geçen hafta gözüken iki şey bebiş ve kesesiymişş
evet cnm ya doktor gösterdi pıt pıt atıyo
slm bacılar..yarencim çok sevindim..darısı başımıza..bir ara ayrıntılarıda yaz emi?kaç gün geçtin,bu ay farklı bişey denedin mi<kür falan..)
ya doktor olabilir dedi ama tektir toparlanır haftaya dedii o net cevap vermedi aslındaa ilk zamanlarda çok oluyo böyle şeyler dedihayırlısı olsun canmm
yaaa dr.nasıl anlamaz bunu???çok şaşırdım CADIARZU
hoşbuldum azizem.kızlara cevap yetiştirmekten dönemedim sana..opuyorumnanaktan
amin inş..canım darısı başınıza testler ne oldu haber varmııo küçücük kalp atışı o pıt pıtlar varya insanı okadar çok mutlu ediyoki hep seyretmek istiyon:)))ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHHHHH :Saruboceq:
amin inş..canım darısı başınıza testler ne oldu haber varmıı
kalp atışını gördük kızlarr geçen haftadan beri bayağı büyümüş doktor teyzesi bile canavar gibi olmuş maşallah dedii
ayyy ne güzelllllll darısı başıma bende görürüm inşallah küçücücük kabininin atışlarını
ayy moralinimi bozdumm hayırlısı bitanemm boşver gelsinde bir ay geç gelsin bebişşseninle okadar mutlu oldum ki bak yine test dedim canmm sıkıldı :1closedeyes:
boşverdim artık testi mestinezaman çıkarsa çıksın offfffff.....
ben nisana kaldım artık ALLAHIM hayırlısını versin :Saruboceq:
kızz ben sana ne demiştim hıııııı....
benimde falıma bak demiştim :icecream:
kıss topiğin falcısı olucann vallaabakçem ben senin falına..sabret güzelim:jeyyar::roflol:
nazo banada bak bacımmmm
kız mı erkek miii :lepi:
evet güzell ultrason nazannnn:roflol:nurtopu gibi bir kız yarencim..hayırlı olsun..kız yakında adım ultrason nazoya çıkacak..:roflol:
yerimseniben yok tatlım hiçbişey moralimi bozamaz çok keyifliyim bugün bayanssulusmileayy moralinimi bozdumm hayırlısı bitanemm boşver gelsinde bir ay geç gelsin bebişş
offff illa hamilemi olmal lazım :dilcikar: :roflol: :roflol:bakçem ben senin falına..sabret güzelim:jeyyar::roflol:
kıss topiğin falcısı olucann vallaa
bendede hiç sızı olmadı halada yok cnmmyarencim..+ diğer hamişler bişey sorcam..benim göğüslerimde hiç ağrı sızı şişlik falan yok..normalde adetime on gün kala bile başlardı ama tık yok..sizin göğüsler ne durumdaydı adetten 10 gün evvel falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?