ooo sende benim gibi çıtır anne olacan yanii en güzeliiii .. Bence 2-3 yıl evliliğin oturması beklenmeli ama artık yeni nesilde evlilikler çabuk oturuyooo. Hazır başlıyoooz bizzz :roflol:
ilişkinin öncesi yoksa bazı şeyler iiçin haklısın beklenmeli ama bizim evlenmeden önce devirdiğimiz 10 sene var onu da katarsak ehh zamanı birazzzz galiba artıkkk
ayoll 10 yıl evli kalamıyoo insanlarrrrrrr :roflol: :roflol: helal sana süprizzzzz
anlat ozaman kaç yaşındasın?yavrun kızmı erkekmi?
kaçyıllık evlisin?ben merak ederim kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum nolur bana dua edin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol tatlım AMİNNNNhey maşallahhh ne zaman geçti üçe ooo yerim onu bennnn allah bağışlasın hayatımmmmm
AMİNN CANMM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN RABBİM :Saruboceq:aaahadi bakalım hayırlısı.. Allah gönlüne göre versin azize.. a.s.
canım ben 28 yaşındayım 8 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var ilkokul 1. sınıfa gidiyor. adı irem ben çelıştığım için annem bakıyor sağolsun.şimdi ikinciyi istiyoruz:sm_cool: allah nasip ederse böyle canım
kızlar yine aşası gözükmüyo...
hayırdır diloş yoksa bebişmi:)))) inşallahhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2
Canım bir yerde okumuştum bu mide bulantısını ve kasıkta batmaları yumurtlama dönemindede oluyormuş bunlar canım sende zaten yumurtlama ğününe gelmiyormu bugün...
evet yumurtlama günüm aama bilmiorum hayırlısı neyse oo olsunn:umursamaz::umursamaz:
Canım benimde bugün yumurtlama günümün başlangıcı sabah benimde erken saatte mide bulantım oldu ama sonra uyumuşum sonrada öğle saat 13:30 gibi 1 kerelik elime şeffaf uzayan akıntı geldi hadi bakalım hayırlısı.Bu akşam kocişi yakalamam gerekiyor eee dayansın biraz daha.kaydirigubbakcemile:hulya:hihoyyyt
hı ben yalnızım bu gece işte eşimm:))artıkın gündüz yakalarım bende yarında dişini doldurtacak off offf günler geçioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?