mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

iyi değilim cnmm ya kusma modundayımm her an kusucakmışım gibiyimm midem dönüyoo yediğimden tat almıyorumm of bi sürü şeyy sen nasılsın?

canım benim Allah yardımcın olsun ama hiç şikayet etme tatlım keşke bende hamile kalsam :CüvCüv: 9 ay boyunca kussam , dikkat et kendine senin kaç aylıkdı ilk 3 aydan sonra bulantılar geçiyor sanırım.. bende iyim canım bu ay yumurtlama gününe falan çok dikkat ettim bakalım inşallah bu sefer olur ayın 25ni bekliyorum inşallah kırmızıları görmem

ben de 24 ünü bekliyorum hepimiz içinn hayırlısı olsun inşallaaaaaahh:Saruboceq:

ben de 24 ünü bekliyorum hepimiz içinn hayırlısı olsun inşallaaaaaahh:Saruboceq:

aynı günlerdeyiz canım valla bu sefer çok umutluyum Rabbim inşallah sana da bana da tüm isteyenlere nasip eder. sen ne kadar zamandır evlisin ve nezamndır çocuk düşünüyorsunuz?

bende hamiş olmadan önce 9 ay kussam diyodum ama başa gelincede kötüymüş ya 5+7 yim cnm yarın 6 hafta oluyozz

aynı günlerdeyiz canım valla bu sefer çok umutluyum Rabbim inşallah sana da bana da tüm isteyenlere nasip eder. sen ne kadar zamandır evlisin ve nezamndır çocuk düşünüyorsunuz?

10 aylık evliyim canım.iki aydır korunmayı bıraktık bizde.inşallah rabbim herkese nasip etsin hayırlısını inşallah

cnm ben nisanın 5ni bekliorum bu ay oldumm((((((((

canım benim olsun ya en azından bi sağlık problemin yokmuş bu en önemlisi.. inşallah nisan da hayırlısyla güzel haberini alırız benim mart 25 olduğu için inşallah ilk benden alırsınız kaydirigubbakcemile3

inşş nisanda hamişler çoğalır ii:lepi::lepi::dance:nşşş

evet benim ağusyosta 4yaşına basıcak bi oğlum var bakalım kardeşide gelicekmii fotodaki oğlumm albümde resmim varr

hımm maşallah allah gönlündekini hakkında hayırlı etsin hakkında hayırlı olanı da gönlüne razı eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…