mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

bayanlar adetime daha 7 güğn var test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu kadar erken belli olur mu ki bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi

bence de bir test daha yap hatta kan tahlili yaptır. İdrar testi kan tahlili kadar kesin sonuç vermez bu kadar erkenden çünkü
hayırlısı olsun canım

kızlar bişi sorcam
hem yumurtlama gününü takip ederek hem deli gibi bebek isteyerek ve sürekli bunun için dua ederek hem de söylenenler gibi kafasına takmayan var mı?
Nasıl düşünmeden yapıcaz bu işi??? Hiç aklımdan çıkmıyo ki. Fazla düşününce de olmaz diyolar bilmiyorumkismile

valla hayatım takmıyanlar inanki var benım bı arkadaşım 6haftalıkken öğrendi. stresten gecıktım sandım tarıhı bıle hatırlamıyodum dıyo
ben takmadan yapamıyorum her an aklımda sıyıranlar grubundanım yanilaelaelaelaelae

aynen ben de düşünmeden edemiyorum.
gecikmenin gününü değil saatini sayacağım o derece ohaoldumsmile

eyvahedigeldismileYaaaa arkadaşlar tarihimi yanlış hesaplamışımmmeyvahedigeldismile

26 Nisan olacakkkkkkkk ...üzgünüm kafamçokkarıştı

kızlar ben bebiiş sahibi olmayı düşünmediğim anlardaovilasyon dönemimi anlıyordum kasıklarımda korkunç regli sancıları oluyordu takiii bebiş istemeye başladım kasıklarımdaki ağrılar kesildi deliricem şimdi anlayamıyorum akıntımda çok sık olur benim ondanda ayırt edemiyorum bende sağlama alıp ovilasyondan 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası deniyorum sizce nerde yanlış yapıyorum ben ya 8 aydır bi tuturamıyorummm

canım biz bi yerde yanlış yapmıyoruz bence ama Allah ne zaman kısmet ettiyse bebişlerimiz o zamanı bekliyor.
malesef benim kan testi sonucum da bugün negatif çıktı yine. bi daha bu hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. o yüzden 2 aydır yaptığım gibi deli gibi sürekli idrar testi yapıp ya da kan testi yaptırıp durmayacağım.
umarım çok beklemeyiz

Kızlar nerelerdesınız ya...kaÇ gÜnden berı yoksunuz.hadı 2 gÜn aÇılmıyordu eee Şımdı nerdesınız...

azızecımm canım usulmee herseyın hayırlısıı hersey yoluna gırer bebemm sakın takma kafanaaa
evet canmm hayırlısı neyse o olsun diyorum bende.
inşallah canmm bi sorun olmaz.
azizeciğim msjını gördüm giremedim nete tlfla aradım tlf kullanılmamaktadır diyo kuşum çok şükür çıkmış sonuçlar hadi bak bundan da lanının akıyla çıkıcan inş.

inşallah serapçım...ALLAH hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…