mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

bende haftaya gitmeyi dşünüyorum.allah herkezin gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:

ne kadar rahatsın vesade yaa..ya güzelim bence hiç bekleme hemen bi doktora git.bebek yoksa mutlak bi sebebi vardır.Allah korusun kist falan oluştusa erkenden önlemi alınır.lmaz:

aslında bende kisten şüpheleniyorum bu ay..baksanıza bi haftam kaldı nerdeyse ne gebelik,ne de adet belirtisi hiççç bişey yok..göğüslerim bile suyu sıkılmış portakal gibiler ayol..

aslında bende kisten şüpheleniyorum bu ay..baksanıza bi haftam kaldı nerdeyse ne gebelik,ne de adet belirtisi hiççç bişey yok..göğüslerim bile suyu sıkılmış portakal gibiler ayol..

amannnn :mymeka: iyi düşün iyi olsun kızzzz....

tövbe tövbee..

gidin ayol hemen doktora bende önümüzdeki hafta gideceğim kontrole...
bir baksınlar bakemmm bana neyimmm varrr neyimmm yokkk :icecream:

ne kadar rahatsın vesade yaa..ya güzelim bence hiç bekleme hemen bi doktora git.bebek yoksa mutlak bi sebebi vardır.Allah korusun kist falan oluştusa erkenden önlemi alınır.lmaz:

rahatlıkla ilgisi yok. malum çalışanız iznim o gün mecburen ayın 25.ini beklemek zorundayım

rahatlıkla ilgisi yok. malum çalışanız iznim o gün mecburen ayın 25.ini beklemek zorundayım

Cnm sen gönlünü ferah tut. Belki o gün bebeiş var der sana inşalllahhh :Saruboceq:

benim kızda 7 yaşındazemuszemus

2002 aralık benimki tam 8 sayılmaz yaniii kaydirigubbakcemile2
3 gündür ananesinde çok özledim kızımı
geceleri onda kalıyooor
anne olmak zor yaaaaa :1hug:

2002 aralık benimki tam 8 sayılmaz yaniii kaydirigubbakcemile2
3 gündür ananesinde çok özledim kızımı
geceleri onda kalıyooor
anne olmak zor yaaaaa :1hug:

sorma canım ya benim kızda ananede kalıyor.özlenmezmi bende çok özlüyorum naparsın hayat şartları

sorma canım ya benim kızda ananede kalıyor.özlenmezmi bende çok özlüyorum naparsın hayat şartları

evet cnm . Benim 3 akşam kursum var
üşümesin diye orada bırakıyom. Ben erken işe gidiyorum babayla
gidiyor onlar.. tabi haliyle eşimi baya yoruyo.. zilli aklinialirimsmile

hayırlı cumalar arkadaşlar .rabbim gönlünüze göre versin...
AZıZECıM nasılsın canım?belli oldumu tahlillerin.öpüyorum seni..

hayırlı cumalar arkadaşlar .rabbim gönlünüze göre versin...
AZİZECİM nasılsın canım?belli oldumu tahlillerin.öpüyorum seni..
İYİYİM EBRARCIM ŞU TEST SONUÇLARIM Bİ ÇIKSA DAHA İYİ OLCAM HALA BEKLİYOM CANMM CADIARZU
Kızlar ben geldim koçişi işe geçirdim...
HOŞGELDİN DİLOŞ:) zemuszemus

SAĞOL TATLIM bayanssulusmile ŞİMDİKİ SAÇIK BÖLE CANMM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…