bayanlar adetime daha 7 güğn var test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu kadar erken belli olur mu ki bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi
kızlar bişi sorcam
hem yumurtlama gününü takip ederek hem deli gibi bebek isteyerek ve sürekli bunun için dua ederek hem de söylenenler gibi kafasına takmayan var mı?
Nasıl düşünmeden yapıcaz bu işi??? Hiç aklımdan çıkmıyo ki. Fazla düşününce de olmaz diyolar bilmiyorumkismile
valla hayatım takmıyanlar inanki var benım bı arkadaşım 6haftalıkken öğrendi. stresten gecıktım sandım tarıhı bıle hatırlamıyodum dıyo
ben takmadan yapamıyorum her an aklımda sıyıranlar grubundanım yanilaelaelaelaelae
eyvahedigeldismileYaaaa arkadaşlar tarihimi yanlış hesaplamışımmmeyvahedigeldismile
26 Nisan olacakkkkkkkk ...üzgünüm
ben hep "doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp" den bakıyorum ve hep tutuyo..
eyvahedigeldismileYaaaa arkadaşlar tarihimi yanlış hesaplamışımmmeyvahedigeldismile
26 Nisan olacakkkkkkkk ...üzgünüm
ben hep "doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp" den bakıyorum ve hep tutuyo..
abowwww buna göre 21/4/2010 tarihi çıktııııı
amnnnn boşverrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
kızlar ben bebiiş sahibi olmayı düşünmediğim anlardaovilasyon dönemimi anlıyordum kasıklarımda korkunç regli sancıları oluyordu takiii bebiş istemeye başladım kasıklarımdaki ağrılar kesildi deliricem şimdi anlayamıyorum akıntımda çok sık olur benim ondanda ayırt edemiyorum bende sağlama alıp ovilasyondan 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası deniyorum sizce nerde yanlış yapıyorum ben ya 8 aydır bi tuturamıyorummm
evet canmm hayırlısı neyse o olsun diyorum bende.azızecımm canım usulmee herseyın hayırlısıı hersey yoluna gırer bebemm sakın takma kafanaaa
inşallah canmm bi sorun olmaz.Canım ilk olarak günaydın.bayanssulusmile2 gün oldu giremiyordum nedense siteye sanırım yine bakımdaydı.
Msj okurken birden yüreğim hop hop etti ama çocuk olması konusunda bir sorun yok yazınca rahatladım canım.İnşallah sorun yaşamadan hamile kalırsın canım.Artık çalışmalara başlayın sizde ozaman canım.
azizeciğim msjını gördüm giremedim nete tlfla aradım tlf kullanılmamaktadır diyo kuşum çok şükür çıkmış sonuçlar hadi bak bundan da lanının akıyla çıkıcan inş.
kızlar hamileyim
aaaaaaaaaaaaaaaa :CüvCüv: hamişşş var aramızdaaa
cnm tebrüklerrr :teytey:
kızlar hamileyim
çoook sevindiiiiimmmmm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?