mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

tşk ederim.
aminnnnnnnnnnnn herkese dua ediyorummm istiyen herkesin gelsin bebişleriiiiii :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağolllll tatlımmmm darısı başınaa hadi bakalımmmmmm kaydirigubbakcemile2sositososito

HAYIRLISI CANIM BU AY BENDE KALSAM KEŞKEM RAHİM FİLMİDE TEMÜZ ÇIKMIŞKEN ALLAHIM NE ZAMAN NASİP EDİCEK BAKALIM AMA ÇOK SEVİNDİM CANIM ÇOK :Saruboceq::Saruboceq:hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

iyiym tatlım temizlik vardıı canım çıktııkafamçokkarıştı
birazdanda gezmeye kaçacam orda dinlenirim artıkın bayanssulusmile

gelsin bebişlerimiz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yeni hamisler hayirli olsun insallah devami gelir :)))))))) insallah bu ayda bende hamis kalirim Allah'im insallah!!! insallah diyorum ama pek umutlu deguilim acikcasi, gögüslerim agriyor nerdeyse 3 haftadir ve karnim da sanciyor ama bu ay yumurtlama günümü cok ii hisssettim, cok agirdi ve bazende hala agriyor....kismet insallah bakalim....hadi insallah yeni hamisler gelir....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeee
süpperrrrrrr haberim varrrrrrrrr
bu sabah test yaptım veeeeeeeee POZİTİFFFFFF :teytey:
çok mutluyummmmmmmm:CüvCüv:

tebriklercanim ne güzel yaaaaaaaaaaa Allah kazasiz belasiz zamani gelince kucagina almayi nasip etsin canim.....insallah bizlerde katiliriz senin gibi bu listeye ama hamis tarafina opuyorumnanaktan
Peki günün gecmismiydi???

:CüvCüv: yeni hamilemizi kutlarm alkisalkisalkis
YAREn allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

sezen dr. dır ben ondan daha heycanlıyım yaaaa:))))))
gelsede bize güzel haberler verse kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…