mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

GELSİN BEBİŞLERİMİZ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Masal yaptımı ki testttttttttttttt :uhm:

arkadaşlae merhaba ben forumları çok takip ettim ama henüz üye oldum pekde neyi nereye yazcağımı bilmiyorum bende 1 senedir çocuk istiyom olmuyo bu ay hsg çektirdim bakalım ne olacak inşallah bende mart hamilesi olurum:Saruboceq:

Aramıza hoşgeldin canım...İnşallah canım sende martta kalan hamilelere karışırsın olmasada ümidini kaybetme canım bak biz kaybetmiyoruz inatla anne olacağız diyoruz.Regl nezaman canım senin...

kızlar okuldan şimdi geldi...
amme temizliğe girişcem şincik yerimseniben bana kolay gelsin sositososito

gecikenler listesindeyim ama daha gecikmedi, bekliyoruummm, 25 mart a 6 gün kalmış. bu ay fazla düşünmedim ve de çalışmadım diyebilirim bakalım yine de insan umutlanıyor. bir arkadaşım daha hamile, o da daha önce kemoterapi almıştı, korkuyodu yumurta azaldıysa, ya çocuğum olmazsa diye ama ilk denemede hamile kaldı, sevinçten gözlerimiz doldu konuşurken onun da benim de... inşallah biz de o mutluluğu tadarız arkadaşlar, Allah nasip eder inşallah.

bu arada azize bu kahverengi saçlı foton çok güzelmiş, bu saç daha yakışmış

evet azize benide gecikenler listesine eklermisin tatlım:Saruboceq:gerçi testlet tak çizgi ama işte bir umut hihoyyyt

İnşallah tadarsınnn tadarız cnm :CüvCüv:

evet azize benide gecikenler listesine eklermisin tatlım:Saruboceq:gerçi testlet tak çizgi ama işte bir umut hihoyyyt

benim günüm bu gün ama benide ekleyin bari gecikenlerrreee olumunekankayizsmile

bilmiyorum bir arkadaş geçenlerde spral çıkardıktan sonra 3 ay adet olmadığını yazdı ondanmı acaba bilmiyorum yoksa idrar testindemi çıkmıyo birsürü soru istefisfisfisfisfisfis

bilmiyorum bir arkadaş geçenlerde spral çıkardıktan sonra 3 ay adet olmadığını yazdı ondanmı acaba bilmiyorum yoksa idrar testindemi çıkmıyo birsürü soru istefisfisfisfisfisfis

bünyeden bünyeye değişir olabilir cnm.. biraz bekle olmazsan bence doktora bir git derim ben :1hug:
ben haftaya bir kontrole gideceğim doğum evine ne olur ne olmaz

bünyeden bünyeye değişir olabilir cnm.. biraz bekle olmazsan bence doktora bir git derim ben :1hug:
ben haftaya bir kontrole gideceğim doğum evine ne olur ne olmaz

bende haftaya gitmeyi dşünüyorum.allah herkezin gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:

bende haftaya gitmeyi dşünüyorum.allah herkezin gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:

amin cnm :Saruboceq:
Kadın olmak zor meziyet..
Benim kızım 8 yaşına bastı araları açılmadan gelse
şu bebişşşş diyorummm :CüvCüv:

ben geldimmmmmm..naber nasıl keyifler..olmadınmı deniz senn?

yok cnm sitresten karnım ağrıyooor
ama pazartesiye kadar bekliceem olmazsam o sabah test yapacammm
size yazacammmm a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…