bende de sadece göğüslerim dolgunlaştı dokunuca hafif ağrı oluyor aman ne bileyim ya adet olunca da öyle oluyorya psikolojik belirtiler yaşarım yine bu ay kaydirigubbakcemile3. bir haftadır bende memilerle uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar ben yemek yapıcam çıkıyorum şimdilik görüşürüz kendinize çok iyi bakın öptüüüümm
kızlar ben yemek yapıcam çıkıyorum şimdilik görüşürüz kendinize çok iyi bakın öptüüüümm
ya ben bişi diycem cuma günü öğlen hamburger yedim sölemesi ayıp o içindeki köftenin kokusu okadar kötü geldiki yiyemedim yarım bıraktım arkadaşda hamilemisin dedi yok dedim. gerçi hemen belirti başlamaz biliyorum ama eğer hamiş kalırsam hani burda biz hamişlere soruyoruz ya nasıl anladın ilk belirti neydi diye bunu söyleyecem kaydirigubbakcemile3.. ay şu 10 gün geçsin benim yine kafayı yeme dönemim geldi kaydirigubbakcemile3
ay kızlar alemsiniz yaa :roflol::roflol:
inş. belirtidr canım
geçer geçer başka şeyler düşünmeye çalışş
be bu defa test yapmayı düşünmüyorum zaten hamileysem adet gelmicek değilsem gelecek sabredebilirsem teste yenik düşmicem bu ay:lepi:
evet bende öyle yapıcam yani inşallah kaydirigubbakcemile3 bak görürsün bir hafta sonra başlarım ben sol kasığım ağrıyor göğsüm dokununca acıyor midem bulanıyor demeye kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar benide aranıza alın:):)
ben evleneli 13 ay oldu, taze gelin sayılmam artık değil mi:)
bizde ( daha doğrusu bende ) artık bebek düşünüyorum, ama düşünmekle olmuyo tabi,, biz temmuzdan beri korunmuyoruz zaten.. ama hiç bi gelişme yok.. doktorada bi genel kontrol için gittik bi kere, bende ufak bi kist çıktı, ilaç verdi bu ilaçtan sonra geçer, sorun yok dedi. bizde çok rahatız ama artık panik olup bu işin peşi,ne düşmemiz lazımmı acaba... eşim çok istekli değil bebek için ama ben korkmaya başladım olmayacak diye..
benim yaş 27 eşim 36 bu arada, yaşlarda kemale erdi aslında..
merhaba arkadaşlar benide aranıza alın:):)
ben evleneli 13 ay oldu, taze gelin sayılmam artık değil mi:)
bizde ( daha doğrusu bende ) artık bebek düşünüyorum, ama düşünmekle olmuyo tabi,, biz temmuzdan beri korunmuyoruz zaten.. ama hiç bi gelişme yok.. doktorada bi genel kontrol için gittik bi kere, bende ufak bi kist çıktı, ilaç verdi bu ilaçtan sonra geçer, sorun yok dedi. bizde çok rahatız ama artık panik olup bu işin peşi,ne düşmemiz lazımmı acaba... eşim çok istekli değil bebek için ama ben korkmaya başladım olmayacak diye..
benim yaş 27 eşim 36 bu arada, yaşlarda kemale erdi aslında..
ha buarda herkeze selam kızlar:))
ehh olabilir tabibilmiyorumkismileee ne yapmalı, yaş geçtikçe dahada zorlaşıyo galiba bu işler...
h.g a.s.kraliçemm
benim koca pekte istemiyo zaten, yaşı kırka dayandı ama hala umrunda değil.. böyle rahatı iyi tabii, o sıkıntıları pek gözü kesmiyo... bizim cinsel hayatımız da pek yok aslında, denk gelme ihtimalide az:):) yumurtlama günlerini nasıl takip ediciz varmı kolay bi yolu... zaten ayda bi kere yapıyoruz onuda yumurtlamaya denk getirek barri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?