evet şu anda 3 tane ilacım var hergün içtiğim bide akşamları vajinaya koyduğum fitil etti 4[/Q
hadi folik asidi anladık.aspirini de anladık fitil ne işe yarar onu neden veriolarrrr.özel deilse anlatırmısın canımfisfisfis
aa 1ay sonraysa bakmaz canmm doğru diyon :lepi:1 ay sonra çağırdı bakmaz heralde kalp atışını görene kadar demişti
efettttt okadar uzunummmmm bennnn genetik hayatım bizim ailenin hepsi uzun uzun maşallahhhh
gülüm benim geçen haftaki tahlilelirimde idrarda vardı idrarda bakteri gözüktü bide akıntı için verdii fitilievet şu anda 3 tane ilacım var hergün içtiğim bide akşamları vajinaya koyduğum fitil etti 4[/Q
hadi folik asidi anladık.aspirini de anladık fitil ne işe yarar onu neden veriolarrrr.özel deilse anlatırmısın canımfisfisfis
he kız içiyoz kuzu kuzu sempatiksalakcinni
annem çok kızıyo eskiden ilaçmı içiyoduk biz diyo ha siz burdasınız işte kaydirigubbakcemile3
gülüm benim geçen haftaki tahlilelirimde idrarda vardı idrarda bakteri gözüktü bide akıntı için verdii fitili
anladım canım çok geçmiş olsunnn.şimdi nasılsın düzelme var dimi.ben de bikaç hafta önce amip olmuştumm lanet bişiy şu parazitler yaaaaa
kızlar ben okula gidiyom oğlumu almaya.
bay bayyyyyyyy...
2 tane daha kaldı fitilimm akıntım devam ediyo ama doktor geçer dediianladım canım çok geçmiş olsunnn.şimdi nasılsın düzelme var dimi.ben de bikaç hafta önce amip olmuştumm lanet bişiy şu parazitler yaaaaa
anladım canım çok geçmiş olsunnn.şimdi nasılsın düzelme var dimi.ben de bikaç hafta önce amip olmuştumm lanet bişiy şu parazitler yaaaaa
sezen di dimi adın canım çok memnun oldummm umarım herşey yolunda gider mutlu bi anne olursun hayatımmmm ben mutfağın yolunu tutayım kocişin gelişi yakındırr.öptümm
evet cnm sezenn sağol bitanem güzel dileklerin için en kısa zamanda sende bu mutluluğu yaşarsın hadi kolay gelsinnsezen di dimi adın canım çok memnun oldummm umarım herşey yolunda gider mutlu bi anne olursun hayatımmmm ben mutfağın yolunu tutayım kocişin gelişi yakındırr.öptümm
görüşürüz denizcimmmmmBenimde mesai bitiyorrr canlar... ÖpüldnüzzzzzzzzzzzzŞeniz
Benimde mesai bitiyorrr canlar... ÖpüldnüzzzzzzzzzzzzŞeniz
burdayım cnmmsezen gittin mi kızz?bişey sorcaktım tühh..
burdayım cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?