kızlar hamileyim
kızlar hamileyim
kızlar hamileyim
kızlar hamileyim
çok sevindim canım 1 hafta vardı dimi gününe kan tahlili yaptırdın mı hayırlı uğurlu olsun:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
Oldumu oluyo canlarım yaaaa. Bende bu ay kendimi bırakacağım
sitres yapmamak lazım
2-7 nisan arası çalışmam lazım mışşşş
bakalım nisan ayında kaç tane hamişimizzz :CüvCüv: olucakkkk
Canım ne güzel bir haber bu nezaman öğrendin günün geçmişmiydi belirtilerin varmıydı paylaşırmısın bizimle...kızlar hamileyim
Canım her ikisinide göz önünde tut ama ben otomatik hesaplama yapıyorum tutuyor...ben 3 gün gecikmeyle adet oldum bugün
kızlar bişey sorucam. benim ilk kez gecikti böyle. şimdi ben neye göre hesaplayacağım yumurtlama günümü. doktor nevranın sitesinden hesaplıyorum ama bu ayki gecikmede hesaba katılmış oluyo tabi. Bu ay gecikti diye gelecek ay da gecikecek diye bişey yokki. normalde 30 günde bir oluyordum. acaba bu gecikmeyi dikkate almadan 30 gün üzerinden mi hesaplasam(
Canım senin çalışmaların başladığı zaman bende inşallah güzel haberlerle gelirim hadi hayırlısı diyelim...Oldumu oluyo canlarım yaaaa. Bende bu ay kendimi bırakacağım
sitres yapmamak lazım
2-7 nisan arası çalışmam lazım mışşşş
bakalım nisan ayında kaç tane hamişimizzz :CüvCüv: olucakkkk
denızcım bende pek takmıyorum bu ay sankı işler güçler derken vakıt gecıyo gıbı bakalım bıde bole denıyelım ne olacak
benım 4 nısan gunum 1 nısanda yaparım bı test belkı saka yapar bebişim bıze
kızlar hayran dünde yazmıştı test yaptım silik çizgiler var diye emin olmak için kan testi yaptıracaktı akşam demekki sonuçlarını aldı.bu hafta sonu regl zamanım diyordu erken döllenme oldu demekki benimde hafta sonu bakalım inş. çıkar
hadi inşallah canım
martı bol hamileli kapatalım ki nisanda bize uğur getirin alkisalkisalkis
inş. canım bu hafta pek hamiş haberi veren yok inş.önümüzdeki hafta bol hamişli geçeropuyorumnanaktan
senin sat kaçtı canım yoksa hamişmisin sen:CüvCüv:
malesef ben 19unda gördüm kırmızıları((
umudum nisana inş..
inş.canım ilk mi olacak seninde hamişliğin ben daha 10 aylık evliyim ve çok heyecanlıyım denemede bu ikinci ayımız inş.bu sefer tutar :ecrin_bebek:
evet tatlım olursa bebişim ilk olacak..
ben 3 yıllık evliyim ama yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz. Öncesinde istememiştik. Şimdi kısmet olur inşallah.
Ben de çok heyecanlıyım ve çok istiyorum. Bu kadar düşünmek de etkiliyomuş, düşünme diyolar ama nasıl yapacam düşünmeden bilmiyorum.
inş.bu ay sende hamiş olursun canım gelsin artık bebişlerimiz :Saruboceq:bende eşime söz verdim düşünmiycem diyorum ama olmuyor hergün kkdayım.burdaki doğum hikayeleri,hamilelikteki sohbet ve arkadaşlık çok hoşuma gidiyor birde insan konuştukça daha rahat ediyor bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?