mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ya ben bişi diycem cuma günü öğlen hamburger yedim sölemesi ayıp o içindeki köftenin kokusu okadar kötü geldiki yiyemedim yarım bıraktım arkadaşda hamilemisin dedi yok dedim. gerçi hemen belirti başlamaz biliyorum ama eğer hamiş kalırsam hani burda biz hamişlere soruyoruz ya nasıl anladın ilk belirti neydi diye bunu söyleyecem kaydirigubbakcemile3.. ay şu 10 gün geçsin benim yine kafayı yeme dönemim geldi kaydirigubbakcemile3

ay kızlar alemsiniz yaa :roflol::roflol:

inş. belirtidr canım
geçer geçer başka şeyler düşünmeye çalışş
be bu defa test yapmayı düşünmüyorum zaten hamileysem adet gelmicek değilsem gelecek sabredebilirsem teste yenik düşmicem bu ay:lepi:

ay kızlar alemsiniz yaa :roflol::roflol:

he alem olduk canım ya kaydirigubbakcemile3 bekarken bu siteye giriyordum okuyordum gülüyordum millete şimdi gülme komşuna gelir başına olayını yaşıyorum güldüren oldum iyimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet bende öyle yapıcam yani inşallah kaydirigubbakcemile3 bak görürsün bir hafta sonra başlarım ben sol kasığım ağrıyor göğsüm dokununca acıyor midem bulanıyor demeye kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar benide aranıza alın:):)
ben evleneli 13 ay oldu, taze gelin sayılmam artık değil mi:)
bizde ( daha doğrusu bende ) artık bebek düşünüyorum, ama düşünmekle olmuyo tabi,, biz temmuzdan beri korunmuyoruz zaten.. ama hiç bi gelişme yok.. doktorada bi genel kontrol için gittik bi kere, bende ufak bi kist çıktı, ilaç verdi bu ilaçtan sonra geçer, sorun yok dedi. bizde çok rahatız ama artık panik olup bu işin peşi,ne düşmemiz lazımmı acaba... eşim çok istekli değil bebek için ama ben korkmaya başladım olmayacak diye..
benim yaş 27 eşim 36 bu arada, yaşlarda kemale erdi aslında..

merhaba arkadaşlar benide aranıza alın:):)
ben evleneli 13 ay oldu, taze gelin sayılmam artık değil mi:)
bizde ( daha doğrusu bende ) artık bebek düşünüyorum, ama düşünmekle olmuyo tabi,, biz temmuzdan beri korunmuyoruz zaten.. ama hiç bi gelişme yok.. doktorada bi genel kontrol için gittik bi kere, bende ufak bi kist çıktı, ilaç verdi bu ilaçtan sonra geçer, sorun yok dedi. bizde çok rahatız ama artık panik olup bu işin peşi,ne düşmemiz lazımmı acaba... eşim çok istekli değil bebek için ama ben korkmaya başladım olmayacak diye..
benim yaş 27 eşim 36 bu arada, yaşlarda kemale erdi aslında..

valla döktürmüşünüz ben yokken kaydirigubbakcemile2

huu sezen nazo bacılar:hulya:

hoşgeldin canmm aramıza:)
benimde yaşım gayet kemalinde canını sıkma tatlım:)))

h.g kuzum
doktorlar 1 yıl deneyin olmazsa ondan sonra detaylı inceleyelim diyolar
erkekler nedense bu konuda çok rahat benim kocişde öyle adet günüm yaklaşınca ben meraktan çatlarım o okadar sakindir ki
yumurtlama günlerini falan takip et canım onlar çok önemliibu arada yaşında tam kıvamında :lepi:

benim koca pekte istemiyo zaten, yaşı kırka dayandı ama hala umrunda değil.. böyle rahatı iyi tabii, o sıkıntıları pek gözü kesmiyo... bizim cinsel hayatımız da pek yok aslında, denk gelme ihtimalide az:):) yumurtlama günlerini nasıl takip ediciz varmı kolay bi yolu... zaten ayda bi kere yapıyoruz onuda yumurtlamaya denk getirek barri:)

canım jinekoloji net yada gebelik org
ikisindede hesaplayıcılar var son üç adetinin ilk gününü yazıyosun orda muhtemel yumurtlama günlerin çıkıyo
farklı belirtileride var yumurtlamanın orda o bilgilerde yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…