mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hoşbulduk kızlar mersiiiiiiiiiiiii.bi yorgunluk kayfesi istiyom yaaaa.acaip yorgunummmm okul dönüşü hep öle oluyo maleseffffff.yıkılmadım ayaktayımmmm

ooo sen programı beklersen sempatiksalakcinni bırak canmm yaa sen en az 2günde bir çalış tatlım anca öle olur :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:[/QUOTE]

çalışmalara başlandı da:kedi: yumurtlama gunu en önemlisi ya o bakımdankaydirigubbakcemile3

ooo sen programı beklersen sempatiksalakcinni bırak canmm yaa sen en az 2günde bir çalış tatlım anca öle olur :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

çalışmalara başlandı da:kedi: yumurtlama gunu en önemlisi ya o bakımdankaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

canmm yumurtlama zamanıda belli olmuyoki bazen sen tedbirini al şekerim :jeyyar: :jeyyar:

ooo sen programı beklersen sempatiksalakcinni bırak canmm yaa sen en az 2günde bir çalış tatlım anca öle olur :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

çalışmalara başlandı da:kedi: yumurtlama gunu en önemlisi ya o bakımdankaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hiç belli olmaz beğümcüm yaaa bakarsın tutmuştur bileeeee.alkisalkisalkis

yarın vesade arkadaşımız test yapcak inşallah hamilemiz çıkıcak kız hülyaaa kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyy diley yaa baktım bebişe maaşallah:)
ALLAH bizlerde nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

10 dak. sonra çıkıyom güzeller çoook öptüm sizi:))Şeniz kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…