bende haftaya gitmeyi dşünüyorum.allah herkezin gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:
aslında bende kisten şüpheleniyorum bu ay..baksanıza bi haftam kaldı nerdeyse ne gebelik,ne de adet belirtisi hiççç bişey yok..göğüslerim bile suyu sıkılmış portakal gibiler ayol..
ne kadar rahatsın vesade yaa..ya güzelim bence hiç bekleme hemen bi doktora git.bebek yoksa mutlak bi sebebi vardır.Allah korusun kist falan oluştusa erkenden önlemi alınır.lmaz:
rahatlıkla ilgisi yok. malum çalışanız iznim o gün mecburen ayın 25.ini beklemek zorundayım
Cnm sen gönlünü ferah tut. Belki o gün bebeiş var der sana inşalllahhh :Saruboceq:
inş canım dua edin benim için
amin cnm :Saruboceq:
Kadın olmak zor meziyet..
Benim kızım 8 yaşına bastı araları açılmadan gelse
şu bebişşşş diyorummm :CüvCüv:
benim kızda 7 yaşındazemuszemus
2002 aralık benimki tam 8 sayılmaz yaniii kaydirigubbakcemile2
3 gündür ananesinde çok özledim kızımı
geceleri onda kalıyooor
anne olmak zor yaaaaa :1hug:
sorma canım ya benim kızda ananede kalıyor.özlenmezmi bende çok özlüyorum naparsın hayat şartları
evet cnm . Benim 3 akşam kursum var
üşümesin diye orada bırakıyom. Ben erken işe gidiyorum babayla
gidiyor onlar.. tabi haliyle eşimi baya yoruyo.. zilli aklinialirimsmile
hayırlı cumalar arkadaşlar .rabbim gönlünüze göre versin...
Kızlar ben geldim koçişi işe geçirdim...
İYİYİM EBRARCIM ŞU TEST SONUÇLARIM Bİ ÇIKSA DAHA İYİ OLCAMhayırlı cumalar arkadaşlar .rabbim gönlünüze göre versin...
AZİZECİM nasılsın canım?belli oldumu tahlillerin.öpüyorum seni..
HOŞGELDİN DİLOŞ:) zemuszemusKızlar ben geldim koçişi işe geçirdim...
gecikenler listesindeyim ama daha gecikmedi, bekliyoruummm, 25 mart a 6 gün kalmış. bu ay fazla düşünmedim ve de çalışmadım diyebilirimbakalım yine de insan umutlanıyor. bir arkadaşım daha hamile, o da daha önce kemoterapi almıştı, korkuyodu yumurta azaldıysa, ya çocuğum olmazsa diye ama ilk denemede hamile kaldı, sevinçten gözlerimiz doldu konuşurken onun da benim de... inşallah biz de o mutluluğu tadarız arkadaşlar, Allah nasip eder inşallah.
bu arada azize bu kahverengi saçlı foton çok güzelmiş, bu saç daha yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?