mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hoşgelmişen kuzumm..dileklerine aynen katılıyoruz:Saruboceq:

kıss diyorum ya alttan bakınca benim beyin duruyo aptallaşıyorum valla ya neyse 1 ay daha yapmayız boşverr şimdi azmışım gibi sormayada utanırım benn:roflol:

gelir gelmez kopardınız beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyim canım adetime 10 gün kaldı gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3. sen nasılsın az önce yorumlarınıza çok güldüm ya gözümden yaş geldi kaydirigubbakcemile3
hadi az kalmışş inş.müjdeli haber alırsınn ya bugün doktora gittim alttan bakınca psikolojim alt üst oluyoo nazo sormasa aklımda bile yoktuu alıştım 1 aydırr ya hiçç aklımada gelmiyoo

iyim canım adetime 10 gün kaldı gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3. sen nasılsın az önce yorumlarınıza çok güldüm ya gözümden yaş geldi kaydirigubbakcemile3

benimde 10 gün falan var galiba sanırsam.ama bende hiççççç belirti yok..sende var mı,göğüslerin ne durumda..ay memelerle yedim kafayı bu ay.:roflol:laelaelaelaelae

hadi az kalmışş inş.müjdeli haber alırsınn ya bugün doktora gittim alttan bakınca psikolojim alt üst oluyoo nazo sormasa aklımda bile yoktuu alıştım 1 aydırr ya hiçç aklımada gelmiyoo

kaydirigubbakcemile3 ayy evet o çok kötü bikere doktor alttan baktı on gün yüz kızarık gezdim kaydirigubbakcemile3 aklına gelsin gelsin sor bencede ilerde lazım olur kaydirigubbakcemile3

benimde 10 gün falan var galiba sanırsam.ama bende hiççççç belirti yok..sende var mı,göğüslerin ne durumda..ay memelerle yedim kafayı bu ay.:roflol:laelaelaelaelae

bende de sadece göğüslerim dolgunlaştı dokunuca hafif ağrı oluyor aman ne bileyim ya adet olunca da öyle oluyorya psikolojik belirtiler yaşarım yine bu ay kaydirigubbakcemile3. bir haftadır bende memilerle uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3

memelere takma cnım ya benimki hala daha yumuşakk ne sızı ne acı varr sende benim gibi olursun inş..

ayyy güldürme benii:roflol:sırnaşık şeydelikafaduldenkıss senin nerden aklına geldii ben unuttum artıkınn 1 aydır tık yok yaa

çok gülüpte,oğluşumuzu içeride sarsma sakın..ay kız içime doğdu valla çokk yakışıklı bi oğlan doğuracan..kız olursada dünya güzeli olcak ..:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 ayy evet o çok kötü bikere doktor alttan baktı on gün yüz kızarık gezdim kaydirigubbakcemile3 aklına gelsin gelsin sor bencede ilerde lazım olur kaydirigubbakcemile3
ben bir haftada 2 kere bakıldım daha iflah olmam benn alıştım artıkın baktırmazsam rahat etmiycemm:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…