mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Ewet canım ya şu testlerin bir çıksa ama neden bukadar aksadıki çıkması ama içini rahat tut canım temiz sonuçların...
Kızlar ERKıL görmedim bugün hiç girmedide bilgisi olan varmı yanlış hatırlamıyorsam sabah erken girmiş sadece...

evet canmm geÇ olsun gÜÇ olmasın dıyorum herzaman Çok sabırlıyımdır...

Dılek ı gÖrmedım canmm.

kızlaaarr beni de alın aranıza
malesef ben de bugün çok sıvı koyu kırmızı akıntım geldi, üstüne görme de olabilir bilemiyorum ama artık bu aydan ümidim kalmadı.
Nisana inşallaahhh
Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıkla versin...

hoşgeldin canmm:) a.s.

Hoşgeldin şekerim...
Olsun ümidini yitirme mart kedileri olamıyorsak bizde nisanda belki oluruz dimi kızlar...

amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq: topik hamiş haberleriyle dolsun inşallah :CüvCüv:

Off kızlar ya böyle günüm daha varken nekadarda rahat davranıyoruz ama 1 hafta kaldıktan sonra ne uyku kalıyor sitres çoğalıyor acaba hisleri kemiriyor kafanıza takmayın diyorlar ama ben beceremiyorum bunu becereniniz varmı?

Kızlar hamişkenn :CüvCüv: Röfle yaptırılırmı :uhm:

ya nasıl takmayacaksın ki kafana, ben de beceremiyorum ve nasıl kafaya takılmaz onu da bilmiyorum.
hem insan hem yumurtlama dönemini düşünüp habire hesap yaparken nasıl düşünmeyecek onu da anlamıyorum zaten!!!:umursamaz:

mecburen becermek zorundayız ben 11 günüm geçti napayım ya bekleyeceğiza.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…