mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Offf kızlar ya offfff.Ben yeni doğmuş bir bebek en son 1,5 sene önce gördüm sanırım ozaman ewli değildim koymuyordu ama şimdi 1 yıllık ewliyim be 1 yıldır olmuyor ve bu bebişide gördükten sonra insan ne bileyim yaaa...

olmuşun ve olacağın zamanı,evleneceğimiz zaman,evleneceğimiz eş,douracağımız bebeişler ve geliş zamanları değişmezmiş arkadaşım kadar kısmet sabır zordur ama meyvesi tatlıdır:gitme:

kız ben onu senın sandım ay yaşlanıyorum galıba bunadım iyice:roflol:

olmuşun ve olacağın zamanı,evleneceğimiz zaman,evleneceğimiz eş,douracağımız bebeişler ve geliş zamanları değişmezmiş arkadaşım kadar kısmet sabır zordur ama meyvesi tatlıdır:gitme:

Dua etmekten, sabırlı olmaktan vede çalışma yapmaktan başka yapacak bişeyimiz yok ama eşimi karşıma çıkardığı için Allah'ıma hep duacıyım hem Allah'ım onu bana yeni bir yıla başlarken yılbaşı akşamı çıkardı ve hayatım değişti vede şimdi ben eşime NAZAR BONCUĞUM derim ve Allah'ıma dua ederim nazar boncuğuma bende bir hediye vermek isterim.a.s.

kız ben onu senın sandım ay yaşlanıyorum galıba bunadım iyice:roflol:

Ay kız keşke benim olsa.Hayır olsun canım ya 3 akşam öncesi kendimi hamile gördüm elimde ultrason kağıdı be kağıdın üstünde nohut tanesi kadar bir nokta o benim bebişimmiş.

olur inşallhhh hayatımmm allahtan ümit kesilmezzzz.ne güzel mutlulukların var çok şükür bunlar çok önemli şeylerrrrrrr.olur ya nie olmasın herşeyin bi hal caresi var şu hayattaaa.üzme kendini tatlımmmmm:1hug:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selamm cnm hülya bennnnnnn nasılsınnnhihoyyyt

Deniz bende cnm iyiyim ne olsun sizleri dinliyordummm :1hug:
bende hap kullandım 3 yıl etkisi geçtiği an bebişşş beklicemm bende
2. bebek olduğu için kızımında yaşı ilerlediği için bu yıl hamile kalmak istiyorum
allahın izniyle... Çalışmalarrrr aynen devam. :jeyyar:
Bakalım 19 mart rgl tarihim bakalım olacakmıyımmmm :uhm:

inşallah canımmmmmm allah gönlüne göre versinnnn.nie olmasın şekerimm bayanssulusmile biri olmuş masallah fıstık gibi kardeşciğide gelir inşallah onu çok bekletmwzzz

inşallah canımmmmmm allah gönlüne göre versinnnn.nie olmasın şekerimm bayanssulusmile biri olmuş masallah fıstık gibi kardeşciğide gelir inşallah onu çok bekletmwzzz

İnşallh bekletmez cnm. Bende 30 olmadan çocuk işini halletmiş olurum sonrada onlarla harmanlanırrr giderizz yaaa kaydirigubbakcemile2

senin ilk mi cnm ?

İnşallh bekletmez cnm. Bende 30 olmadan çocuk işini halletmiş olurum sonrada onlarla harmanlanırrr giderizz yaaa kaydirigubbakcemile2

senin ilk mi cnm ?

evet canım ilk olcak ben de 10 aylık evliyim iki aydır bıraktık korunmayı.sıkı çalıştık ilk ay olmadı bu ayda akışına bıraktık bakalım neler görcez hayırlısı

evet canım ilk olcak ben de 10 aylık evliyim iki aydır bıraktık korunmayı.sıkı çalıştık ilk ay olmadı bu ayda akışına bıraktık bakalım neler görcez hayırlısı

ooo sende benim gibi çıtır anne olacan yanii en güzeliiii .. Bence 2-3 yıl evliliğin oturması beklenmeli ama artık yeni nesilde evlilikler çabuk oturuyooo. Hazır başlıyoooz bizzz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…