olarak yeni bir site kurduk sizleri oraya davet ediyoruz.
çok yeniyiz bizim gibi olan kader ortağı dostları bir arada dertleşmeye bilgi tecrübe paylaşmaya ve bizden sonra azospermi tanısı konulan insanlara faydalı olmaya çağırıyoruz. ,
sitemiz sizin destekleriniz ve katkılarınız ile daha da büyüyerek hakettiği yeri alacaktır.
saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
biz dna testi verdik tekrar 1aylik tedavi sonrasi 1ayi kecdi hala cevap yok tedavinin 3cu ayna kectik gelecek cevap 1ayin sonucu olcak :( sizdede boyle durum yasandimi?

Arkadaşlar uzun zamandır burası boş kalmış ne durumdasınız kaan hocaya gidenler tedaviniz nasıl ilerliyor canlar biz DNA hasarı yaptırdık sonuc Bekliyoruz

Back
X