- Konu Sahibi goncammm48
Kızlar sperm DNA hasar sonucumuz geldi anlayan varsa yardımcı olunnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde durum nasıldı Peki Kaan hoca ne dedi, dediğiniz ilaçı bilmiyorum bizde yarın sonuç göndereceğiz sperm DNA hasarı istemişti , 1 Mayıs’ta tedaviye başladıkKızlar Kaan hocadan cevap gelmiş bir sıkıntı yok ama takvıye olarak Max seed adlı ilacı 3 ay kullanın demiş bu ilacı duyan veya kullanan var mı ben ilk defa duyuyorum![]()
Bizde hareket ve morfoloji düşüktü sonuçlar iyi geldi şükürler olsun önceki sonuçlardan epey fark var olumlu yönde. Dna hasarı da %17 çıktı sorun yok dedi Kaan hoca sadece takviye olarak dediğim ilacı verdi. Beklemek istemiyorsanız tüp bebek yaptırabilirsiniz demiş. İnşallah gerek kalmadan tez vakitte nasip eder Rabbim şuan okunan ezanlar hürmetine..Sizde durum nasıldı Peki Kaan hoca ne dedi, dediğiniz ilaçı bilmiyorum bizde yarın sonuç göndereceğiz sperm DNA hasarı istemişti , 1 Mayıs’ta tedaviye başladık
Kızlar acil yardımlarınıza desteklerinize ihtiyacım var, kaanhocanın hastasıyız menegon iğne vermişti on gün sonra da test istedi ml de1 toplamda 4 milyon şeklindeydi.. 21 Mayıs’ta Sperra adlı ilaçı başladık ve menegon haftada 3 gün devam etti 12 temmuzda yazışmamız vardı DNA hasar testinide yolladık , hatırlatmak İçin önceki sayımızıda yazdık . Gelen cevap ta DNA hasarı yoktur demiş , sayıda doğalla yolla olma şansını düşürür demiş tekrar sperm testi yaptırın 28 temmuzda yazın demiş , Bizim normalde manuel yanı elle sayım yapan yerleri tercih etmemiz gerekiyor aslında ama o merkezdeki çalışan izinde olduğu için bizd normal eğitim araştırma hastanesine gittik keşke gitmez olsaydık sayı 2 milyonun altında olunca makine saymıyormuş şuan o kadar moralim boZukkı testi aldığından beri ağlıyorum menegon ve sperra aynı anda olunca mı böyle oldu bilemedim offff yorum yapan fikir veren olur mu aranızda
Bizede aynı seyi söyledi suan hamilesiniz sanırım Allah kucagınıza almayı nasip etsin normal yollamı oldu gebelik ne kadar sürede oldu söylermisiniz.Kızlar Kaan hocadan cevap gelmiş bir sıkıntı yok ama takvıye olarak Max seed adlı ilacı 3 ay kullanın demiş bu ilacı duyan veya kullanan var mı ben ilk defa duyuyorum![]()
Şuan durumunuz nedir acaba ?biz dna testi verdik tekrar 1aylik tedavi sonrasi 1ayi kecdi hala cevap yok tedavinin 3cu ayna kectik gelecek cevap 1ayin sonucu olcaksizdede boyle durum yasandimi?
Merhaba. Kocanızın semen analizi nasıl? Sorunu çözdünüz mü? Şu an morfolojiniz ve hareketliliğiniz nedir? Ne yapmaya karar verdiniz? Tüp Bebek yapmak mı yoksa doğal hamileliği mi bekliyorsunuz?Bizde hareket ve morfoloji düşüktü sonuçlar iyi geldi şükürler olsun önceki sonuçlardan epey fark var olumlu yönde. Dna hasarı da %17 çıktı sorun yok dedi Kaan hoca sadece takviye olarak dediğim ilacı verdi. Beklemek istemiyorsanız tüp bebek yaptırabilirsiniz demiş. İnşallah gerek kalmadan tez vakitte nasip eder Rabbim şuan okunan ezanlar hürmetine..
Sizde durum ne ?