mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ooo sende benim gibi çıtır anne olacan yanii en güzeliiii .. Bence 2-3 yıl evliliğin oturması beklenmeli ama artık yeni nesilde evlilikler çabuk oturuyooo. Hazır başlıyoooz bizzz :roflol:

ilişkinin öncesi yoksa bazı şeyler iiçin haklısın beklenmeli ama bizim evlenmeden önce devirdiğimiz 10 sene var onu da katarsak ehh zamanı birazzzz galiba artıkkk

ilişkinin öncesi yoksa bazı şeyler iiçin haklısın beklenmeli ama bizim evlenmeden önce devirdiğimiz 10 sene var onu da katarsak ehh zamanı birazzzz galiba artıkkk

ayoll 10 yıl evli kalamıyoo insanlarrrrrrr :roflol: :roflol: helal sana süprizzzzz

anlat ozaman kaç yaşındasın?yavrun kızmı erkekmi?
kaçyıllık evlisin?ben merak ederim kaydirigubbakcemile3

canım ben 28 yaşındayım 8 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var ilkokul 1. sınıfa gidiyor. adı irem ben çelıştığım için annem bakıyor sağolsun.şimdi ikinciyi istiyoruz:sm_cool: allah nasip ederse böyle canım

hey maşallahhh ne zaman geçti üçe ooo yerim onu bennnn allah bağışlasın hayatımmmmm
sağol tatlım AMİNNNN geçti valla bende oğluşumla beraber büyüdüm kaydirigubbakcemile2
aaahadi bakalım hayırlısı.. Allah gönlüne göre versin azize.. a.s.
AMİNN CANMM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN RABBİM :Saruboceq:

:lepi: BAKALIM 2.ne olcak hihoyyyt

hayırdır diloş yoksa bebişmi:)))) inşallahhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2

Canım bir yerde okumuştum bu mide bulantısını ve kasıkta batmaları yumurtlama dönemindede oluyormuş bunlar canım sende zaten yumurtlama ğününe gelmiyormu bugün...

Canım bir yerde okumuştum bu mide bulantısını ve kasıkta batmaları yumurtlama dönemindede oluyormuş bunlar canım sende zaten yumurtlama ğününe gelmiyormu bugün...

evet yumurtlama günüm aama bilmiorum hayırlısı neyse oo olsunn:umursamaz::umursamaz:

evet yumurtlama günüm aama bilmiorum hayırlısı neyse oo olsunn:umursamaz::umursamaz:

Canım benimde bugün yumurtlama günümün başlangıcı sabah benimde erken saatte mide bulantım oldu ama sonra uyumuşum sonrada öğle saat 13:30 gibi 1 kerelik elime şeffaf uzayan akıntı geldi hadi bakalım hayırlısı.Bu akşam kocişi yakalamam gerekiyor eee dayansın biraz daha.kaydirigubbakcemile:hulya:hihoyyyt

hı ben yalnızım bu gece işte eşimm:))artıkın gündüz yakalarım bende yarında dişini doldurtacak off offf günler geçioo

hı ben yalnızım bu gece işte eşimm:))artıkın gündüz yakalarım bende yarında dişini doldurtacak off offf günler geçioo

Canım ben bu topikten hariç birde Ateş ölçme yöntemi topiğine giriyorum orda yazanlar bu şubat mart ayında tahmini yumurtlama gününden önce çatlamış yumurtaları bende adetten sonra çalışmaları yinede sık tuttum ne olur olmaz diye şimdide yumurtlama günündeyiz bu 5 günüde sıkı tutacağım inşallah tutar bu ay sen ne yaptın peki tablon varmı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…