hülya sen öğretmenmisin sat ne zmndıı
iyi değilim cnmm ya kusma modundayımm her an kusucakmışım gibiyimm midem dönüyoo yediğimden tat almıyorumm of bi sürü şeyy sen nasılsın?slm canım nasılsın?
iyi değilim cnmm ya kusma modundayımm her an kusucakmışım gibiyimm midem dönüyoo yediğimden tat almıyorumm of bi sürü şeyy sen nasılsın?
iyi değilim cnmm ya kusma modundayımm her an kusucakmışım gibiyimm midem dönüyoo yediğimden tat almıyorumm of bi sürü şeyy sen nasılsın?
canım benim Allah yardımcın olsun ama hiç şikayet etme tatlım keşke bende hamile kalsam :CüvCüv: 9 ay boyunca kussam , dikkat et kendine senin kaç aylıkdı ilk 3 aydan sonra bulantılar geçiyor sanırım.. bende iyim canım bu ay yumurtlama gününe falan çok dikkat ettim bakalım inşallah bu sefer olur ayın 25ni bekliyorum inşallah kırmızıları görmem
ben de 24 ünü bekliyorum hepimiz içinn hayırlısı olsun inşallaaaaaahh:Saruboceq:
bende hamiş olmadan önce 9 ay kussam diyodum ama başa gelincede kötüymüş ya 5+7 yim cnm yarın 6 hafta oluyozzcanım benim Allah yardımcın olsun ama hiç şikayet etme tatlım keşke bende hamile kalsam :CüvCüv: 9 ay boyunca kussam , dikkat et kendine senin kaç aylıkdı ilk 3 aydan sonra bulantılar geçiyor sanırım.. bende iyim canım bu ay yumurtlama gününe falan çok dikkat ettim bakalım inşallah bu sefer olur ayın 25ni bekliyorum inşallah kırmızıları görmem
hoşbulduk canım iim sen nasılsın adet oldunmu..
sağol canım inş.bu ay sizde hamiş olursunuzz bol bol kusun kızlarr şaka bi yanada 6 hafta oluyoz yarın cnmmselam hayırlı olsun maşallah umarım kısa sürede atlatırsınız canımm .ne kadar oldu hamileliğiniz
aynı günlerdeyiz canım valla bu sefer çok umutluyum Rabbim inşallah sana da bana da tüm isteyenlere nasip eder. sen ne kadar zamandır evlisin ve nezamndır çocuk düşünüyorsunuz?
bende hamiş olmadan önce 9 ay kussam diyodum ama başa gelincede kötüymüş ya 5+7 yim cnm yarın 6 hafta oluyozz
cnm ben nisanın 5ni bekliorum bu ay oldumm((((((((
sağol canım inş.bu ay sizde hamiş olursunuzz bol bol kusun kızlarr şaka bi yanada 6 hafta oluyoz yarın cnmm
canım benim olsun ya en azından bi sağlık problemin yokmuş bu en önemlisi.. inşallah nisan da hayırlısyla güzel haberini alırız benim mart 25 olduğu için inşallah ilk benden alırsınız kaydirigubbakcemile3
inşş nisanda hamişler çoğalır ii:lepi::lepi::dance:nşşş
bu ikinci gebelik olcak dimi sizin canım
evet benim ağusyosta 4yaşına basıcak bi oğlum var bakalım kardeşide gelicekmii fotodaki oğlumm albümde resmim varr
hımm maşallah allah gönlündekini hakkında hayırlı etsin hakkında hayırlı olanı da gönlüne razı eylesin inşallah
inş hepimizeee bakalım bu 3,ayımda geçioo senmi korunuodunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?