mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Ok canım sağol... 1hafta kalada ilişkiyi bitiririm canım sağol...Arada bişey olursada paylaşırım sizlerle...

hadi hayırlısı inşallah yerimseniben 3gün sonra seni buralarda göremezzsek anlarız ki :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: çokk meşkulsün :kedi:

bakalım ya eşim yaklaşırsa olur yoksa üstüne atlıcak deilim elbet bi tanesi tutacak:)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Canım o programın tam adını veyada url adresini versene bana bakayım...

bakalım ya eşim yaklaşırsa olur yoksa üstüne atlıcak deilim elbet bi tanesi tutacak:)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Canım eşim yaklaşırsa değil bende öyle düşüncedeydim ve hep eşimden bekliyordum birkaçgün olmadığındada hareketlerimden anlıyordu ve oluyordu.Birgün yine öyle oldu ve ben surat ettim oda dediki seni istemediğimi filanmı düşünüyorsun dedi.Sen hep benden bekliyorsun dedi halbuki sen başlatsan gerisin ben zaten getiririm dedi ve dediği gibide oluyor canım istemeyen erkek bile canlanır dedi yani.kaydirigubbakcemile3

şakkıdı olsun sen yaklaş ozaman :icecream:
Ok canım sağol... 1hafta kalada ilişkiyi bitiririm canım sağol...Arada bişey olursada paylaşırım sizlerle...

hayırlısı olsun hepimiz için :Saruboceq: nisanda belkim hepimiz hamiş kalırız hihoyyyt

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ufffff kızzz aferin böle olcak tabi sengözlerimebaksanab
hep eşlerden mi beklicez :kedi: benim hele bi zamanım gelsin yakasından tuttuğum gibi :jeyyar: :kedi: :roflol: :roflol: :roflol:

advanced woman calendar

Canım o tablo bendede var...Şunu anlamadım ama sağ tarafta PERİOD var onun altında Menstrual cycle yazan yere 35 gün arayla adet gördüğümden 35 işaretledim ama yanında Luteal phase var onu anlamadım onu neye göre işaretleyeceğim...boshayallersmile

ya istemezse die korkuorummm yani bebiş için deilde istediğimiz için olsun istiorumm

ya istemezse die korkuorummm yani bebiş için deilde istediğimiz için olsun istiorumm

İster canım ister niye istemesin böyle düşünme o sana yaklaşırken düşünüyormuki acaba istermi istemezmi diye...
Evet AZİZE inşallah nisan ayında bomba olacak ama tabloda farkettimde adını yazdıranlar yok ortada ya...boshayallersmile

cnm sol tarafta üstte file yazana bas confirüre gir ordan türkçe yapp sonrasını tmmla

senzaten bebiş için olmadığını söylicen canmmyerimseniben
rahat olyerimseniben

bakalım o ğünler gelsinde zaten gecei olucak gündüzleri evde olucak bakalımm hayırlısıı olsun aama bu aydan hiç üğmitli deilim ben ya bu ayda olmucak sankkii

bakalım o ğünler gelsinde zaten gecei olucak gündüzleri evde olucak bakalımm hayırlısıı olsun aama bu aydan hiç üğmitli deilim ben ya bu ayda olmucak sankkii

olsun boşver yaaa...benimde olmaz biliyon testler yüzünden.
nisana kaldı benim çalışmalar allahın izninle :Saruboceq:
bakalım kimler hamile kalcak nisan ayında benimde doğum günüm 20 nisan belki allah minik bi hediye yollar bana delikafadulden

inşş güzel bi sürpriz olur inşşş:teytey:

slm kızlar ben doktora gitmeyi bıraktım eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum olursa olur olmassada üzülmicm artık

gelsin bebişler :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…