ay sabah 9 dan beri doktordayımm tansiyonum düştü valla
tebriklercanim ne güzel yaaaaaaaaaaa Allah kazasiz belasiz zamani gelince kucagina almayi nasip etsin canim.....insallah bizlerde katiliriz senin gibi bu listeye ama hamis tarafinaopuyorumnanaktan
Peki günün gecmismiydi???
hoşbulduk cnmm yeni geldim msjını gördümm burda olmasaydın yazıcaktım ama burda karşılaştıkksezen hoşgeldin canmm:)))
yarenn cimm tebrik ederim gülüm senide kasım annelerini arasında görücez desene
kalp atışını gördük kızlarr geçen haftadan beri bayağı büyümüş doktor teyzesi bile canavar gibi olmuş maşallah dedii
aminnnnnnnnnnnnnnnn darısı başına canımmmmmm......:Saruboceq:
11 gün gecikmişti . yapmadım test hiç. geçen ayda gecikmişti çünkü. negatif görürsem üzülürüm diye cesaret edemedim. dün aldım test sabah yaptım hemen 2.çizgi çıktı. hep negatif görüyodum şookk oldummmmmmmm:dance:
erkilcim tşkler darısı 2.bebişine olumunekankayizsmile
hala inanamıyoorummmmmmmmmm ohaoldumsmile
kalp atışını gördük kızlarr geçen haftadan beri bayağı büyümüş doktor teyzesi bile canavar gibi olmuş maşallah dedii
hayırr kızlarr tekkkkkkk
evet cnm ya doktor gösterdi pıt pıt atıyoalkisalkisalkis çok güzel yaaaa allah nazardan saklasın
tekizmi?
hayırlısı olsun canmmhayırr kızlarr tekkkkkkk
geçen hafta gözüken iki şey bebiş ve kesesiymişş
geçen hafta gözüken iki şey bebiş ve kesesiymişş
evet cnm zaten bi oğlum var buda ikinci yeter bu zamanda 2 ideallAllah bagislasin...cok sevindim canim, tek olsun nolcak....saglikla gelsin de
valla cnm buda erkek heralde 2 gelinim olucakktebrik ederim sezencim.Allah tamamına erdirsin.2 gelin doğruymuş o zaman.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?