mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

SEZENCİM TATLIM HANİ GELMİYCEKTİ BULANTILAR :umursamaz: ŞAKA Bİ YANA TATLIM İNŞ.TEZ ZAMANDA BULANTILARIN GEÇER CANIM BİDE İKİZ DAHA ÇOK ETKİLENİRSİN SEN ÇOK DİKKAT ET KENDİNE
gelince geliyo valla önceden 9 ay kussam derdim iş başa düşüncee öyle olmuyoo cnmmm

benımde bugun regl bıtıyo bakalım inş bu ay meleğime kavuşurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tünaydın kızlar ben geldim...Nasılsınız?

MİRAGE1983 hadi hayırlısı olsun canım çalışmalara başlamışsın artık.Mart ayı çalışma ayı herhalde olacak ve nisanda hamiş patlaması olur inşallah.Sende buay rahim filmi çektirmiştin dimi canım sonuçların temizdir inşallah.

EREN SEZEN sende hoşgeldin canım.Kaçgündür göremedim seni kızlara sordum kasım topiğindedir dediler ama o topiğide bulamadım.Mide bulantıların başlamış canım yanılmıyorsam şuan 6 haftalık olması gerekir bebişin yani bebişlerin.3ay sonra hamile olan kişinin mide bulantıları kalmaz diyorlar seninde umarım geçerde zevkini çıkara çıkara hamilelik dönemi geçirirsin...

selam kızlar ben cumrtesı doktor gıttım kılomen gunde üç tane atıyom haftıy salı yıne gıtcem bakalım buyumuşmu yumurtlıklar hayırlısı

bulantım yok cnmm dönüyo midem ama kusmadım belki kussam rahatlarım ama oda yok yarın doktora gidicem tekmi çiftmi kesinleşicekk hayırlısıyla sen nasılsın gülümm

AY CANIM KIYAMAM NASILSIN? valla sezencım allah yardımcın olsun bak bırının hasretini çekerken ıkı tane geldı allah sabrını da verır inş
iyiym cnm yavaş yavaş başlıyo belirtilerr 6+1 oldum bugün yarın kontrolüm varr belki kalp atışını duyarımm

temiz canım çok şükür bakalım ne olucak bu ay allahım ne takdir edecek hakkımızda sen ne yaptın canım

kasım topici aylara göre paylaşım bölümünde cnmm gebelik topicine girmeden en alt sırada

gelince geliyo valla önceden 9 ay kussam derdim iş başa düşüncee öyle olmuyoo cnmmm

hayırlısı canım sende ikiz olunca daha çok etkilenirsin daha erken başlar benim kuzenimdede öyle olmuştu ama sonrası rahat bide son ay biraz ağırlık çöküyoo okaa

iyiym cnm yavaş yavaş başlıyo belirtilerr 6+1 oldum bugün yarın kontrolüm varr belki kalp atışını duyarımm

inş canım allahım banada nasıp etsın bebegımın kalp atısını duymayı. bu ay inş sıkı çalışırız gerçi iş güç ama kısmet bartık

içeride olan spermler bu yolla dışarı atılıyor diye duymuştum ama pekte emin değilim açıkcası
ya doğrusu ilişkiden sonra 5-10 dakika yatmak ama ben yapmadım hiç yapmayanda çok varr olucak olduktan sonra farketmiyo cnmm 1 damla zaten kalıyo içerde oda yetiyoo ama sen 5-10 dakka kalkma genede yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…