haaa valla unuttum canım ya neydicem ben bak şimdi aklıma geldiihıh.burdaymışın..dr.şeyide sormayı unuttum deme sakın..anlarsın yaa:jeyyar:
Merhaba arkadaşlar.Siteye yeni üye oldum.Bu sayfa benim de beklentim olan hamileliği isteyenlerin buluştuğu bir yer olmuş.Umarı başlangıç sayfasında gördüğüm uğurlu liste de hepiniz gibi benim de adım yazar:Saruboceq::Saruboceq:
haaa valla unuttum canım ya neydicem ben bak şimdi aklıma geldii
kıss diyorum ya alttan bakınca benim beyin duruyo aptallaşıyorum valla ya neyse 1 ay daha yapmayız boşverr şimdi azmışım gibi sormayada utanırım benn:roflol:Allah canını almaya...tel açta sor bari..bi sakıncası var mı dr.cum..de:roflol:
ayy nazo güldürdün benii akşam akşamm kociş sorarsa ben ne diycem kızzz yandıkkk
evet ben hep bahane uyduruyım çarşamba çarşafa dolanırr salı sallanırrahanda zavallı enişte..:roflol:bugün sormayı unuttum kocam,yarın mübarek gün,salı sallanır diye diye doğuracan kızz:roflol:
kıss diyorum ya alttan bakınca benim beyin duruyo aptallaşıyorum valla ya neyse 1 ay daha yapmayız boşverr şimdi azmışım gibi sormayada utanırım benn:roflol:
hoşgeldin cnmm nasılsın görüşmeyeliigelir gelmez kopardınız beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnmm nasılsın görüşmeyelii
gelir gelmez kopardınız beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi az kalmışş inş.müjdeli haber alırsınn ya bugün doktora gittim alttan bakınca psikolojim alt üst oluyoo nazo sormasa aklımda bile yoktuu alıştım 1 aydırr ya hiçç aklımada gelmiyooiyim canım adetime 10 gün kaldı gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3. sen nasılsın az önce yorumlarınıza çok güldüm ya gözümden yaş geldi kaydirigubbakcemile3
ayyy güldürme benii:roflol:sırnaşık şeydelikafaduldenkıss senin nerden aklına geldii ben unuttum artıkınn 1 aydır tık yok yaanaparsın güzelim,,bizim kıza alttan dokandılar azcık..hatları yandı kuzumun..:roflol:
iyim canım adetime 10 gün kaldı gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3. sen nasılsın az önce yorumlarınıza çok güldüm ya gözümden yaş geldi kaydirigubbakcemile3
hadi az kalmışş inş.müjdeli haber alırsınn ya bugün doktora gittim alttan bakınca psikolojim alt üst oluyoo nazo sormasa aklımda bile yoktuu alıştım 1 aydırr ya hiçç aklımada gelmiyoo
benimde 10 gün falan var galiba sanırsam.ama bende hiççççç belirti yok..sende var mı,göğüslerin ne durumda..ay memelerle yedim kafayı bu ay.:roflol:laelaelaelaelae
memelere takma cnım ya benimki hala daha yumuşakk ne sızı ne acı varr sende benim gibi olursun inş..benimde 10 gün falan var galiba sanırsam.ama bende hiççççç belirti yok..sende var mı,göğüslerin ne durumda..ay memelerle yedim kafayı bu ay.:roflol:laelaelaelaelae
ayyy güldürme benii:roflol:sırnaşık şeydelikafaduldenkıss senin nerden aklına geldii ben unuttum artıkınn 1 aydır tık yok yaa
ben bir haftada 2 kere bakıldım daha iflah olmam benn alıştım artıkın baktırmazsam rahat etmiycemm:roflol:kaydirigubbakcemile3 ayy evet o çok kötü bikere doktor alttan baktı on gün yüz kızarık gezdim kaydirigubbakcemile3 aklına gelsin gelsin sor bencede ilerde lazım olur kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?