evet canım aynen öle akıntı bikaç gün sürüyo ogünler mutlak iş olsun canmm :jeyyar:
yumurta çatlamaya başladımmı akıntıda başlıyo canmm ama sen akıntılardan önce başla çalışmalara gün aşırı bidahaki adetine 1hafta kalana dek devam et.
ben adet bittikten 3yada 4gün sonra başlıcam kısmet olursa bidahaki adetime 1hafta kalana kadar 2günde bir çalışcam sende mutlaka böle yap canmm...en kesin bu allahında izniyle...ben ekim ayında böle yaptım ilk korunmadığım aydı ve hamile kaldım.
hadi hayırlısı inşallah yerimseniben 3gün sonra seni buralarda göremezzsek anlarız ki :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: çokk meşkulsün :kedi:
31günmüş benimde ben proğram indirdim hangi günler ilişki hangi ngünler olmucagını sürekli bildiriyo eşim pcde oturunca bazen uyarı gelio buğün gebe kalamazsınız felan die o da bana sölüoo ama güzel bişiiii:lepi:
Canım o programın tam adını veyada url adresini versene bana bakayım...
bakalım ya eşim yaklaşırsa olur yoksa üstüne atlıcak deilim elbet bi tanesi tutacak:)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
şakkıdı olsun sen yaklaş ozaman :icecream:bakalım ya eşim yaklaşırsa olur yoksa üstüne atlıcak deilim elbet bi tanesi tutacak:)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ok canım sağol... 1hafta kalada ilişkiyi bitiririm canım sağol...Arada bişey olursada paylaşırım sizlerle...
Canım eşim yaklaşırsa değil bende öyle düşüncedeydim ve hep eşimden bekliyordum birkaçgün olmadığındada hareketlerimden anlıyordu ve oluyordu.Birgün yine öyle oldu ve ben surat ettim oda dediki seni istemediğimi filanmı düşünüyorsun dedi.Sen hep benden bekliyorsun dedi halbuki sen başlatsan gerisin ben zaten getiririm dedi ve dediği gibide oluyor canım istemeyen erkek bile canlanır dedi yani.kaydirigubbakcemile3
advanced woman calendar
Canım eşim yaklaşırsa değil bende öyle düşüncedeydim ve hep eşimden bekliyordum birkaçgün olmadığındada hareketlerimden anlıyordu ve oluyordu.Birgün yine öyle oldu ve ben surat ettim oda dediki seni istemediğimi filanmı düşünüyorsun dedi.Sen hep benden bekliyorsun dedi halbuki sen başlatsan gerisin ben zaten getiririm dedi ve dediği gibide oluyor canım istemeyen erkek bile canlanır dedi yani.kaydirigubbakcemile3
ya istemezse die korkuorummm yani bebiş için deilde istediğimiz için olsun istiorumm
Canım o tablo bendede var...Şunu anlamadım ama sağ tarafta PERİOD var onun altında Menstrual cycle yazan yere 35 gün arayla adet gördüğümden 35 işaretledim ama yanında Luteal phase var onu anlamadım onu neye göre işaretleyeceğim...boshayallersmile
ya istemezse die korkuorummm yani bebiş için deilde istediğimiz için olsun istiorumm
senzaten bebiş için olmadığını söylicen canmmyerimseniben
rahat olyerimseniben
bakalım o ğünler gelsinde zaten gecei olucak gündüzleri evde olucak bakalımm hayırlısıı olsun aama bu aydan hiç üğmitli deilim ben ya bu ayda olmucak sankkii
olsun boşver yaaa...benimde olmaz biliyon testler yüzünden.
nisana kaldı benim çalışmalar allahın izninle :Saruboceq:
bakalım kimler hamile kalcak nisan ayında benimde doğum günüm 20 nisan belki allah minik bi hediye yollar bana delikafadulden
bakalım o ğünler gelsinde zaten gecei olucak gündüzleri evde olucak bakalımm hayırlısıı olsun aama bu aydan hiç üğmitli deilim ben ya bu ayda olmucak sankkii
Tamam canım yaptım türkçe ama orası yine aynı bende otomatik yaptım...
slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:
2010 ocak ayı hamilelerimiz :CüvCüv:
slcngulanne mervam demetnur
2010 şubat ayı hamilelerimiz :CüvCüv:
bafoherzemşah eren sezen
2010 mart ayı hamilelerimiz :CüvCüv:
birisiemas neva_
2010 mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
yakamozzz..................2 mart
bilgesu05.....................2 mart
ruzgarim......................2 mart
CaglayanCicek.............4 mart
YAREn........................6 mart
endleeslove..................9 mart
Maybe Baby................10 mart
melike_ecesuu.............14 mart
dayna..........................15 mart
gadife..........................15 mart
ktg..............................17 mart
Masal800.....................18 mart
askizi...........................20 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
oosit...........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
hlyclk.........................24 mart
greenmoon..................25 mart
lavinya06.....................25 mart
zpoison.......................27 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart[/U][/B]
2010 nisan ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
mirage1983....................1 nisan
kardenya........................1 nisan
erazze................................1 nisan
Caylayancicek....................4 nisan
begummmm.......................4 nisan
WELQOME...................5 nisan
yarencik60.........................5 nisan
erkil...................................5 nisan
denizdeni.......................6 nisan
sevimsizim.........................7 nisan
cesu..................................11 nisan
yumurcek..........................12 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?